Matchbiljetter 2024/25

Här finns all information gällande ansökan om hemmamatchbiljetter via supporterklubben. Ifall du har frågor går det bra att skicka ett mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se

 

Vi har nu fått information från THFC vad som gäller för säsongens 3 första matcher mot Everton, Arsenal och Brentford.

Sista ansökningsdag 1/7 klockan 17:00.

Ansökan öppnar måndag 24/6 klockan 08:00.

Notera att ansökan som kommer in till vårt mailkonto innan 08:00 kommer inte att räknas.

Ansökningar som inte innehåller fullständig information som namn, medlemsnummer i Sweden Spurs samt One Hotspur kommer inte att räknas. Se över så att dina medlemskap är förlängda inför den nya säsongen!

Notera att man måste ha ett betalt medlemskap i One Hotspur för att kunna ansöka om biljetter via Sweden Spurs. Det räcker inte med att man bara har ett registrerat gratis Client Reference Number, CRN.

Nytt för denna säsong är att för matcher i kategori A, samt för sista matchen hemma, gäller att ansökan bara får innehålla ansökan om en biljett.

Dvs, man kan inte skicka in en ansökan om fler biljetter till dessa matcher utan måste skicka ett mail per ansökan.

Information om ansökningsperioder för övriga matcher uppdateras när vi har fått det från THFC.

COYS

(Uppdaterat 240620)

De nu drygt 400 officiella supporterklubbarna har blivit tilldelade ungefär 700st biljetter totalt till varje hemmamatch i Premier League säsongen 2023/24.  THSS kan som max ansöka om 40 biljetter per match. Säsongen 2024/25 kommer THSS kunna ansöka om biljetter till South Lower, på någon av block/sektion 251, 257 (Notera att dessa sektionen är safe standing och rekommenderas inte för yngre barn), 250 eller 258 och på East Lower, block/sektion 123. Skriv gärna på ansökan om ni helst önskar South Lower eller East Lower. Notera att man kan få biljetter till andra sektioner än dessa men THSS kan bara ansöka om biljetter till två sektioner per match enligt instruktioner från THFC för att underlätta deras allokering av biljetter.

För säsongen 2024/25 är att det 7 ansökningsdatum istället för ett ansökningsdatum per match. De 7 olika ansökningsperioderna innehåller 2-3 matcher där man ansöker om biljetter till enskilda matcher inom perioden. Biljetterna säljs individuellt och inte som paket under perioden. Man kan bara ansöka om biljett till en match per ansökningsperiod. För mer information om biljetter och biljettpriser se THFCs hemsida.

Nedan kan ni se vilka datum som gäller för TottenhamSweden (THSS) att skicka in ansökan. THSS behöver ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se absolut senast 17:00 (svensk tid) på Application Deadline datum nedan. Ansökningar efter denna tid kan inte garanteras att de kommer med!

OBS! Notera att man kan först ansöka om biljetter via THSS tidigast en månad innan sista ansökningsdag före respektive ”ansökningsfönster” nedan! Se mer information om detta nedan i avsnittet Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019. (Se detaljerad information längst ned på denna sida)

Opponent Match Date (Subject to change) Match Category Application Deadline Date* Tickets on Account* Payment Deadline* One Hotspur + / One Hotspur Member Sale Dates    
   
Everton 24 aug B 1 juli ? ? ?    
Arsenal 14 sep A 1 juli ? ? ?  
Brentford 21 sep B 1 juli ? ? ?  
West Ham 19 oct              
Aston Villa 2 nov            
Ipswich 9 nov            
Fulham 30 nov            
Chelsea 7 dec              
Liverpool 21 dec            
Wolverhampton 29 dec            
Newcastle 4 jan              
Leicester 25 jan              
Man Utd 15 feb              
Man City 25 feb              
Bournemouth 8 mar              
Southampton 5 apr              
Nottingham 19 apr              
Crystal Palace 10 may              
Brighton 25 may              

THSS kommer att få reda på antal biljetter som vi får innan övriga biljetter släpps till försäljning till medlemmar så även om man inte får biljetter via THSS har man chansen att köpa direkt via THFC

Alla matchdagar kan ändras! THSS ansvarar inte för ändringar i spelprogrammet. Normalt så brukar det gå att avboka biljett som är köpt via THSS om matchdatum ändras. I normala fall väljer TV vilka matcher som sänds (vilket gör att ändringar av tid och eller matchdag sker) cirka fem veckor innan match. Håll koll på Premier Leagues hemsida vilka datum som gäller för TV att välja matcher att visa eller uppdateringar här på THSS hemsida innan du bokar flyg och hotell.

När THSS har fått tilldelning om antal biljetter kontaktar vi de som har fått, och tyvärr inte fått, biljetter. THSS mailar sedan namn och medlemsnummer till THFC som laddar upp biljetten i en portal där THSS sedan allokerar ut biljetterna till de medlemmar som har fått tilldelning. (Ett problem med portalen är att den inte hanterar bokstäver som inte finns i det engelska alfabetet och THSS måste förnärvarande meddela THFC som uppdaterar detta manuellt. Detta kan ibland leda till att de om t.ex har ett Ö i sitt efternamn inte kan se sin biljett på kontot när det är sagt att den ska vara där.) När THSS har allokerat biljetterna i portalen får man ett mail från THFC med en länk till sitt OneHotspur-konto och det är då upp till varje individuell medlem som har fått tilldelning att logga in på sitt OneHotspur-konto och betala biljetten direkt till THFC.  Betalar man inte biljetten i tid kommer THFC att ta bort den från sitt digitala pass (som är det som man har laddat biljetten på i sin mobil) och man kommer inte in på arenan. Ni hittar senaste betalningsdatum per match ovan i samband med ansökningsdatum. Biljetten är digital och du laddar ner den på din mobiltelefon som scannas vid ingång till arenan. Mer information om digitala biljetter hittar du här.

Gå till My Account och klicka på Account History på höger sida. Där kan du se länkar där det står ”You were assigned to 1 item on DD/MM/YYYY, HH:MM”. Om du klickar på länken får du upp information om vilken plats du har på WHL. Denna information är bra att ha med sig på matchdag. OM du inte kan se din biljett så måste du höra av dig till THSS (biljett(at)tottenhamhotspur.se) i god tid innan du åker över till London för att vi ska kunna hjälpa till.

 

Eligibility for Concessionary priced Match Tickets 

           

Senior:  Over 65 years old.  65 years or over on 12 August 2023

           

Young Adult: Under 22 years old.  21 years or younger on 12 August 2023

           

Junior:  Under 18 years old.  17 years or younger on 12 August 2023

           

 

Övrig information gällande ansökan om biljetter

Kravet för att köpa biljetter via THSS är att alla i ansökan som ska ha biljett är betalande medlemmar i THSS samt OneHotspur (Det går inte med medlemskap som kostar £10 eller om man bara registrerar ett gratis CRN, Client Reference Number, för då går det inte att allokera ut biljetten på medlemsnumret.) Anledningen är att biljetten laddas på medlemskapet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på THSS att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till OneHotspur International medlemskap  och om att
Bli medlem i THSS

Skicka ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller fyll i ansökningsformuläret nedan. Om ni önskar en speciell läktare så skriv det i ansökan. Vi kan dock inte garantera att ni får biljetter på önskad läktare. Skriv även i ansökan ifall om någon som söker faller inom kategorierna med lägre pris och om ni önskar sektion där det finns möjlighet att köpa biljetter till reducerat pris.

Beställning av matchbiljetter

  • Om fler än ett, separera med kommatecken
  • Om fler än ett, separera med kommatecken

Notera att om man i n t e lyckas få tilldelning av biljett via oss på THSS, så kan man mest troligt köpa direkt via THFCs hemsida tottenhamhotspur com (men då svårare att hitta flera platser precis bredvid varandra).

Om man har ansökt om biljetter via THSS men inte fått tilldelning så finns det andra sätt att köpa biljetter till Tottenhams hemmamatcher. THSS får alltid veta tilldelning av biljetter innan de släpps till försäljning på THFCs hemsida så om man inte får biljett via THSS ska man inte ge upp hoppet!

Du hittar all information om biljetter här.

När alla biljetter är slutsålda öppnar THFC upp Ticket Exchange och Ticket Share där säsongskortsinnehavare har möjlighet att, antingen lägga ut sin biljett till försäljning på samma sida som man köper vid biljettsläpp för medlemmar, eller föra över sin biljett till en annan medlem i OneHotspur. Mer info hittar du här.

Om man inte är medlem i OneHotspur men ändå vill köpa biljetter finns det en lista på auktoriserade återförsäljare här.

Det är den enskilde medlemmens eget ansvar att följa de rekommendationer som gäller för inresa till England, och återresa till Sverige.

Alla som ansöker om biljetter godkänner att vi skriver ut namn på hemsidan om vem som har ansökt.

——

Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019
Motionärerna tar upp en fråga som styrelsen den senaste tiden arbetat mycket med. Särskilt efter återflytten till nya hemmaarenan och den följande osäkerhet för ansökningar och tilldelning utav biljetter vilket har inneburit att THSS fått svårt att fullt få det antal sökta biljetter till populära matcher. För att lösa detta beslutade styrelsen i mars att införa lottning av biljetter då ansökningarna översteg tilldelningen. Inte minst utifrån rättvisa och möjlighet för alla medlemmar att kunna söka och köpa biljetter genom THSS.
Styrelsens förslag till lösning av problemet motionärerna tar upp är att THSS istället för lottning anpassar sig efter THFCs ’’ansökningsfönster” där man inför varje ’’fönster” kan börja ansöka 1 månad innan sista ansökningsdag och där tillämpa principen först till kvarn.
Ansökningar ska vara via mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller via hemsidan. THSS kommer att kommunicera vilket startdatum som gäller för varje ’’fönster” på var hemsida så fort alla ansökningsdatum släpps av THFC Ansökningar innan startdatum är inte giltiga. Ofullständiga ansökningar är inte heller giltiga.
Styrelsen föreslår dessutom att man får ansöka om max 1 biljett per medlem och ansökningsfönster. Om man har blivit tilldelad 3 biljetter under en säsong får man enbart fler biljetter ifall THSS får tilldelning till alla som ansöker till den aktuella matchen. Det vill säga att har man fått tilldelning av 3 biljetter och ansöker för ytterligare matcher där THSS inte får alla biljetter vi har ansökt om får man inte biljett till den matchen.
Med detta anser styrelsen till årsmötet att motionerna anses vara besvarade. Dessa förändringar kommer att börja gälla säsongen 2020/21. Årsmötet beslutade i enlighet med styrelsen förslag.