THSS Tipset

THSS Tipset är en tävling som medlemmar i THSS (Tottenham Hotspur Supporters Sweden) får delta i. Man tippar resultatet i varje match under säsongen och tilldelas poäng efter resultat och vinnare. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar att tippa!

Förstapriset i den totala säsongstävlingen för säsong 2023/24 delas ut efter säsongens slut Maj 2024. Priset är en plats på THSS-medlemsresa till London. I priset ingår 1 fotbollsmatchbiljett, 2 nätter i delat hotellrum samt eventuell Spurs-legendträff eller liknande evenemang (flygresa ingår ej, max ersättning 4000 kr). Priset är giltigt i två år.

Andrapriset är ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Månadsvinnaren: Varje månad utses en vinnare som vinner ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

OBS! Måndasvinnare utses endast om det spelas fyra matcher eller mer i månaden.

Regler
* Du måste vara medlem i THSS (är du inte aktiv medlem kan du inte logga in).  Kontakta vår Finansminister Thomas Erlandsson i Styrelsen på: ekonomi@tottenhamhotspur.se om det inte fungerar.

* Du skall tippa rätt slutresultat.

* Du får poäng enl. följande: 1 poäng om du tippat rätt gjorda mål för ett av lagen. 2 poäng om du har rätt vinnare alt. oavgjort. 3 poäng om du har rätt vinnare samt rätt gjorda mål för ett av lagen. 4 poäng om du har rätt resultat.

* När månadsvinnaren skall utses och fler har lika poäng så vinner den som har tippat närmast antal gjorda mål som Tottenham gjort. Samma regler gäller när vinnaren sett över hela säsongen utses. 

* När det gäller cupmatcher är det 90 min som gäller dvs inga förlängningar.

* Domare för tipset är Jenny Boström från supporterklubbens styrelse.

 

Månadsetappvinnare hittills i THSS-TIPSET säsong 2023/24:

AUGUSTI 2023: Magnus Stern, 6040

SEPTEMBER 2023: 

OKTOBER 2023: 

NOVEMBER 2023:

DECEMBER 2023: 

JANUARI 2024: 

FEBRUARI 2024: 

MARS 2024: 

APRIL 2024: 

MAJ 2024: 

VINNARE AV TOTALA THSS-TIPSET SÄSONG 2023/24: 

SILVER, TOTALT:

 

Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.