Bli medlem i THSS

(Foto: Peter Allansson. På bilden: Hedersmedlemmarna Peter Forsberg och Erik Niva)

Nyhet: Vi har nu infört Swish Handel . Det innebär att du använder vår nya betalsida både för Swish och VISA/Mastercard-betalningar.
Efter du fyllt i betalformuläret blir du ombedd om att öppna din Swish-app för att bekräfta och slutföra betalningen.

Vi vill att ni loggar in och betalar via swish handel vår nya betalsida. det underlättar vårt arbete väldigt mycket.

Så här enkelt blir du medlem i vår svenska supporterklubb!

För att bli medlem behöver du först registrera en användarprofil på tottenhamhotspur.se där du skriver in namn, adress, email osv.
Därefter betalar du sedan enklast in medlemsavgiften via Swish eller VISA/Mastercard. Det går även bra att betala via Bankgiro eller bankkonto för utlandsbetalningar – se kontonummer nedan. Vi uppskattar om ni använder Swish eller kortbetalningen, en förnyelse med 200 kr betalning uppdaterar registret direkt vilket underlättar oerhört för oss.

Har du varit medlem tidigare säsonger och nu vill förnya ditt medlemsskap för säsong 2020-21 (medlemssäsong: 1 Juli 2020 to.m. 30 Juni 2021), logga då in på ditt användarkonto här på hemsidan och gör därefter din betalning via Swish eller VISA/Mastercard. Betalar du via bankgiro, skriv ditt namn och medlemsnummer eller något som identifierar dig t.ex. telefonnummer eller email.

Alla som någon gång varit medlem finns i registret. Om du glömt eller inte vet dina inloggningsuppgifter, klicka på länken glömt lösenord. Om det inte funkar skicka ett mail till ekonomi@tottenhamhotspur.se med ditt namn, medlemsnummer, telefonnr osv, så att vi kan hitta dig.

För 200kr* får du medlemskap för säsong 2020/21 (inklusive medlemspaket, med specialtillverkad kvalitetshalsduk och digitalt medlemskort, möjlighet att vara med på medlemsträffar, årsmötesträff – samt även medlemsresor till London, köpa biljetter till nya Tottenham Hotspur Stadium, TottenhamSweden-Golfturneringen när detta blir möjligt med hänsyn till covid19-pandemin)

De som har betalat medlemsavgiften för 2020/21 senast 31/8 kommer att få medlemspaketet hemskickat innan Premier League säsongen 2020/21 drar igång 12/9. Nästa utskick kommer att göras 1/11.

Bli medlem och se till att vi som officiell svensk Spurs-organisation blir ännu större och starkare. Du ger oss då möjligheter att arrangera fler unika Spurs-events och förhandla fram ännu fler rabatter och smarta lösningar för oss Spurs-fans i Sverige!

Alla medlemsförmåner säsong 2020/21 inkluderar:

 • Bli en del av gemenskapen i supporterklubben tillsammans med tvåtusentvåhundra medlemmar i Sverige!
 • Medlemspaket inkl digitalt medlemskort, välkomstbrev och exklusiva TottenhamSweden-prylar
 • Chans att förhandsbeställa matchbiljetter* till kategori A, B och C matcher (förutsätter även ett ”One Hotspur”-medlemskap)
 • 15% rabatt på all mat och alkoholfri dryck i alla O’Learys-restauranger i Sverige (se mer om detaljerade regler här: https://olearys.se/samarbeten/supporterklubbar/ ) 

 • THSS medlemsresor** – Möjligheten att åka med på THSS medlemsmatcher där THSS bokar matchbiljett och eventuella kringarrangemang (du som medlem bokar flyg och hotell själv, förutsätter även One Hotspur medlemskap).
 • THSS-tipset – tillgång till THSS-tipset*** med matchbiljett och hotell till totalsegraren. Det utgår även priser för de som vinner månadsdeltävlningarna
 • Möjlighet att köpa saker som är framtagna enbart till försäljning till medlemmar i THSS

* Se mer information på biljettsidan
** Se mer information på resesidan
*** Se mer information på tipssidan

Tottenham Sweden medlemsavgifter 2020/21 (Medlemssäsongen gäller 1 Juli – 30 Juni):

 • Sverige (vuxen): 200kr*
 • Sverige (ungdom under 18år): 100kr 
 • 3-årigt medlemskap: 500kr (gäller bara vuxna personer)
 • Familjemedlemskap: 500kr per år (då alla bor på samma adress)
 • Europa: € 25,00
 • Övriga världen: € 30,00 eller $ 35,00 

Tre olika sätt att betala in medlemsavgiften:

Är du helt ny som medlem? Vänligen börja med att registrera ditt medlemskonto här om du inte redan gjort det.

Logga in på ditt medlemskonto här på hemsidan och gå därefter till vår betalsida. Här kan du direktbetala med Swish eller VISA/Mastercard.

Det går även bra att betala manuellt via Bankgiro eller utlandsbetalning med vårt IBAN/BIC.

Gå till vår betalsida här »

Medlemsår: från 1 juli till 30 juni, årligen.

Vid manuell inbetalning, v.g. ange: För/Efternamn, mejladress, mobilnummer, medlemsnr (om tidigare medlem).

Swish: 123-155-7826  (använd helst inte vid förnyat medlemsskap) har ni problem med betalningen enligt ovan så kan ni använda denna swish.
Bankgiro nr:
312-0607 (THSS).

Om du betalar från utlandet:
IBAN: SE59 8000 0830 5500 4327 8845
BIC: SWEDSESS

Känn dig varmt välkommen att ansluta dig till den officiella svenska supporterklubben!

Tillsammans stärker vi innebörden av det anrika klubbnamnet!
/Styrelsen

15 comments

 1. Sverker Otterström

  Hej Helén!

  Det är mössan och pin som ingår i årets medlemspaket.

 2. Sådär ja
  I betalt medlemskap så väntar ivrigt på medlemspaketet nu mo

 3. ja nu kör vi en drive, 250 för i år och nästa år

 4. hej är väl inte på rätt sida. var klumpig sist på olearys o tappade kortet. undrar om man kan få ett nytt, har nr 163

  Med vänlig hälsning tommy

 5. Hej,Har varit bortrest och inte sett ditt meddelande. Har skickat dig en mail.

 6. Ja din betalning har inkommit och medlemspaket borde vara skickat eller vara på väg i dagarna. När betalningen har registrerats skall det gå ut ett mail om det. Har du inte fått det? Ibland hamnar dessa mail i skräpposten.

 7. Du vet orsaken din profil som så många andra hade fel adress. Har nu ändrat och skickat iväg ditt paket 🙂

 8. Samma svar här.. Jag har skickat alla nya medlemmar till den som skickade ut medlemspaketen förut. Hoppas att han kan skicka senast till helgen. Jag var tvungen att fördela jobbet lite.

 9. Hej Victor. Jag har skickat alla nya medlemmar till den som skickade ut medlemspaketen förut. Hoppas att han kan skicka senast till helgen. Jag var tvungen att fördela jobbet lite.

 10. nästan 50 resor i 8 länder men betala in medlemsavg är svårare. är ingen datafantast. leta efter bilar hur länge som helst, löjligt.

  • Tommy du kan betala via gamla vanliga bankgiro om det underlättar. 312-0607 eller om du har swish så skicka till 12345 86400 direkt utan inloggning på hemsidan. Det nya systemet underlättar för mig då jag annars får registrera 1600 medlemmar manuellt vilket är VÄLDIGT tidsödande.

 11. Ja det är lugnt e fixat.

 12. Johan Sjöström

  Vi försöker under 14 dagar. Mvh johan Sjöström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*