Fans i Fokus: Jenny Boström

Namn / Ålder

Jenny Boström, 40 år på fredag


Bor / Familj

Jag bor i Västerås med min man Glenn och två barn, Ella 9 år och Liam 6 år. 


Sysselsättning?

Jobbar som sektionschef på Försvarsmakten med ansvar för IT-infrastrukturplattformar och nätverk.


Hur, när och varför blev det Spurs för din del?

Det blev Spurs väldigt tidigt för mig, tror kanske mest det berodde på att jag inte ville hålla på samma lag som alla andra. Men intresset tog fart när jag var 15 år och var på konfirmationsresa i Hastings och hamnade hos en familj som var riktiga Spursfanatiker. Så vi pratade fotboll konstant i en månad och jag fick med mig massor av supportergrejer hem. Så efter det har även jag varit fast. Det eskalerade när Tottenham var i Varberg och spelade träningsmatch (se bästa spursminne).


Favoritspelare genom tiderna? Varför har du fastnat för den/dom?

Min favoritspelare är David Ginola. Misstänker att utseendet hade en hel del att göra med att jag fastnade för honom, men har alltid älskat snabba yttrar som skapar oreda i motståndarförsvaret.


Ditt bästa Spursminne?

Jag återvänder till träningsmatchen i Varberg. Jag är född och uppvuxen strax utanför Varberg i en liten ort som heter Tvååker, och jag är osäker på om det var 1997 eller 1998 när Tottenham var i Varberg på besök och jag hade väntat läääänge på den dagen. Jag kände tränaren i Varbergs GIF (som var arrangörer) och han lät mig titta på när Tottenhams värmde upp och jag fick autografer och fotograferades med alla spelarna, bland annat David Ginola, Ian Walker, Sol Campbell (inte så kul nu i efterhand, men stort då..) med flera. Det var magiskt! Ni kanske ser på kortet med mig och David Ginola att jag var överlycklig.


Laddar du upp på något speciellt sätt inför match?

Nej, brukar bli väldigt spontant, är man småbarnsförälder är det svårt att få till det där med rutiner.


Var tror du Tottenham slutar i serien i år? Hur går det i cupfinalen mot City?

Jag tror tyvärr att vår chans på CL-platserna försvann mot Everton i fredags. Men skulle tro att vi kan sluta på plats 6. Tyvärr tror jag inte vi har en chans mot City i finalen, även om de verkar darra på manschetten just nu med två raka förluster i PL. 


Vad ser du fram mot mest när livet förhoppningsvis återgår till normala?

Förhoppningen är ju att komma iväg till London igen. Har ännu inte besökt den nya fantastiska arenan, så när turister släpps på till London kommer jag troligtvis vara ganska snabb iväg.


Hur kom det sig att du engagerade dig i THSS styrelse?

Jag är en styrelsemänniska, har varit med i otaliga styrelser både inom idrotten och som fritidspolitiker. Tycker det är jättekul att komma in i nya styrelser och lära mig hur arbetet fungerar. Har inte ångrat det en sekund! Det är ett härligt gäng i styrelsen och alla är otroligt drivna. Dessutom är det ju fantastiskt att få umgås med gelikar och få prata massa fotboll och Tottenham! 


Varför tycker du att man ska vara medlem i THSS?

Tycker det är självklart att älskar du Tottenham ska du vara med i THSS. Den kanske viktigaste orsaken är ju att kunna få biljetter till matcher (även om det just nu inte är möjligt), kunna vara med i vårt THSS-tips med fina priser och ta del av våra medlems paket och olika medlemserbjudande. Dessutom arrangerar vi ju THSS-golfen! Är du inte redan medlem så se till att bli, du kommer inte ångra dig!

Stort tack till Jenny för att du ville vara med och svara på mina frågor! Jag får även passa på att från THSS vägnar säga stort grattis på din födelsedag nu på fredag! Hoppas att Ryan Masons grabbar kommer med en sen present på söndag eftermiddag!

COYS

/Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*