THSS Tipset

THSS Tipset är en tävling som medlemmar i THSS (Tottenham Hotspur Supporters Sweden) får delta i. Man tippar resultatet i varje match under säsongen och tilldelas poäng efter resultat och vinnare. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar att tippa!

Förstapriset i den totala säsongstävlingen för säsong 2021/22 delas ut efter säsongens slut Maj 2022.  Priset är en plats på THSS-medlemsresa till London (så fort medlemsresa går att arrangera igen). I priset ingår 1 fotbollsmatchbiljett, 2 nätter i delat hotellrum samt eventuell Spurs-legendträff eller liknande evenemang (flygresa ingår ej).

Andrapriset är ett presentkort på 500 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Månadsvinnaren: Varje månad utses en vinnare som vinner ett presentkort på 500 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Regler
* Du måste vara medlem i THSS (är du inte aktiv medlem kan du inte logga in).  Kontakta vår Finansminister Thomas Erlandsson i Styrelsen på: ekonomi@tottenhamhotspur.se om det inte fungerar.
* Du skall tippa rätt slutresultat.
* Du får poäng enl. följande: 1 poäng om du tippat rätt gjorda mål för ett av lagen. 2 poäng om du har rätt vinnare alt. oavgjort. 3 poäng om du har rätt vinnare samt rätt gjorda mål för ett av lagen. 4 poäng om du har rätt resultat.
* När månadsvinnaren skall utses och fler har lika poäng så vinner den som har tippat närmast antal gjorda mål som Tottenham gjort. Samma regler gäller när vinnaren sett över hela säsongen utses.

* När det gäller cupmatcher är det 90 min som gäller dvs inga förlängningar.
* Domare för tipset är Jenny Boström från supporterklubbens styrelse.

 

Månadsetappvinnare hittills i THSS-TIPSET säsong 2021/22:

AUGUSTI 2021: Urban Svensson 844

SEPTEMBER 2021: Daniel Strand 139

OKTOBER 2021: Jan-Erik Johansson 614

NOVEMBER 2021: Linda Furu Österberg 6804, Magnus Gustafsson 2279

DECEMBER 2021: Robin Nilsson, 290

JANUARI 2022: Mattias Johansson, 2516

FEBRUARI 2022: Anneli Axgart, 2792

MARS 2022: Stefan Vist, 6622

APRIL 2022: Daniel Johansson, 5263

MAJ 2022: 

VINNARE AV TOTALA ”THSS-TIPSET SÄSONG 2021/22”: 

SILVER, TOTALT: 

 

Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.

13 comments

 1. Hej! Visst ser du matchen nu?

 2. Längt ner står det uppdatera ditt tips ..klicka på den.

 3. 🙂 förstår det. Har glömt uppdatera men e gjort nu. Man ville väl kanske glömma allt om Spurs ett tag 🙁

 4. Hej Thomas
  Har mitt tips kommit in?
  Kan inte se några gröna rutor.
  Mvh Bomben

 5. Ingen som gjort något utan du betalade som inloggade då uppdateras registret automatiskt.

 6. Är på resande fot och kan inte uppdatera allt manuellt om man inte mailar mig eller får kontakt med mig.
  Är man inloggade och gör betalingen enligt instruktion så uppdateras registret automatiskt och då kommer man in. Uppdatering sker 1 gg i timmen.

 7. uppmärksamt. vi jobbar på att ändra till korrekt datum 22 okt och kickofftid 17:00 inom kort idag. efter att det gjorts går vi ut i socialamedier och meddelar detta!

 8. Jag skall se till att de som skickat in resultat här inför förra matchen kommer in bakvägen sedan kommer jag uppdatera. har du rätt vinner 2 p. rätt antal mål på vardera lag ger 1 poäng varder så max 4 p kan man få.

 9. Niklas, vad använder du för mobil/webbläsare?
  iPhone + Safari fungerar det bra i, man behöver dock scrolla lite till höger i tabellen för att fylla i siffrorna, då det är mycket information i tabellen.

 10. Du måste logga in på ditt användarkonto här på hemsidan och tippa i formuläret för att din tippning ska kunna räknas med.

 11. Borttaget. Fattar inte vad du menar Håkan. Man kan bara se tippade matcher efter att jag har uppdaterat resultaten. Jag ser inget konstigt och kan bara se dina tippade matcher fram till förra matchen.