Matchbiljetter 2023/24

Här finns all information gällande ansökan om hemmamatchbiljetter via supporterklubben. Ifall du har frågor går det bra att skicka ett mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se

+ Ansökningsperioden för de sex första hemmamatcherna är nu stängd. Vi uppdaterar om ansökningsperioder för resterande hemmamatcher så fort vi fått information av THFC om vilka datum som gäller. (Uppdaterat 230814)

+ Ansökningsperioden för hemmamatchatcherna mot West Ham och Newcastle öppnar 11/8

+ Ansökningsperioder för övriga matcher öppnar en månad innan sista ansökningsdatum nedan.

De nu drygt 400 officiella supporterklubbarna har blivit tilldelade ungefär 700st biljetter totalt till varje hemmamatch i Premier League säsongen 2023/24.  THSS kan som max ansöka om 40 biljetter per match. Säsongen 2023/24 kommer THSS kunna ansöka om biljetter till South Lower, på någon av block/sektion 250, 251, 257 eller 258 (vi vet inte vilket av dessa block vi får biljetterna på) och på East Lower, block/sektion 123. Skriv gärna på ansökan om ni helst önskar South Lower eller East Lower.

För säsongen 2023/24 är att det 7 ansökningsdatum istället för ett ansökningsdatum per match. De 7 olika ansökningsperioderna innehåller 2-3 matcher där man ansöker om biljetter till enskilda matcher inom perioden. Biljetterna säljs individuellt och inte som paket under perioden. Man kan bara ansöka om biljett till en match per ansökningsperiod. För mer information om biljetter och biljettpriser se THFCs hemsida.

Nedan kan ni se vilka datum som gäller för TottenhamSweden (THSS) att skicka in ansökan. THSS behöver ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se absolut senast 17:00 (svensk tid) på Application Deadline datum nedan. Ansökningar efter denna tid kan inte garanteras att de kommer med!

OBS! Notera att man kan först ansöka om biljetter via THSS tidigast en månad innan sista ansökningsdag före respektive ”ansökningsfönster” nedan! Se mer information om detta nedan i avsnittet Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019. (Se detaljerad information längst ned på denna sida)

Opponent Match Date (Subject to change) Match Category Application Deadline Date* Tickets on Account* Payment Deadline* One Hotspur + / One Hotspur Member Sale Dates    
   
Man Utd 19 aug A 10 juli 20 jul 28 jul 17:00 24 / 25 jul    
Sheffield Utd 16 sep C 10 juli 20 jul  11 aug 17:00 24 / 25 jul  
Liverpool 30 sep A 10 juli 20 jul  18 aug 17:00 24 / 25 jul  
Fulham 21 oct B 13 aug 17 aug 29 sep 21 / 22 aug    
Chelsea 4 nov A 13 aug  17 aug 13 okt 21 / 22 aug  
Aston Villa 25 nov B 13 aug 17 aug 3 nov 21 / 22 aug  
West Ham 5 dec
B 11 sep 21 sep 29 sep 25 / 26 sep  
Newcastle 9 dec A 11 sep 21 sep 6 okt 25 / 26 sep    
Everton 23 dec B 9 okt 19 okt 27 okt 23 / 24 oct  
Bournemouth 30 dec C 9 okt 19 okt 3 nov 23 / 24 oct  
Brentford 30 jan B 9 okt 19 okt 10 nov 23 / 24 oct    
Brighton 10 feb B 13 nov 23 nov 1 dec

27 / 28 nov

   
Wolves 17 feb B 13 nov 23 nov 8 dec 27 / 28 nov    
Crystal Palace 2 mar B 13 nov 23 nov 15 dec 27 / 28 nov    
Luton 30 mar C 8 jan 18 jan 26 jan 22 / 23 jan    
Nottingham 6 apr B 8 jan  18 jan 2 feb 22 / 23 jan    
Man City 20 apr A 19 feb 29 feb 8 mar 4 / 5 mar    
Arsenal 27 apr A 19 feb 29 feb 15 mar 4 / 5 mar    
Burnley 11 may C 19 feb 29 feb 22 mar 4 / 5 mar    

THSS kommer att få reda på antal biljetter som vi får innan övriga biljetter släpps till försäljning till medlemmar så även om man inte får biljetter via THSS har man chansen att köpa direkt via THFC

Alla matchdagar kan ändras! THSS ansvarar inte för ändringar i spelprogrammet. Normalt så brukar det gå att avboka biljett som är köpt via THSS om matchdatum ändras. I normala fall väljer TV vilka matcher som sänds (vilket gör att ändringar av tid och eller matchdag sker) cirka fem veckor innan match. Håll koll på Premier Leagues hemsida vilka datum som gäller för TV att välja matcher att visa eller uppdateringar här på THSS hemsida innan du bokar flyg och hotell.

När THSS har fått tilldelning om antal biljetter kontaktar vi de som har fått, och tyvärr inte fått, biljetter. THSS mailar sedan namn och medlemsnummer till THFC som laddar upp biljetten på OneHotspur-kontot och det är då upp till varje individuell medlem som har fått tilldelning att logga in på sitt OneHotspur-konto och betala biljetten direkt till THFC  Betalar man inte biljetten i tid kommer THFC att ta bort den från kortet och man kommer inte in på arenan. Ni hittar senaste betalningsdatum per match ovan i samband med ansökningsdatum. Nytt är att biljetten är digital och laddas på din mobiltelefon som scannas vid ingång till arenan. Mer information om digitala biljetter hittar du här.

Gå till My Account och klicka på Account History på höger sida. Där kan du se länkar där det står ”You were assigned to 1 item on DD/MM/YYYY, HH:MM”. Om du klickar på länken får du upp information om vilken plats du har på WHL. Denna information är bra att ha med sig på matchdag. OM du inte kan se din biljett så måste du höra av dig till THSS (biljett(at)tottenhamhotspur.se) i god tid innan du åker över till London för att vi ska kunna hjälpa till.

 

Eligibility for Concessionary priced Match Tickets 

           

Senior:  Over 65 years old.  65 years or over on 12 August 2023

           

Young Adult: Under 22 years old.  21 years or younger on 12 August 2023

           

Junior:  Under 18 years old.  17 years or younger on 12 August 2023

           

 

Övrig information gällande ansökan om biljetter

Kravet för att köpa biljetter via THSS är att alla i ansökan som ska ha biljett är medlemmar i THSS samt OneHotspur. Anledningen är att biljetten laddas på medlemskapet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på THSS att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till OneHotspur International medlemskap Bli medlem i THSS

Skicka ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller fyll i ansökningsformuläret nedan. Om ni önskar en speciell läktare så skriv det i ansökan. Vi kan dock inte garantera att ni får biljetter på önskad läktare. Skriv även i ansökan ifall om någon som söker faller inom kategorierna med lägre pris och om ni önskar sektion där det finns möjlighet att köpa biljetter till reducerat pris.

Beställning av matchbiljetter

  • Om fler än ett, separera med kommatecken
  • Om fler än ett, separera med kommatecken

Notera att om man i n t e lyckas få tilldelning av biljett via oss på THSS, så kan man mest troligt köpa direkt via THFCs hemsida tottenhamhotspur com (men då svårare att hitta flera platser precis bredvid varandra).

Om man har ansökt om biljetter via THSS men inte fått tilldelning så finns det andra sätt att köpa biljetter till Tottenhams hemmamatcher. THSS får alltid veta tilldelning av biljetter innan de släpps till försäljning på THFCs hemsida så om man inte får biljett via THSS ska man inte ge upp hoppet!

Du hittar all information om biljetter här.

När alla biljetter är slutsålda öppnar THFC upp Ticket Exchange och Ticket Share där säsongskortsinnehavare har möjlighet att, antingen lägga ut sin biljett till försäljning på samma sida som man köper vid biljettsläpp för medlemmar, eller föra över sin biljett till en annan medlem i OneHotspur. Mer info hittar du här.

Om man inte är medlem i OneHotspur men ändå vill köpa biljetter finns det en lista på auktoriserade återförsäljare här.

Det är den enskilde medlemmens eget ansvar att följa de rekommendationer som gäller för inresa till England, och återresa till Sverige.

——

Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019
Motionärerna tar upp en fråga som styrelsen den senaste tiden arbetat mycket med. Särskilt efter återflytten till nya hemmaarenan och den följande osäkerhet för ansökningar och tilldelning utav biljetter vilket har inneburit att THSS fått svårt att fullt få det antal sökta biljetter till populära matcher. För att lösa detta beslutade styrelsen i mars att införa lottning av biljetter då ansökningarna översteg tilldelningen. Inte minst utifrån rättvisa och möjlighet för alla medlemmar att kunna söka och köpa biljetter genom THSS.
Styrelsens förslag till lösning av problemet motionärerna tar upp är att THSS istället för lottning anpassar sig efter THFCs ’’ansökningsfönster” där man inför varje ’’fönster” kan börja ansöka 1 månad innan sista ansökningsdag och där tillämpa principen först till kvarn.
Ansökningar ska vara via mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller via hemsidan. THSS kommer att kommunicera vilket startdatum som gäller för varje ’’fönster” på var hemsida så fort alla ansökningsdatum släpps av THFC Ansökningar innan startdatum är inte giltiga. Ofullständiga ansökningar är inte heller giltiga.
Styrelsen föreslår dessutom att man får ansöka om max 1 biljett per medlem och ansökningsfönster. Om man har blivit tilldelad 3 biljetter under en säsong får man enbart fler biljetter ifall THSS får tilldelning till alla som ansöker till den aktuella matchen. Det vill säga att har man fått tilldelning av 3 biljetter och ansöker för ytterligare matcher där THSS inte får alla biljetter vi har ansökt om får man inte biljett till den matchen.
Med detta anser styrelsen till årsmötet att motionerna anses vara besvarade. Dessa förändringar kommer att börja gälla säsongen 2020/21. Årsmötet beslutade i enlighet med styrelsen förslag.