2017 Höst Liverpool

 

Följ med THSS och se på Tottenham v Liverpool 22/10!

Vi har fått klart med 70 biljetter till matchen mot Liverpool som spelas söndag 22/10 (framflyttad från lördag till söndag pga TV-sändning, så tänk på det när ni bokar flyg och hotell) på Wembley! Det finns redan 50 ansökningar (170817) till denna match så de är garanterade biljett till denna match. Det finns således 20 biljetter kvar och det är först till kvarn som gäller. Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

Vi har tidigare år bott på Tavistock Hotel vid Russell Square och det är troligt att flertalet kommer att bo där även denna gång.

Tanken är att THSS kommer att anordna något slags event under helgen men vi får återkomma med information och kostnad om detta när allt är klart.

Vi återkommer till er som har beställt biljetter vad kostnaden för biljetterna blir i svenska kronor. Olika sätt att betala hittar ni här

Om ni har frågor är det bara att skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

COYS

/Reseledningen via Sverker ”Svucka” Otterström

8 kommentarer

 1. Hej,

  THSS-medlem 2558 (betalade igår för tre år, men det har inte registrerats än) och Lilywhite 3756063.
  Vill gärna ha en biljett till Liverpoolmatchen.

 2. Stefan Andersson

  Hej!
  Medlem i THSS och nybliven i THFC Number is: 3819716 . Vill vara med på höstresan. Kan tänka mig att dela rum med någon likasinnad.

 3. Hej! Medlem 5402 och Bronze 3796144. 1 st biljett mot Liverpool tack. Delar gärna rum med någon mer världsvan. Så jag inte villar bort mig i storstan. Och tips om hur jag bokar rum.

 4. Hej ! Medlem 2812 och Bronze 3605632. 1st Biljett mot Liverpool tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*