THSS Tipset

THSS Tipset är en tävling som medlemmar i THSS (Tottenham Hotspur Supporters Sweden) får delta i. Man tippar resultatet i varje match under säsongen och tilldelas poäng efter resultat och vinnare. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar att tippa!

Förstapriset i den totala säsongstävlingen för säsong 2022/23 delas ut efter säsongens slut Maj 2023.  Priset är en plats på THSS-medlemsresa till London. I priset ingår 1 fotbollsmatchbiljett, 2 nätter i delat hotellrum samt eventuell Spurs-legendträff eller liknande evenemang (flygresa ingår ej).

Andrapriset är ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Månadsvinnaren: Varje månad utses en vinnare som vinner ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som THSS kan erbjuda. T ex kaffemuggar eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Då säsongen 22/23 är lite annorlunda pga VM kommer de matcher som spelas i november att räknas tillsammans med decembers matcher (dvs månadsvinnare utses efter sista matchen i december). Orsaken är att det spelas väldigt få matcher i november och december.

Regler
* Du måste vara medlem i THSS (är du inte aktiv medlem kan du inte logga in).  Kontakta vår Finansminister Thomas Erlandsson i Styrelsen på: ekonomi@tottenhamhotspur.se om det inte fungerar.
* Du skall tippa rätt slutresultat.
* Du får poäng enl. följande: 1 poäng om du tippat rätt gjorda mål för ett av lagen. 2 poäng om du har rätt vinnare alt. oavgjort. 3 poäng om du har rätt vinnare samt rätt gjorda mål för ett av lagen. 4 poäng om du har rätt resultat.
* När månadsvinnaren skall utses och fler har lika poäng så vinner den som har tippat närmast antal gjorda mål som Tottenham gjort. Samma regler gäller när vinnaren sett över hela säsongen utses. 

* När det gäller cupmatcher är det 90 min som gäller dvs inga förlängningar.
* Domare för tipset är Jenny Boström från supporterklubbens styrelse.

 

Månadsetappvinnare hittills i THSS-TIPSET säsong 2021/22:

AUGUSTI 2022:

SEPTEMBER 2022: 

OKTOBER 2022: 

NOVEMBER/DECEMBER 2022:

JANUARI 2023: 

FEBRUARI 2023: 

MARS 2023: 

APRIL 2023: 

MAJ 2023: 

VINNARE AV TOTALA THSS-TIPSET SÄSONG 2022/23: 

SILVER, TOTALT: 

 

Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.

13 comments

 1. Hej! Visst ser du matchen nu?

 2. Längt ner står det uppdatera ditt tips ..klicka på den.

 3. 🙂 förstår det. Har glömt uppdatera men e gjort nu. Man ville väl kanske glömma allt om Spurs ett tag 🙁

 4. Hej Thomas
  Har mitt tips kommit in?
  Kan inte se några gröna rutor.
  Mvh Bomben

 5. Ingen som gjort något utan du betalade som inloggade då uppdateras registret automatiskt.

 6. Är på resande fot och kan inte uppdatera allt manuellt om man inte mailar mig eller får kontakt med mig.
  Är man inloggade och gör betalingen enligt instruktion så uppdateras registret automatiskt och då kommer man in. Uppdatering sker 1 gg i timmen.

 7. uppmärksamt. vi jobbar på att ändra till korrekt datum 22 okt och kickofftid 17:00 inom kort idag. efter att det gjorts går vi ut i socialamedier och meddelar detta!

 8. Jag skall se till att de som skickat in resultat här inför förra matchen kommer in bakvägen sedan kommer jag uppdatera. har du rätt vinner 2 p. rätt antal mål på vardera lag ger 1 poäng varder så max 4 p kan man få.

 9. Niklas, vad använder du för mobil/webbläsare?
  iPhone + Safari fungerar det bra i, man behöver dock scrolla lite till höger i tabellen för att fylla i siffrorna, då det är mycket information i tabellen.

 10. Du måste logga in på ditt användarkonto här på hemsidan och tippa i formuläret för att din tippning ska kunna räknas med.

 11. Borttaget. Fattar inte vad du menar Håkan. Man kan bara se tippade matcher efter att jag har uppdaterat resultaten. Jag ser inget konstigt och kan bara se dina tippade matcher fram till förra matchen.