Dags att förnya ditt medlemsskap – eller bli medlem för första gången!? och hjälp oss som officiell svensk supporterorganisation för Tottenham Hotspur att få möjlighet att arrangera fler unika Spursevents både i Sverige och i London i samband med resor, och att kunna förhandla fram fler rabatter och smarta lösningar för oss Spurs-fans i Sverige!

Logga in på ditt användarkonto här på hemsidan, eller registrera en användarprofil här på tottenhamhotspur.se där du skriver in namn, adress, email osv. Därefter betalar du sedan enklast in medlemsavgiften via Swish eller VISA/Mastercard

Bankgiro 312-0607

Om du glömt eller inte vet dina inloggningsuppgifter, klicka på länken glömt lösenord. Om det inte funkar skicka ett mail till ekonomi@tottenhamhotspur.se med ditt namn, medlemsnummer, telefonnr osv, så att vi kan hitta dig.

Dina medlemsförmåner säsong 2023/24 inkluderar:

  • Medlemspaket med: 1 grillförkläde + 1 par solglasögon + 1 medlemskort + 1 välkomstbrev
  • Möjlighet att förhandsbeställa matchbiljetter* till kategori A, B och C herrmatcherna (förutsätter även ett ”One Hotspur”-medlemskap i moderklubben, men det går att teckna i samband med biljettansökning)
  • THSS medlemsresor** – Möjligheten att åka med på THSS medlemsmatcher där THSS bokar matchbiljett och eventuella kringarrangemang (du som medlem bokar flyg och hotell själv, förutsätter även ”One Hotspur” medlemskap).
  • THSS-tipset – tillgång till THSS-tipset*** med fina månadsvinnarpriser samt att totalsegraren under säsongen får en hemmamatchbiljett och Londonhotell bekostat av THSS, i samband med en valfri Spursresa.
  • 15% rabatt på all mat och alkoholfri dryck i O’Learys-restauranger i Sverige (se mer om detaljerade regler här: https://olearys.se/samarbeten/supporterklubbar ) 
  • Möjlighet att köpa exklusiva Spurs-merchandiseprylar (vi planerar öppna svensk webshop under säsongen). 
  • Digitalt medlemskort som du kan se via gratisappen ”Cardskipper” (ladda ner appen gratis till din smartphone)
  • Möjlighet att inom kort köpa biljetter till Tottenham Hotspur Women’s hemmamatcher och de flesta bortamatcher oxå!  (Länk Engelska Tottenham Women biljettsidan )

* Se mer information på biljettsidan
** Se mer information på resesidan
*** Se mer information på tipssidan

 

Medlemsavgifter för säsong 2023/24:
* Sverige (vuxen): 300kr
* Sverige (ungdom under 18år): 150kr
* 3-årigt medlemskap: 800kr (gäller bara vuxna personer)
* Familjemedlemskap: 750kr per år (då alla bor på samma adress)
* Europa: 350 SEK
* Övriga världen: 400 SEK

 

 

KLICKA PÅ LÄNKEN: 

Gå till vår betalsida här »