Sverker Otterströms insatser uppmärksammades av styrelsen

Mellan 2013 och 2021 radade Sverker Otterström upp ideella arbetsinsatser av Kane-klass i supporterklubbens styrelse. Detta vill nu styrelsen så här i efterhand uppmärksamma lite extra!

Sverker Otterström radade upp ideella arbetsinsatser av Kane-klass i supporterklubbstyrelsen mellan åren 2013 – 2021 innan han önskade trappa ned från det administrativa styrelsearbetet och enbart fokusera på hjärtefrågan – att hjälpa supporterklubbens medlemmar med att beställa matchbiljetter till hemmamatcherna och skapa starka band till klubben och N17-området.

Även om ”Svucka” i allra högsta grad är involverad fortfarande som matchbiljettansvarig (externt utanför styrelsen) så ville vi uppmärksamma detta lite extra med att idag 6 mars överlämna en unik ”fyrbackslinje” av Romero-klass. Då Svucka även är en passionerad ölfantast har vi jobbat lite extra hårt för att försöka hitta några specialöl som han inte avnjutit tidigare. (Vi tror vi lyckades i 3 av 4 i alla fall). ”Fyrbackslinjen” som Svucka här håller i famnen hoppas vi kommer avnjutas i samband med några fina Spurs-segrar framöver! TACK för allt arbete i styrelsen återigen Svucka, och för allt du gör för våra medlemmar med matchbiljettarbetet, som är tidsödande och kräver noggrannhet.

Vi ses över borden och på läktarna! Och kom ihåg, ingen öl FÖRE pre-match run : )

/Styrelsen – genom närvarande gratulanter Sebastian Aveholt och Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.