THSS Tipset

THSS Tipset är en tävling som medlemmar i THSS (Tottenham Hotspur Supporters Sweden) får delta i. Man tippar resultatet i varje match under säsongen och tilldelas poäng efter resultat och vinnare. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar att tippa!

Förstapriset i den totala säsongstävlingen för säsong 2022/23 delas ut efter säsongens slut Maj 2023.  Priset är en plats på THSS-medlemsresa till London. I priset ingår 1 fotbollsmatchbiljett, 2 nätter i delat hotellrum samt eventuell Spurs-legendträff eller liknande evenemang (flygresa ingår ej).

Andrapriset är ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Månadsvinnaren: Varje månad utses en vinnare som vinner ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Då säsongen 22/23 är lite annorlunda pga VM kommer de matcher som spelas i november att räknas tillsammans med decembers matcher (dvs månadsvinnare utses efter sista matchen i december). Orsaken är att det spelas väldigt få matcher i november och december.

Regler
* Du måste vara medlem i THSS (är du inte aktiv medlem kan du inte logga in).  Kontakta vår Finansminister Thomas Erlandsson i Styrelsen på: ekonomi@tottenhamhotspur.se om det inte fungerar.
* Du skall tippa rätt slutresultat.
* Du får poäng enl. följande: 1 poäng om du tippat rätt gjorda mål för ett av lagen. 2 poäng om du har rätt vinnare alt. oavgjort. 3 poäng om du har rätt vinnare samt rätt gjorda mål för ett av lagen. 4 poäng om du har rätt resultat.
* När månadsvinnaren skall utses och fler har lika poäng så vinner den som har tippat närmast antal gjorda mål som Tottenham gjort. Samma regler gäller när vinnaren sett över hela säsongen utses. 

* När det gäller cupmatcher är det 90 min som gäller dvs inga förlängningar.
* Domare för tipset är Jenny Boström från supporterklubbens styrelse.

 

Månadsetappvinnare hittills i THSS-TIPSET säsong 2021/22:

AUGUSTI 2022: Tommy Svenningsson, 5500

SEPTEMBER 2022: Kenny Johansson, 5334

OKTOBER 2022: Gustav Söder, 6822

NOVEMBER/DECEMBER 2022: Peter Jaldefeldt, 5487

JANUARI 2023: Tom Lax, 5556

FEBRUARI 2023: Niclas Frankfelt, 5860

MARS 2023: Timmy Villegas Petterson, 2505

APRIL 2023: 

MAJ 2023: 

VINNARE AV TOTALA THSS-TIPSET SÄSONG 2022/23: 

SILVER, TOTALT: 

 

Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.