2019 HÖST SHEFFIELD UNITED

Höstens medlemsresa mot Sheffield United fulltecknades fort. Vi jobbar på program och innehåll för resan och kommer informera här löpande.

I mitten av september då tiderna för TV-sändningar som kan påverka denna match avgörs kommer programmet för helgen att spikas och så snart som möjligt efteråt kommuniceras utifrån förutsättningarna som då blir och med möjlig samordning med Tottenhams Venner. Reseledningen (Gunnar och Urban) kommer under helgen att bo på hotell Point A vid Kings Cross. Vilket är i området nära Tavistock, Royal National och andra hotell som använts vid tidigare resor. Så medlemmar på resan som vill bo nära reseledningen bokar med fördel på antingen på Point A (finns flera i så välj den vid Kings Cross) eller annat hotell i närheten. Mer information kommer.

Ni som har fått biljetter tilldelade till denna match kommer att kunna se dom på era OneHotspur konton från 4/9 och dessa ska betalas direkt till THFC senast 10/9. Om man inte har betalat biljetten i tid finns det risk att den försvinner från kontot. Biljetten laddas på medlemskort från OneHotspur som scannas när man går in på arenan.

190919 – Nu är det spikat att matchen spelas lördag 191109 klockan 15:00

Reseledningen g.m

Gunnar Peterson