Matchsnack

Hej THSS-medlemmar och andra intresserade Spurs-supportrar! Här kan ni diskutera allt sportsligt rörande Spurs matcher – startelvor, förutsättningar, var matchen TV-sänds mm. Redaktionell kontakt med ansvar för webredaktionen: Robin J Dronsfield:  redaktionschef@tottenhamhotspur.se
_________________________________________________________________________

Hej! Välkommen till nya forumet på tottenhamhotspur.se. Vi har valt att denna gång bygga forumdelen på Disqus-appen, där du som besökare är ansluten med personlig profil-verifiering via antingen ditt Facebook-, Twitter-, Google+ eller enbart ett Disqus-konto. Smidigt eftersom alla vi forumbesökare slipper registrera oss en extra gång här på tottenhamhotspur.se. Hoppas vi med detta forum kan hjälpa alla Spursfans runt om i landet med svar på frågor som rör Spurs och hur man följer laget, skaffar biljetter, åker på resor, arrangerar supporterträffar mm! COYS!

607 comments

  1. Alltid ogillat WBA. Pulis på det också. Svårt att slå för många lag och flera Top 4-kandidater kommer tappa poäng här

  2. Gåfotboll i 1a. Vart tog den fina rörelsen vägen ?

  3. Alltså, har Trippier gjort ett defensivt rätt sen han kom?

  4. Dplay för 79 kr utan bindningstid för att se alla matcher från Europa League live, känns inte alls för dyrt om man har svårt att kunna se matchen hemma i soffan eller liknande

  5. ställa upp med nästan ett helt reservlag mot Qarabag bortistan, tycker jag. t.o.m. värt att tappa poäng där, för att säkra maxinsats mot chelsea!

  6. Intressant – Hammers idag och Qarabag borta på Torsdag. Sen Chelsea hemma. Därefter möter Spurs inte ett topplag förutom Leicester förrän I februari i form av City borta. Galet bra chans att fokusera och plocka poäng nu inför våren med ett tacksamt spelschema.

  7. Stackars Eriksen, tuff match mot Sverige där hans briljans som play-maker och mittfältsmotor lyste med sin frånvaro, tur för Sverige dock.

  8. Sveriges landslag är inte bra i dagsläget och jag skulle gärna se Eriksen i EM till sommaren men man vill ändå se Sverige i EM också 🙁

  9. Om den här formen håller i sig så kan december bli intressant när Bentaleb och Clinton är åter för att inte tala om våren när Chadli och Pritchard beräknas vara åter! Ser så otroligt lovande ut allting!

    • som poch och grabbarna säger – EN match i taget. that’s the only way. Hammers blir tufft. De har ju skaffat sig en otroligt ful ovana att vinna över oss – tre ggr förra säsongen va? no more of that..

      • Känns som vi kan ta Hammers ändå, Hammers verkar ju överprestera mot absoluta topplagen för att sedan fallera mot andra lag. Jag tror Hammers ser ut som ’andra lag’ i detta fall och vi vinner därmed 🙂

  10. Pochettino kör slut på truppen och Alli börjar se sliten ut .
    Att Mason är tillbaka är dock ett plus trots att han lirar på 80 % av sin kapacitet.
    Kane inte trött…inte trött

    • nja tre matcher på sju dagar är för mkt för vilken trupp som helst. vi får inte glömma att vi har 3-4 skador oxå. men tycker poch hittills valt rätt. en startelva given men några som alternerar /ytterbackar och två mittfältare. blir fler som får rotera när Son Mason Bentaleb samt Pritchard och Carroll kommer tbx i matchfit form.

  11. Ytterligare tre poäng insamlade, finalen nu på söndag och man är redan nervös!

  12. Såhär dagen efter, vilken skön vinst! Så otroligt viktigt också att vi sätter dit 3-1 och säger tack och hej.

  13. Jag undrar om Poch har sagt åt mittbackarna att lira hem till Hugo så fort det kommer en motspelare i närheten?

    För de gör det hela tiden. Samtidigt har vi inte lika många slarviga bolltapp när siste man sjabblar med bollen.

    Vad tror ni?

    • Väldigt likt Villas-Boas, behåll boll och spela sig ur i stället för att chansa på något annat med svårare odds

      • Fast jag menar att både Jan och Toby skickar upp svåra bollar i uppspelningsfasen, när de är ostörda. Jag vet inte hur många gånger Jan har dragit hårda långa bollar efter marken som vi inte kan ta tag i uppe vid motståndares backlinje. Men får de nån fore-check emot sig så vänder de hem av säkerhetsskäl.

  14. Tottenham 4-2-3-1: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Alli, Dier; Dembele, Eriksen, Lamela; Kane. Subs: Vorm, Davies, Fazio, Trippier, Mason, Onomah, Townsend.

    Aston Villa 4-4-2: Guzan; Hutton, Clark, Lescott, Richardson; Bacuna, Westwood, Sanchez, Sinclair; Agbonlahor, Grealish. Subs: Bunn, Veretout, Ayew, Amavi, Gil, Crespo, Gestede.

  15. Samma elva som sist.
    Fazio istället för Wimmer på bänken.
    3-0 Kane Eriksen Dier

  16. Johan Sjöström

    SPURS – Villa 2100 Viasat (idag dårå)
    SPURS – Anderlecht (Revanschen, torsdag 21.05 Eurosport 2)
    Arsnal – SPURS Viasat 17.00 Söndag (storsamlingar runt om i landet, tex 21 anmälda till Sthlm redan).

    Trots två viktiga matcher idag o torsdag känns det som att söndagen redan är i fokus. Hatälskning på den matchen, som vanligt. COYS! TTID!

  17. Mason ser ut att vara redo för match, passar perfekt denna vecka med hela tre matcher!

  18. Son och Bentaleb kan vara åter i truppen tills mötet mot Arsenal i slutet av denna veckan. Perfekta alternativ att kunna ha på bänken mot ett Gunners i en livsfarlig form just nu trots större skadebekymmer!

    • Johan Sjöström

      Jobbiga är dom! Vi har ju åkt på smällar mot dom i toppform tidigare och helt tappat det, nu hoppas vi att vi vänder på steken och ser till att sparka deras form åt fanders! COYS! NLD-Weekend!

  19. Krossa Villa!!! Går vi med bra tryck första kvarten och sätter en påse så blir resten av matchen mycket lättare.

    • eller så gör vi som vi brukar – går full fart framåt i början – och släpper in tidigt baklängesmål…

    • Jag tyckte Bournemouth-modellen passar Spurs bra. Släpp in rekordsnabbt för att sen göra fem mål utan problem, tre poäng samt lite Tottenham-aktigt 🙂

  20. Fokuset bör vara_ VILLA FÖRST, sedan får vi se…

  21. Nästa vecka blir spännande – Villa, Anderlecht, NORTH LONDON DERBY!

  22. Villa utan Sherwood, kanske har en ny manager på plats. Sen möter vi Chelsea i slutet av November. Kanske även dem, en ny tränare på plats. Känns som vi har lite oflyt med krislag som kan få nya tränare och ny energi á la Klopp/Liverpool.

    • ja tyvärr är ett lag oftast bättre precis efter att en tränare sparkats. lagmoralen stärks – ”nu är vi utan ledare, let’s do this alone”.

  23. Vilken härlig vinst!

  24. Jag vill se en stabil 2-0 seger idag. Men viktigast är att killarna taggar till och visar vinnarskallar…

  25. Om det är någon tröst så har Rubin Kazan gjort 1-0 på Liverpool på Anfield. #KLOPPOUT

  26. Jag tycker inte det är individuella prestationer som gör vår resultatet och matchen dålig. Det är vår taktiska förmåga som inte hänger med och vi lyckas inte spela som ett lag i den här matchen alls. Frustrerande oavsett.

  27. ja jisses vad bra spurs spelade första kvarten. och lika uselt resten av matchen… varför? hur? avsaknad av skärpa och vilja.

  28. bra surr av kommentatorerna på kanal 9 i dag. vet inte vilka de är – men bra. dock har de tyvärr lite för lika röster…

  29. Anderlecht, lets go! Kanal 9, 19:00!

  30. 0-0 Vi var lite bättre men tyvärr Kane får inte dit bollen.
    Toby grymt bra idag
    Intressant att han väljer Clinton istället för Andros…Clinton imponerade icke!
    Hoppas att någon av de skadade mittfältarna är tillbaka til EL.

    • återigen oroande med kane. han håller på att bli ett soldadoproblem för oss. brr.. men han jobbar på bra med allt utom målskyttet. sålänge någon ANNAN kan göra det så funkar det. men vi har ju ingen naturlig målgörare utom mönligen skadade SON…

  31. Pool var ruggiga i 15 minuter. Sedan tog vi över. 1-1 känns mer rimligt än 0-0.

  32. Hej

    Chadli byter efter skada.
    Intressant att notera avbytaren: N’Jie!

    • = pga Andros har INTE imponerat på hela säsongen och Clinton har inte fått bevisa sig ännu i en ”hel” match. Tyckte han började skakigt men växte in i matchen och hade 2-3 jättechanser att avgöra. good work trots allt.

  33. Skulle vilja se ordinarie backlinje. På dier’s plats skulle jag vilja se Vimmer med en tydlig defensiv roll.

  34. INFÖR-artikel: http://www.tottenhamhotspur.se/2015/10/15/infor-tottenham-liverpool-5/ Nyckelspelarna Dier, Son och Mason saknas. Liksom Rose och Bentaleb (samt Pritchard). AJAJ:.

  35. Kane är en börda för laget då han tittar på bollen i evighet och han skjuter på allt.
    Han visade förra säsongen att det finns styrkor i hans spel nu måste han plocka fram det så att han inte blir en ny Soldado.
    Självmålet sist visar stor brist på koncentration.
    Nej nu vill jag se att han lyfter blicken och spelar mer än pangar på konstant.

  36. men att kane’s målform är nere i soldado-nivå nu är oroande.

  37. att city tappat silva och aguero (skadade) nu, samt att flera andra nyckelspelare i de andra topplagen blivit skadade är ju inte till någon nackdel för oss såklart..

  38. Johan Sjöström

    17e oktober känns så sjuuuuuuuuuukt långt bort. Vet inte om det är positivt eller inte för oss med detta uppehåll, men kan vi få tillbaka ett gäng spelare och se till Sturridge lirar några minuter för England (brukar väl spela 10 min o sen vara borta 4 veckor?) så är det nog positivt.

  39. Trenden när en klubb i kris byter tränare är ju att de brukar plötsligt överprestera..blir tuff match..COYS

  40. att vi ska få möta liverpool boostad med KLOPP som tränare.. gah.. stökigt! klart stökigt.

  41. Dembele matchklar. Men Rose är handskadad, och sedan tidigare skadade Mason, Bentaleb och Pritchard. http://www.tottenhamhotspur.com/news/swansea-away-team-news-031015/

  42. Trodde inte Monaco skulle resa sig..bra jobbat av gamlingarna 🙂

  43. Det kommer att trilla in något måltill i andra för spurs. Gamlingarna i Monaco kommer att tröttna dom sista 20.

  44. Jag tror att monaco matchen kan bli en god genomkörare inför ”huvudmatchen” mot swans.

    • ja men lite så. synd att vi inte får fortsätta bygga på laget med SON på mitten nu. hmm.. men men.. trots FEM mittfältsskador så bör vi kunna ställa chadli townsend och carroll på plan ? och, hmm… tight

  45. Känner ingen oro alls inför Monaco, kanske ett dåligt tecken men betydligt mer nervös inför mötet mot Swans! Gylfi & Co. förlorade med 3-1 borta mot Saints men ändå…

  46. Någon med Aftonbladet Plus som har lust att dela med sig av Kalle Karlssons inlägg om oss? http://bloggar.aftonbladet.se/premierleague/2015/09/28/plus-special-spurs-unga-gang-har-vaknat-till-liv/

    • Plus-special: Spurs unga gäng har vaknat till liv28 september, 2015, kl. 17:09 av Kalle Karlsson

      Efter varje omgång kommer jag att specialgranska ett av de tippade topp 6-lagen, en specialbeställning till våra plusläsare.
      Denna omgång har jag synat Tottenham.

      Matchen (Manchester City hemma)
      Tajt första halvlek med få klara målchanser. Manchester City tog ledningen i mitten av första halvlek när man iscensatte en blixtrande kontring (efter fatalt felpass av Kyle Walker). Yaya Touré drev upp bollen och och serverade Kevin De Bruyne som placerade in 0–1. Raheem Sterling hade ett bra läge att göra 0–2, men Hugo Lloris svarade för en fin räddning nere vid stolproten.
      I slutet av halvleken flyttade Spurs fram positionerna. Minuten före paus kom kvitteringen. Efter offside i förstaläget fick Eric Dier en andraboll till skänks av De Bruyne. Diers skott satt stenhårt intill stolpen.
      I andra halvlek svarade Willy Caballero för en Picasso när han hamnade på mellanhand och fick se Toby Alderweirelds nick passera retlig enkelt. Harry Kane fick äntligen göra slut på måltorkan genom sitt 3–1-mål (offside) innan Erik Lamela fastställde 4–1.
      Efter en svag inledning i ligan har Spurs unga manskap vaknat till liv och den här insatsen understryker att det finns potential.

      Spelarbetygen
      Lloris 3
      —————————–
      Walker 2
      Alderweireld 3
      Vertonghen 3
      Davies 3
      —————————–
      Dier 3
      Alli 2
      —————————–
      Lamela 4 (87)
      Son 3 (77)
      Eriksen 2 (68)
      —————————–
      Kane 3

      Ersättare:
      Chadli (68) –
      N’Jie (77) –
      Carroll (87) –

      Betygsskala: 5=världsklass, 4=mycket bra, 3=bra, 2=godkänd, 1=underkänd

      Tummen upp
      Eric Dier är utropstecknet i Tottenham senaste veckorna, men han kommer jag lyfta fram i annat sammanhang och i denna match hade han en del problem i första halvlek så vi fokuserar på Harry Kane istället. Han har gått mållös i 13 timmars fotbollsspel. Måltorkan har fått många att tvivla på engelsmannen. Under svackan har han skapat chanser, men inte förvaltat dem. Nu fick han äntligen sin efterlängtade fullträff. Blir det här vändningen? Roy Hodgson såg iallafall mäkta nöjd ut på läktaren och Spursfansen hoppas förstås på en ketchupeffekt.

      Tummen ned
      Inte mycket att anmärka på i Tottenham efter en helg där man piskat ligaledaren med 4–1. Men om man nu ska fiska efter frågetecken så kan vi ju ta Kyle Walker. Jag tycker att han högerbacken börjat säsongen okej, men han verkar alltid ha ett misstag i sig. Det är som om han alltid kommer att vara en säkerhetsrisk när han är på plan, oavsett hur gammal och erfaren han blir. Nu var det en ödesdiger passning på offensiv planhalva som ledde till kontringen som gav 0–1.

      Taktisk trend
      Heung-Min Son har blivit ett rejält lyft för Tottenham. Hans energiska spelstil och ständiga löpande ger så mycket både offensivt och defensivt. Hans anpassningsförmåga ger också Mauricio Pochettino möjlighet att variera sin uppställning och spelet.
      Spurs startade med Christian Eriksen till vänster och Heung-Min Son som släpande anfallare bakom Harry Kane. Då är Christian Eriksens arbetsbeskrivning att ta sig in centralt i banan och skapa numerära överlägen för att Tottenham ska kunna äga bollen.

      Eriksen kommer in centralt och släpper vänsterkanten till Ben Davies. Spurs får numerärt överläge centralt och kan etablera ett passningsspel med längre anfall.

      I andra halvlek när Tottenham ledde matchen var det en fördel att ha Christian Eriksen centralt där dansken inte blir en svag länk i det defensiva spelet. Med Son på vänsterkanten kunde Spurs vänsterback Ben Davies få hjälp defensivt mot Manchester Citys högerkant. Son kom inte till offensivt i denna match men hans defensiva arbete fyllde en viktig funktion.

  47. disqus_aC4K2z7xxp

    Vad för lag tror ni Pochettino ställer upp med emot Monaco?

    • Vilar cirka hälften av laget från City-krossen. Och ersätter med fler defensivt arbetande spelare där taktiken blir att hålla tätt bakåt och kontra in segermål. START11: Vorm, Rose VERTONGHEN Wimmer Trippier; Carroll ALLI; Chadli Son Townsend; Clinton; Winks

    • Jag tror det blir ett sånt dära fotbollslag 😜😀👍🏻 haha nä..jag tror han ställer en trupp likt den som lirade förra matchen mot Qutreyaqarg eller vad dom hette.

  48. Hemma igen efter en magisk upplevelse på the lane! Stod bakom målet på South och fick uppleva en fantastisk stämning i andra halvlek.
    Tackar för bra biljetter via THSS!

  49. Swans hade det tufft mot Saints!

  50. Som spursare väntar man på ett magplask mot swanarna. Hade varit fantastiskt om en borta vinst hade trillat in 🙂

  51. Fyra olika målgörare

  52. en klart bättre känsla kring laget nu efter tre raka ligasegrar, än direkt efter NDL så att säga…

    • En bättre känsla definitivt. Kollektivet visar mot man c ett uppoffrande spel för varandra. En kul grej är i andra halvlek har spurs ett mindre bollinnehav men gör fler mål. Vissa matcher har spurs haft runt 70% av bollen och inte gjort något..

      • exakt. och det visar återigen att man inte ska övervärdera bollinnehav i matcher. iallafall inte i alla matcher – allt beror på motstånd..

  53. Jag skulle vilja se andra halvlek igen..jag fick springa ifrån stup i ett och missade stora delar..

  54. Det är så märkligt med vårt kära Spurs. Man blir ju inte så jätteförvånad över att vi klart besegrar ligaettan samtidigt som man kan förvänta sig slarviga poängtapp mot nedflyttningskandidater.
    Jag har börjat ställa in mig på det senare och ha noll förväntningar på det förra. Då är det lite lättare för mig att vara supporter.

    • Ja sant. Inte allt för sällan inte bara poängtapp mot bottenlag utan rena förluster och tre poängsförluster. Den säsongen vi slår några av topplagen samt slår de lag vi ska…då är vi topp 4a 🙂

  55. wow vilken match. fortfarande helt uppe i varv. buzzing. davies hade problem på sin kant i första halvlek. och alli, son och lamela tappade boll i första. men alla spelade upp sig i andra, framförallt efter dier’s mål i 45:e. psykologiskt viktigt. lamela MOTM. mkt kreativitet framåt. men fortf slarvigt passningsspel. kane får nästan aldrig några bra bollar. eriksen ej i form än. bra att byta in chadli mot honom i det läget. son har en hel del kvar innan han är färdig pl-spelare. men kul att vi öppnade upp fd serieledarna på det där sättet. mumma att dier, toby, KANE, LAMELA gjorde mål. viktigt för laget!

  56. Bästa matchen på hur många säsonger?

  57. Jeffla vilken match…#lycka tre blytunga poäng!

  58. Ojoj vilken miss av assisterande domare. Walker var ju 1-2 meter offside på insticket. Men bra skön träff av Eric Dier.

  59. Tror att Chadli hade träffat mål men Lamela drog en rugbykick istället. Vad är det för fel på karln?

  60. Våra inlägg blockas eller hamnar hos någon blå. Vi har ju lite tryck men inga chanser.
    COYS

  61. City ser på papperet otäckt bra ut offensivt.
    Defensivt lite mer osäkert.
    COYS!

  62. Startelvan är väl inga konstigheter: Llloris; Rose Verts Alder Walker; Dier Alli; Chadli** Eriksen Son; Kane. (*Mason är ju skadad)

    • Uppställningen blir med 99,9% säkerhet 4-2-3-1 men i mina ögon betyder inte det att det ska vara 2st ”defensiva” mittfältare. Dier har överraskat väldigt positivt i den defensiva mittfältsrollen. Bredvid honom ser jag gärna en balansspelare med lite framåt-tänk även om det är City vi möter. Jag vet inte om Alli blir våran Messias men jag tycker nog att han gjort sig förtjänt av en startplats. Och som du säger så finns i dagsläget inte så många alternativ

    • Det blir Davies istället för Rose och Lamela istället för Chadli.
      Pochettino & co verkar se något i Lamela som jag, trots idoga försök, absolut inte ser.. Jag hade valt Chadli

  63. I efterhand läre man ju lyfta på hatten för Arsenals trupp ändå, man spelar erfarna spelare som är säkra i sina roller och lyckas ändå rotera truppen. Tråkigt för oss men likväl en lärdom.

    • nej. inte lyfta hatt. de startade med ordinarie elva förutom 1-2 spelare. vi vilade 8 ordinarie spelare. skillnad.

      • Fredrik Olsson

        tänker inte lyfta på hatten för ars, men dom roterade sitt lag mer än vi gjorde. Jämfört med senast i matchen mot Chelsea så var det bara Ramsey som var med i båda startelvorna. Hos oss jämfört med Crystal Palace matchen så var det 3 (Kane, Chadli och Dier).

  64. Med en annan mittback än Fazio hade vi vunnit. Ingen derbytändning på killarna idag. Ganska segt å ingen som smällde på rejält. Kräver bättre inställning i ett NLD. Vi var inte dåliga men visade inte tillräcklig spets. Vorm återigen tveksam. Surt

  65. Bittert. Tungt. Förjävligt. Men, Tottenham gör ju inte en dålig match. Arsenal hade på pappret en mer erfaren trupp även om de roterade mer. Tycker även att Pochettino krånglar till för mycket med sina byten. Eriksen, höger, Eriksen, vänster. Eriksen, centralt. Tappar tid och effektivitet.

  66. full rotation = unga reservlagsspelare och förlora vs inte rotera och vinna? självklart vill alla ha reservlaget och vinna men… risky biz

  67. ”Wenger will largely use the competition to give match fitness to senior players who have not been starting regularly in the Premier League, such as Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Mikel Arteta, David Ospina, Joel Campbell, Calum Chambers, Per Mertesacker, Alex Oxlade-Chamberlain and Mathieu Flamini.”

  68. Jag hoppas på full rotation. Arsenal brukar spela junisar i Ligacupen och vi har City tre dagar efter denna matchen.

    Vet att denna elvan inte kommer se dagens ljus men jag hade gillat det för att vara så fräscha som möjligt på lördag kl.13.45.

    Vorm
    Tripper-Fazio-Wimmer-Rose
    Alli-Carroll
    Townsend-Lamela-Chadli
    N´Jie

    Viktigaste är att Dier och Kane får vila.

  69. Mot City, hoppas på LLoris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Alli, Lamela, Eriksen, Son, Kane.

  70. Ibland undrar man hur spelschemat kan påverka poängfördelningen. Som förra säsongen, vi mötte Liverpool i fel skede i både hemma- och bortamatchen. Hemma direkt i början av säsongen där Liverpool ändå kunde prestera utan Suarez samtidigt som Spurs precis hade lärt känna Pochettino. Borta på Anfield precis när deras form hade börjat ta fart igen. Samma fråga ställer man sig när vi nu möter City, inlett starkt, precis fått stryk av Hammers. Hämnden får vi ta emot nu på lördag?

  71. Vilken skön vinst. Var så otroligt orolig i omgångar men vi kändes ändå som det bättre laget. Hur skönt var det inte att Pardew gick miste om 3 poäng efter sina kommenterar innan match?

  72. Lloris och Son är godis. Lamela gör en bra match. Försvaret har fungerat bra. Bara kane som behöver komma igång lite med målskyttet. Dier…skitbra 🙂

  73. jag instämmer med SKY SPORTS i deras ratings. MOTM: Son utan tvekan. Lloris oxå outstandning.
    Tottenham: Lloris (7), Walker (6), Alderweireld (6), Vertonghen (6), Davies (6); Alli (6), Dier (6); Lamela (6), Son (8), Chadli (6); Kane (6)
    Subs: Carroll (5), Njie (5), Eriksen (6)

  74. bra att liverpool bara kryssade hemma mot norwich… alltså den här ligan.. alla kan vinna mot alla!

  75. kom igen nu saints! de ser ju mkt bra ut hemma mot manutd och hade 2-0 läge flera ggr,, men nu oförtjänt 1-1 tack vare supertalangen martial. bra för spurs om man utd förlorar såklart…

  76. Härlig laginsats! De flesta gjorde det bra (t.o.m Lamela). Vårat mittbackspar känns bra för första gången på länge. Lloris är man så bortskämd med så man nästan förväntar sig att han ska göra supermatch efter supermatch. Dier och Alli springer och gör verkligen ett hästjobb. Men självklar MOTM är Son!

    • ja mkt bra av LAGET! men lätt att glömma när man vunnit – vi kunde lika gärna legat under 0-1 och då hade kanske matchen slutat annorlunda. fortfarande för naivt spelat av vissa mittfältare.. hmm.. men häärligt med tredje raka segern

  77. Hurra!
    Sucken farten han har Son.
    Härligt med flyt 😊😊

  78. Spurs start11 v Palace: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Lamela, Son, Chadli; Kane. (avbytare: Vorm, Fazio, Trippier, Carroll, Clinton, Eriksen, Townsend) = Kul att nya Son och Alli får starta igen! = välförtjänt! Och Kul att Eriksen är tbx i truppen – på bänken för mjukstartinhopp

    • Ja, kul med Son och Alli, och även att Eriksen är tillbaka. Men återigen är jag förvånad över att Lamela får förtroende. Jag såg honom inte i Roma men jag har svårt att förstå hans enorma framgång där. Han har fått väldigt många chancer och jag tycker verkligen inte att han platsar i Spurs! T.o.m. mot dåligt EL-mottstånd ser han helt vilsen ut

  79. Hoppas att Alli får lira från start. Han är värd det. Det känns bra att han har något att erbjuda på PL-nivå. Var ju orolig för en tunn trupp centralt på mitten. Son får gärna komma in från bänken och hänga in en balja. Men Lamela får inte starta!! Det är ju som att ge motståndare en fördel innan avspark.

    C O Y S!

  80. I torsdags i EL hade vi rörligt anfallsspel men även rörigt försvarsspel. Länge sen vi luckrade upp en köttmur, kändes bra. Alli kan bli hur bra som helst och Dier kan bli en mittfältsklippa. Stenhård och släpper bollen enkelt.
    Imorrn bör det bli spel vilket normalt gynnar Spurs. Dags för Kane att avgöra

    • jag börjar oxå gilla nya startelvan med Dier som DM och Mason/Alli som offensiv bakom en trio som kan vara Son Eriksen Lamela. Kane på topp. Och med Njie som joker på bänken. mmm blir intressant att följa denna truppens utveckling under säsongen. tycker dock fortf att våra ytterbackar håller sämre klass än våra konkurrenters men men…

  81. nu är det bara för spurs att kolla in videoupptagningen på hur hammers spelade mot mancity – och kopiera skiten. bra kämpat.
    Efter sex omgångar har West Ham nu besegrat Arsenal, Liverpool och Manchester City borta.

  82. Lite isig stämning här hemma…frugan är Crystal Palace supporter..#COYS

  83. känns trots det svajiga b-lagets insats igår (med + i kanten för offensiven) som att två segrar på raken nu och kommande fyra raka hemmamatcher nu är bra! ligan mot palace, cupen mot gunners, ligan mot city och mot..hmm liverpool?

  84. Sammantaget: Jag är INTE nöjd med laginsatsen som jag tycker är för slarvig och risktagande som helhet. Uselt försvarsspel. Mittfältet tappar bollar stup i kvarten. Positivt: ALLI! SON! Lamela fick göra mål.

  85. Är rose hög?

  86. Lamela…denna gåta.

    • Ja, han känns ju som en skör fotbollsartist där ingenting funkar för honom. Och allt måste gå på inspiration eller fantasi. Sällan man ser honom göra vanliga saker på allvar, typ slå ett inlägg som faktiskt det är lite fart.

  87. Kan man köpa ett självförtroende till Lamela?
    Karln är ju sönderstressad av alla sina tidigare misslyckanden.

  88. Skön upphämtning…

  89. Anderlecht-Monaco 1-0

  90. Hurra!
    Dele Alli kan vara årets köp alltså.

  91. Bli Min Son Nu!

  92. Ojojoj, det finns flera lag som inte kan försvara en hörna. Tack och bock för det. Smidigt att det var Son som fick näta direkt.

  93. fan vad lamela är sloppy med bollen. blir galen – han blir aldrig bättre. som jag skrev häromdagen – han ska endast komma in som avbytare med 20 minuter kvar…

  94. trippier gör ett newbie misstag i straffområdet och ”står kvar” i vägen för anfallren som ramlar rutinerat = straff och baklängesmål direkt. illa detta. och lamela slarvar och kladdar med bollen som vanligt. SON SER PIGG BRA UT.

  95. Mitt tips rök direkt 😳

  96. Älskar att ”experten” på Eurosport sa: ”svårt att ersätta Soldado som var en tung och viktig spelare för Tottenham”

  97. Rob Falconetti

    Nån som har en stream?

  98. Jag är en usel tippare men det känns som att vi vinner med 100-0 idag👍

  99. Viktigt att Pochettino börjar prioritera s n a b b a spelare, iaf på kanten. Pochettino är ju liksom AVB fan av bollinnehavsspelstil men Spurs mäktar inte med att öppna tajta PL-försvar när de backar hem på WHL.

  100. jag tror på att INTE starta me lamela. han är en bra inhoppare med 20-25 min kvar för att öppna slutna men lite tröttsprunga försvarslinjer. men inte från start. townsend likaså egentligen. men mer startelva på townsie ändå..

  101. Mot Qarabag hoppas jag på att följande elva startar och att de verkligen visar ”To dare is to do” och sätter lite press på övriga laget att visa rätt inställning och attityd.

    N’jie
    Pritchard, Alli, Lamela
    Bentaleb, Dier
    Rose, Fazio, Wimmer, Trippier
    Vorm

    • Gillas. Men jag tror absolut att DIER kommer vilas. Och jag tror inte Poch ställer TVÅ reserv-mittbackar från start. Minst en av Vertonghen och Alderwhatever startar… gissar jag..

    • Jag hoppas att du får rätt. Ser spännande ut! Inhopp för Son, Carroll och Winks

  102. 17 sep kl 21:05 (CET). Spurs – FK Qarabag 21:05 (Eurosport 2, BT Sport Europe)

    20 Sep kl 14:00 (CET) Spurs – Crystal Palace (Viasat Fotboll HD, Sky Sports 1/HD UK, Sky Go UK, SKY GO Extra, NOW TV UK)

  103. Vad tror ni om denna Europa League-startelva mot Azerbaijan-laget på torsdag? SE LÄNK: http://lineupbuilder.com/?sk=8py6j (vilas: Lloris, Davies, Walker, Mason, Dier, Eriksen*, Chadli, Alli.

  104. Townsend tillbaka i gammal god form mot Sunderland……jag har aldrig gett upp hoppet på den killen

  105. Skönt 1-0 äntligen!
    Alli imponerar Chadli imponerar ej

  106. Saknar vilja inställning å löpningar. Ser Leicester visa precis allt det just nu. Enorm energi.
    Vi har kvaliteten men saknar inställning samt spelidé. Otroligt viktig seger idag. Nu kan vi börja spela på riktigt
    COYS

    • instämmer. jag gillar inte hur vi balanserar vårt femmannamittfält. vi har nästan alltid för många långsamma bollkära kladdare och får för snabba wingers… och för för mkt possession tänk och för lite spela med speed tänk.. men men…

  107. vi blev fria från adebayor – och seger direkt. #karma

  108. Peter Andersson

    vinst jovist !!! men fy fan vad vi ör dåliga tycer k
    jag!!lävla gå fotboll ingen farst what sio ever, vi är jävligt långt from top 5

    • poängmässigt är vi nära topp4, men ineffektiviteten framför mål kommer straffa oss hårt i år om inte kane & co börjar leverera fler mål… topp6 absolut en möjlighet

  109. Tre viktiga poäng och i det stora hela så var väl Tottenham det bättre laget i stora drag. Otroligt skönt! Tycker dock synd om Mason. Ingen löper och vill chansa och skapa något. Därav hans räd som blev det avgörande målet.

  110. skönt med en seger!

  111. Även om Holmgren tycker något helt annat tycker jag ändå att Spurs har skapat mest och bäst i andra halvlek.

  112. Holmgren som kommentator är ju ingen höjdare heller….

  113. Thomas Erlandsson

    Nej ingen hög klass på spelet. Ser inte bättre ut än i augusti.

  114. Ser ju inte direkt jättebra ut hittills…

  115. Thomas Erlandsson

    Otroligt viktig match idag. Hoppas verkligen vi kan vinna idag.

  116. #thfc The Telegraph understand Tottenham Hotspur would be open to a temporary Wembley ground share with Chelsea. http://t.co/Uowdp9h02l

  117. Vinst idag ❤️ Hoppas Son får lira! #COYS

  118. Sunderland borta skall vara vinst varje dag i veckan.
    Intressant och se om Mason får fortsätta högre upp i banan.

    • Man önskar det, men statistiken mot Sunderland borta (Spurs siffror sist):
      2-2, 1-2, 1-2, 0-0, 1-2, 3-1, 1-1, 1-0, 1-1, 2-0 = 3 segrar, 4 oavgjorda, 3 förluster. Trenden senaste fyra åren är ju dock god med två bortasegrar och två oavgjorda för Spurs. Men ingalunda givet…

  119. Spurs snabba sydkorean Heung-Min Son har nu fått arbetstillstånd och är tillgänglig inför matchen mot Sunderland. MEN – rykten om att Son skadades under Sydkorea-matcherna florerar. Någon som vet mer? http://www.tottenhamhotspur.com/n…/son-deal-complete-090915/‪#‎heungminson‬ ‪#‎son‬ ‪#‎spurs‬ ‪#‎thfc‬ ‪#‎coys‬ ‪#‎tottenham‬

  120. Kane och Mason till Englands landslag

  121. Såg dagens match på plats och tyckte stämningen var god trots resultatet men ack vad Tottenham inte kan eller vågar i offensiva situationer. Stackars Kane och Chadli försöker göra sig synliga men övriga mittfältet vågar inte slå passningarna…

    • såg ju oxå matchen på plats, från west upper med bra sikt. tyckte mason gjorde mkt bra ifrån sej på offensiva eriksen-positionen! skapade 6-7 chanser själv och passade kane fri med målvakten med djupledssmörpass. synd att mason inte satte någon av sina lägen. dele alli såg mkt pigg ut offensivt när han kom in – det öppnade lägen. kane borde satt sitt friläge. punkt.

  122. Osannolikt att inte göra mål på alla de klara chanserna. Bättre spel idag iaf.
    Vinner vi inte såna här matcher när ska vi då kunna vinna ?
    Saknade satsning sista 10. Då bjuder vi in Everton istället.
    Surt surt surt
    Nästa säsong då…

    • Nästa, då jävlar 😉 Trots allt vill jag bara åka över till WHL och stötta laget så gått det går från South Lower! COYS

  123. Thomas Erlandsson

    Får ta lite vin nu får blodet kokar ännu….

  124. Spurs spelar bra idag..bara ett mål som saknas..bra underhållning iaf..
    COYS

  125. Herregud!! Den som tycker att Mason skall vara i närheten av startelvan räcker upp en hand!!!! Skall vi ha två sittande mittfältare MÅSTE iallafall en av dom ha splitvision och kunna slå ett avgörande pass-Spurs anno 2015 är sorgligt!!!

    • Thomas Erlandsson

      Ja Mason är inte en start person. Hela mittfältet är tyvärr bland de sämre i ligan. Långt ifrån ett topp 4 mittfält. Ser ut som en jobbig säsong att se matcher och jag kommer få hjärtinfarkt om detta fortsätter.

      • Vill tro det blir bättre med Son, Eriksen o Clinton ! Dock behövs en riktigt bra sittande mittfältare som kan slå ett uppenbart avgörande pass. Jaja framtiden får utvisa detta 🙂

      • va? mason slog ju just exakt det. avgörande passet. till t ex kane som blev fri med målvakten men missade tragiskt nog (karln saknar självförtroende modell soldado nu..).
        det var dembele och dier som missade sina pass stup i kvarten, framförallt dembele – hans kvaliteter nuförtiden är mest som bollbrytare och sidledsDanne….

    • va? mason slog ju just exakt det. avgörande passet. till t ex kane som blev fri med målvakten men missade tragiskt nog (karln saknar självförtroende modell soldado nu..).
      det var dembele och dier som missade sina pass stup i kvarten, framförallt dembele – hans kvaliteter nuförtiden är mest som bollbrytare och sidledsDanne..

  126. Thomas Erlandsson

    längesedan jag var så upprörd. missade chanser och domare som blåste för allt mot oss. Förvånad att han inte gav dem straff. Spelet bättre men dom kan inte sätta bollen.

  127. Får fan ont i magen…

  128. Pritch hänger den!

  129. Tappar bollen för enkelt..

  130. Thomas Erlandsson

    Domaren har bestämt sig för att Everton skall vinna

  131. ”luta dig framåt” som gamla tränaren alltid sa

  132. 20 skott, 4 på mål!!!!

  133. Thomas Erlandsson

    Hela foten under bollen varenda gång

  134. Thomas Erlandsson

    Domaren kommer avgöra denna matchen

  135. Men för…. Snälla få in bollen nu

  136. In med Pritchard kanske?

  137. När ska vi göra ett mål?

  138. Thomas Erlandsson

    kan dom lära sig skjuta någonting, ut med Mason nu

  139. Thomas Erlandsson

    strulig domare och fan otroligt att vi inte kan få in bollen

  140. Mer sånt Super-Jan!

  141. haha kommentatorerna säger att spurs knackar på Evertons dörr…fan de har ju rivit hela ladan,,,in med skiten nu

  142. Får tuppjuck snart… Gör mål!!!

  143. Måste bli mål där!

  144. OMG vilka lägen….

  145. tycker alla spurs spelare gör sitt idag..nu är det bara pricken över I som fattas,,ETT MÅÅÅÅÅL!

  146. Några som fortfarande tycker att Dier inte kan spela defensiv mittfältare?

  147. Bra att chanser skapas! En Kane i form hade gjort mål där… Bara att mata på i andra! COYS

  148. Bra halvlek..2-3 riktigt vassa spurs chanser. Någon av dem ska bara sitta..Spurs verkar vara taggade och tunga att möta idag..Nu i andra ska den in!
    COYS

  149. Mikael Krause

    Skönt att Bentaleb är från start!!

  150. skönt att Rose är tillbaka.

  151. trippier-.-

  152. Måstematch idag! Vi behöver en seger för att få lite arbetsro och spela in de nya grabbarna i laget. Hoppas att få se Pritch idag eventuellt. COYS

  153. Startelva mot Everton?

    Kane
    Chadli Eriksen Alli
    Bentaleb Mason
    Rose Vertonghen Alderwhatever Walker
    Lloris

  154. Peter Andersson

    Förstår inte hur fan vi spelar?? Så här tråkigt spela väl inte Southampton när Poch bossa där??
    tycker ju oxå att det är väldigt märkigt att inte Clinton är med ens på bänken!!! Köper du en ny spelare bör han ju vara bra nog för att vara med,Eller ??

    • både poch och avb lirar väl en typisk hålla i bollen flytta hela laget framåt samtidigt taktik. en taktik som är svårare att bemästara än den mer typisk spursiga slå snabba långa bollar på snabba yttrar som springer sönder backlinjer och lastar in bollen i boxen. det tar tid att hitta rätt konstellation i startelvan för poch med egna spelaralternativ. förra säsongen räddades vi/poch av kane’s exceptionella form. visserligen ett lagspel att få fram bollen till honom – men vi kommer lida hårt i år av att eriksen, kane, bentaleb mfl inte är i samma form (?).. well, det har bara gått tre matcher men men…

  155. Bentaleb suger i en match efter att varit coach favorit länge.
    Okej att han får sitta på bänken om alternativet glänser men det gör dom inte.
    Lätt att hamna i frysboxen.
    Pochettino imponerar inte alls med sin laguttagningar Lamela och Davies är ju knappt mer än namn på papperet.

  156. Saknade igår:
    1. Löpningar För att skapa alternativ speciellt i djupled.
    2. Passningar framåt och vilja att ställa om snabbt de få gånger möjlighet fanns. Vi stannade varje gång och lät dom samla ihop skyttegravarna. Knappast något inlägg / inspel kom då spelare kom med fart in i boxen utan kom då de hunnit bli stillastående.
    3. Modet att utmana 1 mot 1. Spelade enkelt sida lr bakåt nästan varje gång.
    4. Press och närkampsspel. Detta var alldeles för dåligt och vi vann knappast någon boll på mittplan.
    Försvarsspelet förbättrat men vi släpper ändå oroande ofta yta precis framför backlinjen så motståndet kan attackera rättvända trots vår defensiva uppställning.
    Generellt en katastrofal laginsats med undantag av Dele Alli som visade energi. Allt kan och måste bli bättre.
    Jag känner inte igen det Spurs jag älskar. Vägrar att ge upp säsongen redan men vi har verkligen mycket stt jobba på.
    COYS

  157. Saknade igår:
    1. Löpningar För att skapa alternativ speciellt i djupled.
    2. Passningar framåt och vilja att ställa om snabbt de få gånger möjlighet fanns. Vi stannade varje gång och lät dom samla ihop skyttegravarna

  158. Grreger Hoffa

    Nästan så att man längtar till nästa säsong redan nu…

  159. För mig är det obegripligt att Lamela får spelar från start istf för Alli eller Carroll. Ska Dembele spela varje match blir det ingen rolig säsong.

  160. Jocke Nyström

    Var va Eriksen??

  161. Mkt positivt: 19-årige Dele Alli! Föredrar honom 100% av matcherna före 300 miljonersfloppen Lamela. På samma sätt som jag föredrar Kane före Soldado/Adebayor. Dessutom kul med Tom Carroll, Ryan Mason mfl – många unga Spurs-talanger… MEN:. vi behöver 1-2 starka stjärnor till laget som avgör – Berahino + ?????

    • Berahino är ingen stjärna.. En nödlösning för att lugna fansen… Levy måste sluta hålla på pengarna annars åker vi ur…

  162. missade i vanlig ordning stora delar av matchen pga andra åtaganden. men det såg väldigt uddlöst ut – så som det i stora delar sett ut sedan Bale lämnade (bortsett från en kort period i vintras/våras med Kane och Eriksen )

  163. Rob Falconetti

    Vi har ju ingen offensiv kraft alls att slänga in!

  164. Rejält tråkig tillställning. Förhoppningsvis kan vi flytta upp laget en bit sista 25 minuterna. Jag tycker ärligt talat det ser initiativlöst ut. Eriksens ibland mycket kreativa lösningar saknas.

  165. Samuel Larsson

    Så vad tror ni om dagens batalj?
    Hoppas detta blir matchen som Lamela visar iaf 60% av sin talang hehe

    #THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Mason, Chadli, Dembele, Lamela; Kane #COYS

  166. Vi kan välja the positives: Om vi jämför med motsvarande två matchmöten förra säsongen så har vi tagit 1 poäng MER hittills. Samt att tycker att vi spelade bra mot United och första halvlek mot Stoke. Att byta in Lamela när man vill hålla 2-0 är ett bevis på hur högt Pochettino håller Lamela efter försäsongsträningarna och matcherna. Fel beslut så här i efterhand känns det som.

  167. Thomas Erlandsson

    Trist avslut på denna match. Försvaret som man nu trodde skulle vara mera stabilt gjorde ingen bra avslutning på matchen. Billig straff och väldigt onödigt av Tobi. Mittfältet gör mig orolig. Dembele är inte min favorit men gör det bättre i år även fast jag tycker inte han skall vara med alls. Vi saknar tyngd på mittfältet en general som styr spelet. Lamela tja vad säger man, verkar inte bli bättre. Bentaleb som vara bra förra året ser inte alls lika fokuserad ut i år. Nej det här var ingen rolig start på säsongen. Berahino in eller inte så tror jag inte han är en spelare som kommer leda oss starkt framåt.

    • Jag tycker också att det var en dålig andra halvlek. Lite oroad över att våra motståndare ibland kan ändra sin taktik och ta över initiativet från oss. Pochs byte på Kane var väl lite tvingat men ett dåligt byte.

  168. Dembele tycker jag var bättre än Lamela. Jag fattar inte vad den snubben håller på med. Hans två första bollkontakter renderar 2 farliga motståndarfrisparkar. Han är livsfarlig..mest för oss själva förefaller det som..Kane blir enbart utbytt för att Posh vill visa ledningen att en til striker måste in..vi ser ju alla att när Kane försvinner dör vår offensiv.

  169. Dembele är oduglig

    Lamela haha

    Pochettino trodde matchen var ”klar” o tar ut Kane och sätter in Lamela….total inkompetens. Stoke hade 2 jättelägen att göra mål i första även fast dom spelade odugligt.

    Dembele förstår jag inte varför han överhuvudtaget finns med i truppen: loj, spelar bakåt och i sidled. Ett skott på mål som Stoke´s juniormålis hade tagit 10 ggr av 10 försök. Eriksen bra i första, men i andra var är han?

  170. skitmatch. Framförallt av Spurs

  171. Vi skall se detta som positivt. Förra säsongen förlorade vi dessa matcher. WBA, Stoke, Newcastle.

  172. Alltså.
    2-2, Kane av plan.
    Ser inte bra ut. Kan ingen ta tag i spelet nu?

  173. Adam Hellqvist

    Ser ju riktigt bra ut det här! Är nöjd med det mesta, dock har Walker en del problem på högerkanten, Eriksen rent av strålande.

  174. Adam Hellqvist

    Vart ser vi matchen idag när viaplay hånar oss genom att inte visa matchen. COYS, nu jävlar ska vi plocka 3 poäng.

    • Philip Johansson

      Ladda ner tillägget ”Hola bättre internet” och klicka så att du ser från danmark och se matchen på viaplay.dk (visserligen med dansk kommentator, men det funkar)

  175. Ös på idag!
    Spring som bara faen och kör över Stoke.
    De har för många Barca rejects som inte är vana.
    De kommer bli totalt överraskade, alla vet att vi tar emot, vänder om, vänder tillbaka och lirar genom laget.

    Lloris
    Carr-King-Jan-BAE
    Modric-parker
    Ginola-Eriksen-Bale
    Kane

  176. Mot Stoke, hoppas på följande – Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Bentaleb, Mason, Lamela, Eriksen, Chadli och Kane.

  177. Nä, det verkar tyvärr inte så!

  178. Rob Falconetti

    Kan man även se matchen som går på viasat sport i år? Alltså Spurs-Stoke på lördag? Menar då om man har parabol

  179. Nåja, efter att en hel omgång spelats känns det ju som att både vi, chelskovich, och goooners tappade poäng och att varken manutd eller pool imponerade. endast mancity visade storform. öppet läge i tabellen

    • Öppet läge och säsongen är lång. Ogillar verkligen när folk redan under denna tid på säsongen skriker att allt är kört. Det är inte klart förrän det är klart.

  180. Om mu är titel aspiranter denna säsongen så hade spurs inget att skämmas över. Min enda önskan inför matchen var att Trippier skulle lira och Ali..surt med en skit torsk..

  181. Man Utd: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Schneiderlin, Carrick, Young, Mata, Rooney, Depay.

    Subs: Hernandez, Ander Herrera, Valencia, Schweinsteiger, McNair,
    Andreas Pereira, Johnstone.

    Tottenham Hotspur: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Bentaleb, Chadli, Eriksen, Dembele, Kane.

    Subs: Lloris, Mason, Lamela, Trippier, Alli, Wimmer, Carroll.

    Referee: Jon Moss (W Yorkshire)

  182. Van Gaal säger att De Gea inte kommer spela mot Spurs. Tveksamheter kring Schweinsteigers och Rojos form nämndes också. Hoppas x 3.

  183. Två riktigt snygga mål också!

  184. En stabil 2-0 vinst, Lloris och Mason åter från skador. En bra försäsongsmatch!

  185. Per-Anders Carlsson

    Sitter i linje med båda målen. Riktigt snygga! Jodå jag ser också Lloris.
    Oerhört varmt i solen – tur det finns vatten 😉

  186. Wohoo!
    Var det Lloris som jag skymtade?
    Underbara nyheter.

  187. Samuel Larsson

    Riktigt snyggt skruvat skott i bortre hörnet av chadli!!! 1-0

  188. Streams -http://livetv.sx/en/eventinfo/331921_tottenham_milan/

  189. Mot United hoppas jag på följande,

    Lloris
    Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose
    Mason, Bentaleb
    Lamela, Eriksen, Chadli
    Kane

    Dock – Frågetecken på både Mason och Lloris.

    Vorm och Dembele får täcka i så fall.

  190. Pochettino reveals Hugo Lloros only has a ”small chance” of playing this weekend #THFC

  191. Tycker synd om Kane. Helt blockerad av Real Madrid.

  192. Samuel Larsson

    Inte mycket att säga. Real låter oss inte anfalla typ. Hade som sagt velat ha mer djulped bollar LR tidiga inlägg.

    Så typiskt att bale gör 2-0
    Han fick en stående ovation av fansen iaf. Nu svalkar vi oss och inväntar nästa stormatch. Straus!!!

  193. Vi känns verkligen inte kreativa på mittfältet

  194. Samuel Larsson

    Kane kommer ingenstans som ensam striker. Inte en enda boll i djulped

  195. Samuel Larsson

    Vi lirar helt ok men kommer inte riktigt fram i djupled LR inlägg. James mål var ett fint inlägg som han nicka in.
    Nu kommer winks in för Ali. Ut Eriksén in Carrol.

  196. Samuel Larsson

    Då var man påväg till u-bahn till arenan! Massa fans på stan idag!!!

  197. Media har under dagen nämnt att Hugo Lloris kan vara redo att spela premiären mot United på lördag. Handledsskadan sägs ha läkt.

  198. Är lite nervös att Real Madrid går all-in imorgon och fullständigt knäcker oss inför matchen mot United på lördag…

  199. Samuel Larsson

    Skall på Audi cup nästa vecka! Hoppas någon här ifrån sluter upp 😜

  200. Peter Holmberg

    Smånätt spel hoppas på bättring i boxen denna säsongen…

  201. Dags för match mot MLS All Stars! Någon som är vaken där ute? COYS!

  202. Har Becks slutat i LA Galaxy? Är inte han med? Pirlo verkar vara ledig från MLS All Stars med tanke på ej tränat så mkt försäsong..? Lampard skadad?

  203. någon som har koll på vilka som spelat i de senaste träningsmatcherna inför stängda dörrar? några nya som visat framfötterna?

  204. MLS All-Stars som Spurs möter i slutet av Juli bjuder inte bara på Clint ’Deuce’ Dempsey men även Robbie Keane, roligt!

  205. någon som har fått mer koll på MLS-laget vi möter i slutet av juli? Är det EN klubb eller ett MLS All Stars?

  206. Om vi bortser helt från första matchen så tycker jag spelschemat var grymt bra fördelat för Spurs del? Sen skall vi ju även inse att vi har Europa League, FA-Cupen och Ligacupen att lägga till i spelschemat också givetvis men själva grunden i Premier League kändes väldigt bra fördelad. Härligt att vi har några omgångar i rad där vi bara har London-derbyn (Arsenal, följt av West Ham följt av Chelsea).

  207. OPENING DAY, MANCHESTER UNITED VS. TOTTENHAM HOTSPUR FÖR FAN

  208. Spelprogram imorrn. Årets första resa bokad i övermorgon ?
    Ska se till att det blir en bortamatch denna säsongen.
    COYS

  209. Snart dags för både för U21-EM med Harry Kane och fler samt även släppet av nästa säsongs spelschema!

  210. Ryan Mason lämnar landslagssamlingen pga skada. Missar möter mot både Irland och Slovenien. Kämpa!

  211. För den som har möjlighet visas nu Malaysia XI v Tottenham på Spurs TV nu!

  212. Thomas Erlandsson

    Härligt med en vinst och Kane I love you. 5:a är ok men inget vi är nöjda med alls. Kul med EL då man kan åka på torsdagsmatch och se annat kul lag i lägre divisioner för att sedan avsluta med en härlig söndagsmatch men hade ju älskat att se oss i CL. Nästa säsong då dj….

    • Håller med till fullo! Ska bli kul att gå på någon härlig League 2 eller non-league match på lördagen för att sedan gå på WHL på torsdag och söndag! CL får bli nästa år!

    • precis. håller med om att vi INTE kan vara nöjda med en femteplats. även om det med tanke på de fyra toppklubbarnas satsningar och ligaerfarenhet trots allt känns rimligt med en femteplats. vi saknade en Bale/Kane i ligaspelet redan från starten. Kane började spela i startelvan i ligan först i november. tre månaders poängras före det..

  213. Skön avslutning på ligan! Ännu skönare med att gå om Liverpool! Nu ser jag fram mot nästa säsong då Lamela kommer att blomma ut till fullo! COYS!!!

  214. hoppla..råkade nog radera min sista post och dessutom vad jag tror en kommentar..

  215. Jahapp..säsongen är avslutad. Får väl säga att jag är nöjd på nått konstigt sätt med placeringen men missnöjd med enskilda matcher under säsongen. Helt OK i med facit i handen,

    • Skönt att det blev en 5e plats och slippa kvala till EL i Juli. Kane fick avsluta med Spurs sista mål för säsongen vilket känns logiskt.

  216. stoke-piverlool 5-0

  217. Stoke mot Liverpool 2-0 just nu.

  218. 1-0 Fint mål med ett härligt inlägg från Dier.

  219. Skönt med en vinst i sista hemmamatchen! Kändes verkligen som att grabbarna ville vinna vilket inte verkar ha varit fallet de senaste matcherna. Nu gäller det bara att vinna sista matchen samtidigt som Pool tappar poäng!

  220. Marcus Helmerson

    Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!! 3 poäng!!!!!!

  221. Marcus Helmerson

    Löst

  222. Hull missar allt, klassiska varningstecken inför en relegation. Den här vårkanten känns som en lång väntan på nästa säsong.

  223. Riktigt tam match/halvlek igen. Kan inte förstå varför inte MP provar med ett par andra spelare från start istället.

  224. Ingen som skriver artikel ”INFÖR: Spurs v Hull City”?

  225. Självplågare?? Flyg till Manchester, tåg till Stoke, äntligen dags för en livematch..För det första, vilken enormt tråkig och utspridd stad, Stoke-on-trent, långt emellan jvgstation, centrum och Brittanía som ligger i ett industriområde utan pubar.Avråder starkt från att åka hit. Själva stadion dock väldigt fin och väldigt starkt publikstöd. Satt denna gång på långsida och ej bortaklacken då vi ordnat resan själva, lite konstiga blickar på spurströjan från vissa polkagris-potters men inga glåpord eller bråk. Men vilken skitmatch spurs gör, helt utan geist eller kämpaglöd. Fyra mittbackar i backlinjen men ändå är det här vi måste in några ledartyper som king eller dawson till nästa år. rensa i truppen, 8-10 man bort till nästa år så kan vi kriga topp fyra!

    • Thomas Erlandsson

      Pubområdet uppe på höjden är en härlig oas. Vi hade störtkul när vi var där förra året. Älskar borta matcher i nya städer.

  226. Vilken otroligt bitter period Spurs befinner sig i. Inget fungerar och vi hamnar i en 3-0 förlust. Jag hoppas vi missar Europa League. Vi har inte materialet att kunna rotera och hänga med i ligan och övriga cuper under nästa säsong. Fokus på ligan och inhemska cuper nästa säsong med en bra försäsong som grund kan räcka långt.

  227. Känns som att spelarna redan har gått på semester tyvärr…bara att ta nya tag inför kommande säsong! COYS!

    • Håller med. Lite tidigt med semester tyvärr men det är inte bara igår
      som det sett tamt ut. Väldigt ojämn säsong överlag. Ibland blir det så mycket spel i sidled, långsamt passningsspel och ingen kreativitet. Troligtvis har det med trötthet, orutin och kvalitet att göra både från coach & spelare. Behöver
      nog mer rotation nästa säsong för att klara av alla matcher.

  228. Håller helt med Adam-nytänk är bra men inte alltid lyckat. Spurs helt ur form tyvärr

  229. Det sköna med spurs är att alla platsar…

  230. 2-0 räcker det Adam?..isåfall är jag nöjd..allt under 5 är klart godkänt..och det räknar jag med resterande av säsongen.

  231. Lloris, Dier, Chirihes, Fazio, Vertonghen, Mason, Bentaleb, Lamela, Eriksen, Chadli, Kane

  232. Adam Hellqvist

    Den här nya formen av forum har tagit död totalt på vad som en gång var kul med vårat forum. Nytänkande är bra, men nödvändigtvis inte alltid lyckat dessvärre. Idag blir det stryk med 2-0.

  233. Stoke v Spurs sänds inte i tv som det verkar. BBC Radio… ELLER: http://premier-league-lives.net/live/tottenham-live-stream/channel-1/

  234. Det skulle vara kul att se någon oväntad i Spurs kliva fram imorgon mot Stoke och bli glänsande matchvinnare. Förutom Kane nov-apr och Eriksen i höstas så har det känns som att få i laget verkligen tar det där extra klivet in i rampljuset och vill visa upp sig för omvärlden. Dags nu!

  235. En godkänd match av Tottenham men ack så frustrerande ändå.

  236. Spurs start11 vs Manchester City: Lloris, Dier, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane ( avbytare mot Manchester City: Vorm, Chiriches, Yedlin, Stambouli, Paulinho, Adebayor, Soldado )

  237. Spelade lite FIFA och körde Spurs v City. Första möter, 0-1 förlust. Retur från Lloris som studsar fel. Andra mötet, 5-0. Kane med hattrick och Chadli med två

  238. Om någon ska på Brickies innan match så hör gärna av er.
    Fråga: Någon som vet hur det är att ta med en ryggsäck in på stadion? Har lite brådis till flyget efter matchen så vill åka direkt WHL-Heathrow utan mellanstopp

    • Brukar ha med mig väska in så det borde inte vara några problem. Jag vet att det är ett gäng svenskar inne på Brickes idag. Kanske sprang du på dom. COYS!!!

      • Inga problem med säcken men jag varken såg eller hörde några andra svenskar på Bricklayers. Tack för svar!

  239. United går på en till mina och denna gång på Old Trafford mot WBA!

  240. Kan man få be om en till 3-1 vinst hemma mot City? Jag vill gärna sluta bättre än Pool!

    • Det får du. Men jag kände att luften gick ur både mej och spelarna för några veckor sedan. Hoppas de kan gaska upp sej och få tillbaka DRIVET på planen… Att sluta femma är först loser, men ändå ok med tanke på förutsättningarna innan ligastarten. Stenhårt nu med hårt satsande Man Utd oxå.

  241. Manchester City nästa vecka för Spurs, följt av Stoke, Hull och sista matchen borta mot Everton. Jag har inte gett upp hoppet om fjärde plats.

    • Om Spurs vinner hemma mot Man City (vilket de inte gör) så är vi 6p efter City med 9p kvar att spela om. Vi behöver ta in 7p (pga målskillnad). Det vill säga Spurs ska då vinna sina sista tre matcher och City ta max 2p (=två oavgjorda och en förlust på sista tre). Notgonnahappen

  242. United går på en grym smäll borta mot Everton, 3-0 förlust på Goodison Park!

  243. United ligger under 2-0 borta mot Everton

  244. Spurs skall alltså till Tyskland, USA och Malaysia samt Australien i sommar…

  245. According to AS, Tottenham will play in the Audi Cup (in Germany, of course) vs Real Madrid, Bayern Munich and Inter Milan. #THFC

  246. Mycket snack om att spurs mål är hands…men å andra sidan är knuffen i ryggen på davies inte helt ok heller vid stons mål..så 1-1 i matchen och helt rättvist..

  247. Dagens män:
    Lloris,
    Dier, Fazio, Vertonghen, Davies.
    Bentaleb, Mason.
    Chadli, Eriksen, Lamela.
    Kane

    Jag undrar hur många ggr jag kommer svära på Lamela idag. Kul dock med Hugo tillbaka

  248. En väldigt tuff match mot Saints idag. Hoppas verkligen vi får se ett Spurs som går all-in och kämpar in tre poäng!

  249. Positivt: 3 poäng, Kane 30, Chadli och Eriksen mål, Vertonghen och Rose mkt bra. Paulinho får speltid och var ok. Lamela får speltid. Förhoppningsvis blir båda bättre av det.

  250. Chadli, Eriksen och Kane med målen. Kommer de i form sista matcherna så kanske vi får några fler poäng.

  251. 30 baljor Harry! Vad var oddsen för det inför säsongen!

  252. Såg bara 15 minuter, Newcastle är ju bra under isen tack och lov. Påpassligt av Chadli men det är inget CL-lir direkt.

  253. Nån med en streamlänk till iPad?

  254. Bra att Palle gör om på högerkanten, den var inte bra förra matchen.

  255. Kommentar om start11an: Paulinho tar Masons plats och Lamela tar Townsends plats. Eric Dier som högerback då (precis som när han bytte av skadade Kyle Naughton i hemmapremiären mot QPR i augusti 2014).

  256. Tottenham start11 vs Newcastle: Vorm, Dier, Fazio, Vertonghen (c), Rose; Bentaleb, Paulinho, Chadli, Eriksen, Lamela; Kane ..
    (Friedel, Davies, Yedlin, Dembele, Mason, Townsend, Soldado ‪)

  257. Visa upp något idag, så man inte misströstar i all evinnerlighet.

  258. Kräver revansch efter förlusten på THSS höstresa! COYS!!!

  259. Efter Match-rapporten är uppladdad på startsidan. Vilken otroligt tung period vi är inne i nu. Känns som allt felar, ingen skärpa, energi eller fart.

  260. okej nu är det officiellt. jag hatar spurs. sämsta laget på jordklotet.

  261. spurs måste släppa in mål först. måste. det är sen gammalt.

  262. var ute och tände grillen…stänger denna matchen nu ser jag..hej då!

  263. ännu en hörna från spurs som blir farligare för oss själva än för motståndarna..,,pigg bra början av……Aston Villa

  264. Om Liverpool och Gooooooners möts i FAcupfinalen och vi slutar bakom dem i ligan på t ex 7:e plats, då behålls väl 7:e platsen som en EL-plats va?

  265. Palace vinner mot Manchester City…

  266. Sen kommer storlagen tappa poäng här och där likaså, så om Spurs kör sitt race och tar en match i taget samtidigt som man har viljan där så kan vad som helst hända i Top 2 – 4.

    • TO DARE IS TO DO
      Jag håller med dig. Vi bör inte tappa hoppet. Just nu är det enda som finns kvar. Vi måste tro på vårt Spurs.

    • man borde inte ens nämna det MEN om spurs vinner mot villa samtidigt som mancity förlorar mot man utd – så har vi ju en match kvar mot dem. spurs-seger i den ”sexpoängsmatchen” och vi har en liten liten chans.. men extremt liten ska sägas. mest för att vi kommer fucka upp det i typ varenda given segermatch som finns i vår. #Spursy

    • Johan Sjöström

      Helt enig med dig Freddan. Jag fattar inte hur man kan ge upp topp 4. Med rätt resultat i helgen så är det 4 poäng mellan oss o Man C + att vi har dom hemma. Jag ger fan inte upp! Vi har allt att vinna som jag ser det.

  267. Även om läget ser mörkt ut för att ta en plats i Top 4 så är jag ändå positiv. Spurs behöver komma igen nu mot Villa och sen köra all-in resterande matcher likaså. 7 matcher totalt där egentligen den enda riktigt svåra motståndaren är City som har en halvdålig form just nu. Annars, Hull, Saints, Everton, Newcastle, Stoke, Villa. Kämpa!
    De övriga lagen i toppen har ett flertal stormatcher kvar. City skall möta United, City skall möta oss, Arsenal skall möta Chelsea, Chelsea v Liverpool, United v Arsenal, City v Saints, Chelsea v United, City v Hammers med mer. Allt kan hända och kör Spurs all-in sista 7 nu så är det 21 poäng (!) som åker in i kassan vilket gör att vi har 75 poäng. En match i taget nu och all-in så sitter det.

    • så sa vi inför burnley-matchen.. och hur många poäng åkte vi hem med? och alla lag vi möter härnäst har varit bättre än burnley denna säsong.. men men… mirakel har skett i idrott tidigare. let’s pray for one!

  268. Tråkigt att vi återigen visar vår för låga lägstanivå. Jag tycker att laget iår visat att det behärskar att spela fin Spurs fotboll och glädjen i och runt laget har återkommit. Jag tycker att det är den största behållningen iår. Festen på läktaren och bland oss supporters är tillbaka. Det finns en tro på nåt bra.
    Tyvärr räcker vi inte hela vägen då laget för ofta visar dålig energi och spelet blir stillastående. Vi vet att det finns där. Fortsätt visa och våga. Igår såg vi fega ut. Fega spelare kysser aldrig 3 poäng.
    Hade varit kul att va med och lida in i kaklet då ManU har tufft schema å antagligen tappar en hel del. Nu kan vi slappna av och hoppas på bättre fotboll utan prestationskrav och kanske en skytteligatitel. När vann senast en Spursspelare skytteligan ?
    Wherever we go it’s the Tottenham boys making all the noise !!!
    Nästa säsong, då….
    COYS

  269. Frustrerande match överlag! Men, vi skall inte skylla allt på att Spurs inte gör det bra. Burnley har krigat så jävla bra senaste tiden. Säkrade tre poäng hemma mot Manchester City och ett poäng borta mot Chelsea! Det är tufft att möta ett bottenlag som har den formen i slutet av säsongen. Även om vi helst sett tre poäng till vår strid i övre halvan.

    • som sagt, Burnley kryssade mot Man Utd och Chelsea samt tog 4p mot Man City. MEN.. de var inte bra idag.. faktiskt.. Spurs förlorade två poäng idag. Mkt pga Pochettinos tveksamma startelva!

  270. Spurs. Forever in our own shadow.

  271. Å dagens domare borde inte få döma på denna nivå. Ni kanske tycker att min kravnivå är lite hög. Men hur tror ni man vinner titlar? Ställ krav först då blir man en vinnare!!!!!

  272. Det var sista gången den här säsongen jag skrev bokstäverna ”CL” tillsammans i en mening. Jag skäms lite för att jag ändå hållt CL-hoppet uppe även om jag innerst inne sett att vårt spel inte skulle räcka hela vägen. Åh vad svårt det är för oss att mobilisera det där sista under senvåren. Varje år. Det är något felbalanserat med hela mittfältet. Poch måste tänka om. COYS!

  273. Till och börja med så är vår lägsta nivå så jävla låg. Orsaken till det är vår italienske Sportchef. När ska vår ledning, bortse från vår coach, som inte alls har koll vad Premier Leauge innebär förstå detta. Kasta bort en massa pengar på en som inte har koll på på den sportsliga nivån. Lamela, Paulhio, Soldado, chircles och Chadli. Det är fruktansvärt mycket pengar och vi ska inte heller glömma vad vår sportchef kostar varje månad. Det är dags att börja granska det vi håller på med. Vi supportrar gör vi vad kan, tränaren gör sitt , men vad vår så kallade sportchef gör det tydligen inte.

  274. Jaha hörrnini. 0-0 slutade det här ”kalaset”. Och därmed gled det sista CL-halmstråt Spurs ur handen i praktiken. (I teorin fortfarande möjligt). Men nu får siktet vara en 5:e plats före Liverpool. ‪#‎Besvikelsen‬ Åsikter om kommande sju omgångarna? Hur bryta trenden?

  275. Wast of time–

  276. Herreminskapare vilket sömnpiller, skäms!

  277. ja..i någon av dom 8 matcher som är kvar

  278. Lars Kinnunen

    Får hoppas på Erikssen i 90:e..

  279. samma klass som Div 1 södra..

  280. Peter Ström

    En riktig jävla avhyvling får vi hoppas att det blev i pause

  281. Kan nån säga till att det är en riktig match som spelas med riktiga poäng!

    • fukin uselt. USELT. och det är inte ens resultatet jag åsyftar, det är INSTÄLLNINGEN och energin. saknades helt. man blir helt förbluffad.

  282. Nu gäller det! Sista chansen att hänga med i toppen? COYS!

  283. Trist, varje ligaomgång nu cementerar det faktum att vi inte kommer nå topp 4 i år heller. Det som under ett antal år börjat kännas allt mer möjligt med slutpositionerna 4-5-4-5 fyra år i rad. Nu når vi som bäst ”first loser positionen” 5:a. MEN..vi ska inte se f ö r mörkt på detta. Vi har ett lag som känns mer älskvärt än på många år med massor av Spurs-ungdomar in the backbone of the team. Och alla är unga och lär utvecklas mer för varje säsong. Och Europa League är ändå en bra inlärningsturnering inför kommande CL-äventyr.

    • Nu så, Matt! Det blir fjärde i år!

      • haha det är extremt otroligt. för det första ska VI vinna borta mot burnley… (jodå, det är aldrig enkelt när man är spurs..). och sedan ska man utd tappa SJU POÄNG mot oss på sista 7 omgångarna (21p att spela om). Well well.. visst konstigare saker har hänt. Om vi varit i Man Utds ställe så hade vi absolut kunna tappa det. haha. Men hämta in? Nope. Jag kan satsa hur mkt som helst på att vi slutar 5:a eller 6:a. Usch. #bitterpåförhandnu

  284. West Ham förlorar också, alltid kul när Hammers förlorar.

  285. Oj, oj. Liverpool och Saints förlorar! Kämpa Spurs!

  286. Om en liten stund kommer matchrapporten inför Burnley – Tankar och funderingar från er inför söndagens besök till Turf Moor?

  287. Hej hej! Does anyone know where the match will be watched at on Sunday? COYS

  288. Vilken vecka det varit för Spurs-spelarna i England och England U21! Kane mål! Carroll mål! Townsend mål! Mason debut! Walker – fick spela! Och ingen skadad. Puh!

  289. Oskar Olle Mårtensson

    Nån som har länk till dagens Englandsmatch?

  290. Landslagsuppehåll #Kämpa

  291. Missade Lloris skada, kan nån berätta vad som hände?

  292. har gått omkring och varit småirriterad i förväg hela dagen inför matchen. kände på mig att vi skulle tappa poäng idag mot luriga Leicester. så nu.. skön känsla.. och KANE wow KANE..

  293. Ja herre… man blev ju några år äldre idag igen.. livet som spurs-supporter… härlig offensiv massor av fina kombinationer vi kunde och skulle gjort några mål till (Chadli’s två horribla öppet-mål-missar minns man..) Men defensiven? ojoj Bentaleb, Vertonghen, Walker.. håller inte…

  294. Sämst idag: Bentaleb och Chadli. Dagens ryckte upp sig: Walker. Dagens 10/10: Kane.

  295. 4-2 och nu bör vi väl klara tre poäng eller? puh.. we’re spurs and we know it..

  296. Håller med Chadli ser lite trög ut. Måste få stopp på deras inläggsspel.

  297. Chadli har en varning och inte varit bra. Dembele in för honom?

  298. Spurs borde haft 3-0 för längesedan, men Foxes har 1-2 och definitivt farliga on the break. It aint over yet…

  299. men ingen borde glömma att det lika gärna kunde varit straff och 0-1 efter en minut… puh…

  300. 2-0 Harry Kane igen och upp i skytteligaledning! Spursy.

  301. 1-0 Harry Kane. LLoris skadad direkt i inledningen av matchen.

  302. Rob Falconetti

    Stream någon?

  303. Jonas Jonson

    Har ngn en bra stream att rekommendera tro?

  304. I dag hoppas man att Spurs tar tag i matchen på WHL direkt och visar vilja och energi och bra passningsspel för det kommer att behövas mot ett Leicester som vi haft svårt mot de senaste matcherna. Tror inte MP ändrar så mycket idag heller. Hur är det med formen på Mason, Bentaleb ?

    • Bra frågeställning. Kanske är det dags att rotera lite på innermittfältet, vi har förlitat oss på småpojkar senaste tiden. De ha gjort ett otroligt bra jobb och jag är den första att buga. Men tro att de ska gå ut och dominera alla motståndares mittfält match efter match är övertro.

  305. Så långt mellan matcherna nu. Hade suttit fint med fortsatt ELspel så abstinensen minskar.
    Inte bara en CLplats i potten utan roliga matcher oxå. Tänk på det ni som inte vill spela i EL.
    Nästa år…. Då vinner vi den cupen

  306. Undrar hur Kane’s extremt omtalade Englands-callup kommer påverka hans spel? I positiv riktning hoppas jag för han var riktigt blek senast

    • Vi måste hoppas att han fått energi av allt men det är nog inte helt lätt att fokusera när alla drar i honom.

      • Nä det sista vi behöver nu är en ny ”Harry-situation” som när Harry Redknapp var extremt uppvaktad i media och av engelska folket att bli kommande förbundskapten – och tappade fokus för Spurs…

  307. Precis som när vi vann de två ”givna” trepoängarna direkt efter cupfinalen så behöver vi göra samma segerinsats igen. Dom får göra som dom vill bara dom vinner. Förlusten på OT var inte det jobbiga. Det var SÄTTET vi förlorade på. Men men.. det är bara att rycka upp sig nu och köra över motståndet i match efter match. Med lite flyt i konkurrenternas matcher så är vi med i CL-racet igen om några omgångar.

  308. Ytterligare en tung och viktig match, hoppas vi kommer tillbaks och stänger matchen med ett flertal mål och ett noll insläppta.

  309. Spurs har spelat fler kvartsfinaler i Champions League senaste fem säsongerna än Arsenal och Manchester gjort tillsammans.

  310. Spurs har gjort något som inte Manchester City gjort: Spelat kvartsfinal i Champions League. Och detta trots ekonomisk multimiljarddopning i många år nu för MCFC.

  311. Vilken härlig fotbollskväll. Det var som att fotbollen fick LIV igen. Ser fram emot helgens bollsparkande. COYS!

  312. Gooooners ut. Senast ett lag från norra London var i Champions League-kvartsfinal var det TOTTENHAM HOTSPUR FC

  313. Är det bara jag som kräver följande av Pochettino inför Foxes-matchen?: Eriksen till vänster och inte mitten. Fazio istället för Dier. Uppryckning av Spurs KRÄVS nu!

  314. Statistiken 6-3 i skott på mål behöver ju inte innebära en 3-0 förlust på något sätt. Men.. så här var det rent faktiskt: http://www.tottenhamhotspur.com/matchcentre/manchester-united-vs-tottenham-hotspur-15032015/

  315. Ungt lag med många matcher, baksmällar kommer och mot Man U va en sådan. Tyvärr så tror jag att den hänger i resten av säsongen. Poch får redan nu planera truppen för nästa säsong.
    Vissa måste bort och vissa måste till, på flera positioner måste det finnas fler alternativ en ett.
    Bara min åsikt!

  316. Rob Falconetti

    Längtar till nästa säsong!

  317. Undrar vilka vi möter i premiären nästa säsong…

  318. 3-0, god natt CL. Vi ses nåt annat år. Fy fasen vad slappt av hela laget.

  319. Detta kan vara det värsta jag sett…

  320. Ja…det är Man – Pojkar idag…så jävla dålig inställning..spurs är inte på banan och visar inget intresse av att vinna denna matchen. Således behöver jag som supporter inte heller se skiten..Nya tag en annan dag. Skäms

  321. hmm..semi realistiskt.

  322. Det känns som att det skulle kunna vara realistiskt med poäng idag. Med tanke på senaste två årens resultat. Men det var ju med två andra Spurs-coacher och dessutom med en annan Man Utd-coach, så nytt clean slate idag. Tre poäng och vi är med i CL-racet. Förlust och det ser oerhört svårt ut..

  323. Siktar på oavgjort idag. Men det kan gå hur som helst. Kane och Eriksen som målskytyar?

    • Känns ju ändå som det finns chans till seger eftersom United inte är så bra längre men är nöjd med oavgjort också.
      Tyvärr ser Southampton fortfarande riktigt bra ut. 1-1 mot Chelsea just nu så det är kanske seger som krävs idag.

  324. Kan det bli tredja raka vinsten på OT i eftermiddag? Varför inte?? COYS!!!

  325. jaha man skulle tydligen sett PSG krascha ut Chelskovich ikväll. Gah att man missade matchen. Men så skönt att bli av med Moaninho och Rent Boys ur CL. Amen!

  326. Hur gick det för U21?

  327. Spurs U21 start11 ikväll mot Manchester United U21 på Old Trafford kickoff 20:00: Spurs U21s (v @ManUtd): McGee, Walker-Peters, Ogilvie, Ward, Khumalo (c), Carter-Vickers, McEvoy, Lesniak, Coulthirst, Onomah, Miller. avbytare: McEneff, Akindayini, McQueen, Amos, Miles (målvakt) ======= MAN UTD U21 start11: Valdes, Rafael, Love, Thorpe (c), James, Grimshaw, Goss, Rothwell, Falcao(!), Pereira, Wilson.

  328. Tisdagkvällens U21 match Man Utd vs Spurs (Old Trafford): se matchen via: http://goatd.net/106214/watch-manchester-united-u21-vs-tottenham-hotspur-u21

  329. Precis, nästa omgång kan avgöra en hel del….

  330. Nästa omgång blir otroligt intressant. Spurs besöker Old Trafford, Arsenal tar emot West Ham, Swansea tar emot Liverpool och Chelsea tar sig an Saints. Tre poäng för Spurs här och strul för Arsenal, Liverpool och Saints och det här kan bli otroligt intressant…

    • Det känns som att Swansea kan jobba sig till ett kryss hemma mot Pool. Däremot vinner våra rödvita och blå Londonkonkurrenter sina matcher tyvärr… Vår chans är att ta tre poäng på Old Traff. Och det blir sjuuukt svårt. Även om vi gjort det senaste två säsongerna!

  331. Frågan är om man som supporter har nerverna för att följa utvecklingen kring andra, tredje och fjärde plats! Hur som helst, stabil vinst över QPR även om vi gav dem en hel del chanser till både oavgjort och vinst. Mäktigt av Kane att krossa Austin i Striker-duellen och passera honom i antalet Premier League-mål.

  332. Situationen inför Old Trafford-matchen är märklig. Spurs har vunnit där senaste två åren eller hur? Men nu är det ett helt annat Man Utd vi möter… å andra sidan är vi ett annat Spurs än förra året… Kanske vi har en chans?

  333. Tack vänner för ert engamang. Tre poäng och vi är fortfarande med i fajten om CL-platser. Ser fram emot nästa helg, tänk om vi kan vinna mot Man U. Det vore mumma det!!!!

  334. Tack vänner för ert engamang. Tre poäng och vi är fortfarande med i fajten om CL-platser. Ser fram emot nästa helg, tänk om vi kan vinna mot Man U. Det vore mamma det!!!!

  335. 3 sköna poäng!!

  336. Respekt till vår klack. Deras tillrop till Sandro när han byter: he’s yiddo! Det är stort.

  337. två mål av kane, ett av sandro. tio minuter kvar. spännande? eh, ja.

  338. En poäng idag då. Lir det svårt med topp 4. 3 poäng då är vi Alla fall med en vecka till i racet.

  339. Det är nu man vill ha Parker som kommer in och lugnar ner spelet och dödar matchen.

  340. Vi får inte ge våra motståndare energi. Det har vi gjort hela säsongen. Men det kan bero på den låga medelåldern vi har har i år. Det brukar handla om erfarenhet.

  341. Attans, Sandro prickskjuter in en reducering.

    • Aldrig får man slappna av.

      • Vänj dig jag har varit Med sedan 1977

        • Har försökt sedan 79 men det fungerar sådär…

          • Jag var på WHL på Nyårsdagen när vi mötte Chelski och när dem gjorde 4-2 då insåg jag att det är ett av känneteckena att vara spursare. Ända in i det sista så får vi aldrig vara säkra på att det ska gå vår väg. Det är vår essäns, eller väsen, att känna ångest ända tills matcherna blåses av.

          • Trevlig match att närvara på ändå! Jag var på NLD nu senast och vilken magisk atmosfär det var mammamia..

  342. He scores when he wants…

  343. Harry Kane rullar in 2-0. Vilken underbar anfallare han är!

  344. Vilka lägen det blir men inga mål, otroligt nog.

  345. Bra försvarsspel av Dier sista minuten av 1:a halvleken

  346. He scores when he …….

  347. Eller som Kane säger sloppy posession

  348. Vi har tur som inte ligger under. Ingen energi, slarvigt spel.

  349. virrigt virrigt värre. Snacka om att ge att Anna talg energi. Men det härligt att höra våra fans är med matchen ialla fall. Det är mer ännu kan säga om vårt försvarspel.

  350. Adam Hellqvist

    Färjestad-matchen börjar 17.15 ser jag nu..

  351. Adam Hellqvist

    Både Spurs och Färjestad på en Lördag med samma starttid. Jobbigt faktiskt.

    • På vilket vis skulle det vara jobbigt? Vad är Färjestad?

      • Adam Hellqvist

        Jag har väl egentligen bara ett lag som snuddar om hur mycket jag bryr mig om Spurs och det är FBK. Såg dock att jag hade fel.

  352. Vår lägstanivå är inte acceptabel. Det är skrämmande vad osäkra vi är i spelet runt vårt eget straffområde.

  353. Man skulle ju kunna betta Spurs underläge 0-1 och sedan Spursseger med 2-1. Men det är väl inte pengarna tbx på det…

  354. Hej,
    Länk någon?

  355. Spurs start11 vs QPR: : Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane . (Avbytare: Vorm, Fazio, Rose, Dembele, Lamela, Stambouli, Soldado ‪)

  356. full rapport från Chris Miller som följer ungdomsspelarna mer detaljrikt än de flesta: http://windycoys.com/2015/03/fa-youth-cup-tottenham-hotspur-u18s-2-0-chelsea-u18s-white-hart-lane/

  357. Resultat Spurs vs Chelsea 2-0 i FA Youth Cup semifinal #1 efter mål av lagkapten och strikern Joshua Onomah och inbytta vindsnabba wingern Kaziah Sterling. Nu väntar tuff retur på Stamford Bridge inom en vecka. ‪#‎fayc‬ ‪#‎spurs‬ ‪#‎coys‬ ‪#‎thfc‬

  358. Spurs (vs Chelsea – FAYC): Glover, Walker-Peters, Walkes, Amos, Maghoma, Carter-Vickers, Stylianides, Owens, Harrison, ONOMAH(c), Azzaoui
    (Muscatt, Daly, Edwards, Sterling, Whiteman)

  359. 41 min. MÅL! 1-0 till Spurs via lagkaptenen Jushua Onomah! ‪#‎CHETOT‬‪ #‎FAYC‬ ‪#‎THFC‬ ‪#‎COYS‬ ‪#‎SPURS‬ Live via: http://www.filmon.com/tv/itv4

  360. Johan Sjöström

    QPR – Tottenham. 16.00 Lördag. Viasat Fotboll. COYS!

    • vad tror vi – samma startelva som mot Swansea? Tyckte de hade ett bra flow i anfallsspelet även om det (som vanligt) var något skakigt bakåt.

  361. Uniteds match mot Newcastle, ser ut att sluta 0-0 tills Krul passar Young i eget straffområde som får öppen kasse. Avgå, Newcastle!

    • Sådana sena målvaktsjätteblundrar får en att undra…

      • Johan Sjöström

        Ja fast…..det är ju en hempass från 180 cm på fel fot….här får jag nog ta min målvaktskollega i försvar, tycker inte det är hans mål. Wazza gör det bra och stressar och sen är skadan skedd. Krul gjorde ju typ 293 grymma räddningar innan….så nej, inte hans fel.

  362. Kampen om tredje och fjärde plats fortsätter vara spännande! Spurs ger sig på QPR på lördag och då kan vi säkra ytterligare tre poäng och landa på 50 poäng totalt. Nu måste vi ha flyt och hoppas att United, Liverpool, Saints och Arsenal börjar tappa formen och fokus i vissa matcher. Det är svårt men inte omöjligt. Viktigt att Spurs gör sin del bara.

    • Johan Sjöström

      Om man ser på schemat som är kvar så möter ju topp 7 lagen varandra ganska mycket. Vi har det ju ganksa ok, men blir ju svårt ändå. Men, nu har vi bara ligan, inga skador, har börjat göra mål igen, många hemmamatcher, grym målvakt, en Soldado som kommer att göra 5 mål kvarvarande matcher! KÄMPA

  363. I övrigt, galet roligt att Townsend och Mason gör mål. Åter igen, synd att Soldado inte får näta någonsin. Lider verkligen med honom. Tre riktigt snygga mål av Spurs idag också.

    • Formidabelt kul att de gamla ungtupparna från akademien fortsätter växa! Och man lider med godhjärtade Soldado. Varför är han inte de där 30 cm rätt istället för fel hela tiden?

      • Johan Sjöström

        Det är som att han ser spöken när han tittar blint upp på WHL. Helt tom i blicken. Som att ”ta mig snälla härifrån då för fan eller låt mig börja göra mål igen”

  364. Hatten av till domaren främst, blåste inte för mycket och lät spelet fortsätta i flera situationer. Främst när Bentaleb fick en riktig smäll och Spurs kunde attackera och göra 3-1. Bra många andra Premier League-domare hade blåst innan ens Bentaleb hade landat efter den där smällen.

    • Johan Sjöström

      Det blir ju bra… Sjukt att han såg att det inte var huvudskada….jag gormade rätt hårt från början. Sen inte så mycket. Men så var jag en ytterst dålig dommare också när jag provade det!

  365. Ja det är lätt för mig att säga nu men det här var första gången på ganska länge där jag under i stort sett hela matchen känt att vi haft kontroll. Skönt att en start11 sent om sider börjat ut kristallisera sig. Nabil har varit riktigt bra på sistone!
    Det känns konstigt att gå in i sista tio utan magsår..

  366. Härligt!! 3-1. Bra för Mason o Townsends självförtroende och för Spurs.

  367. Thomas Erlandsson

    Nej tappat tron på laget, det blir inget CL spel. Inget bra spel alls och i var och varannan match gör försvaret misstag. Alla våra konkurrenter har inte släppt in ett mål ännu bara vi. Skapar för lite framåt och ser krampaktigt ut.

  368. Lloris borde ta den men Jan borde träffa bollen också. Men ingen gnäller på varandra över gjorda misstag. Är det för snällt? Inga vinnarskallar som kräver något av sina lagkamrater?

  369. Händer en hel del. Först glädje och sedan blev det riktigt obehagligt. Han var vi medvetande såg det ut som.När väl matchen kommer igång så slarvas det i försvarsspelet igen men ska inte LLoris ta den.

  370. Stig Henriksson

    COYS

  371. Poch stryker verkligen under vilka elva han vill se framöver. Ingen vilas från Wembley-finalen. COYS

  372. Spurs start11 vs Swansea: Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane . (Spurs bänk mot Swansea: Vorm, Chiriches, Davies, Dembele, Paulinho, Lamela, Soldado ) ‪

  373. René Beekhuis

    Finns det någon live sändning som vi kan ta del av i Sverige?

  374. Det är väl troligt att några (slitna) spelare från cupfinalen vilar hemma mot Swansea imorgon va? Vilka tror ni? Davies istället för Rose? Fazio istället för Dier? Dembele eller Paulinho istället för Eriksen och Mason? http://www.tottenhamhotspur.se/2015/03/03/infor-spurs-swansea/

    • Kommer nog bli en del byten som du är inne på. Några kanske mentalt trötta också. Davies har tyvärr inte bevisat så mkt hittills. Kanske läge nu! Brassen vill jag helst slippa.
      Vorm, Chiriches, Fazio, Vertongen, Davies, Stambouli, Bentaleb, Dembele, Lamela, Chadli, Soldado

  375. Peter Andersson

    Häller helt med om Lamela mitt tålamod tryter oxå vad det gäller den mannen!! Tycker han alltid drar sig in i situationer där som är mest moståndare och sen skall han dribbla bort 3 man, har aldrig lyckats ännu!!
    Vi hade haft mycket större nytta av Gylfi som jag forfarande saknar

  376. Uttalande från Poch efter dagens förlust.

    ”This is the first step for this group, because this group is strong, and we showed character and personality.”
    “The average age for my players was 23 and a half and for many players it was their first time at Wembley. But it showed that we can play in more finals in the next few years,” said Pochettino.

  377. -Hedersamma förluster är än mer jobbiga. Det mest irriterande med den här förlusten är att se Terry lyfta bucklan. Jag tål inte karl’n!
    -Jag har haft svårt för Dier men måste säga att han har skött sig bra efter han kommit in i mitten.
    -Endast Lamelas mamma har försvarat honom mer än jag har gjort men sent om sider börjar mitt tålamod rinna ut. Han får chans på chans men det enda han lyckas med är att irritera mig.
    -Det syntes att Kane m.fl väldigt gärna ville bli hjälte idag. Många avslut från dåliga positioner.
    -Bentaleb får min MOTM

    • Det tar emot att se Jerry eller vad han nu heter lyfta bucklan. Jag håller även med Goeburk att det finns vissa spelare som Poch har fått ärvt. Det kommer nog att ändras from sommaren. Men risk för att bli allt för hurtig så tror jag ärligt talat idag såg vi början på något nytt som iframtiden kommer att leda fram till titlar och stora segrar ( bara inte Levy får ett spel byter ut Poch mot någon tokig holländare vid namn Van Galen). TO DARE IS TO DO

  378. Vi är sämre helt enkelt..räcker inte till..de gör skit mål och det gör bra lag med flyt..
    Blir en medioker säsong som vanligt..tur att Poch har tagit ett ärvt lag och inte har valt alla här just nu. Kanske nästa säsong

  379. TO DARE IS TO DO
    Det var en tung förlust idag. Jag tycker inte att vi var sämre Chelski och de var inte bättre än oss. Jag lider med våra vänner som var på wembley idag. Det var härligt att höra er sjunga i 70 minuten. Ni förtjänade en vinst idag. Men jag kommer att sticka ut hakan lite i detta inlägg. Trots vår förlust idag så finns det många saker att glädja sig åt. Våra unga spelare och vårt kollektiva spel börjar ta form. Det bådar gott inför framtiden. Jag tror att idag såg vi början på något stort som kommer att växa fram. Våra unga spelare, Bentaleb, Dier, Kane med flera och vår coach Poch har något på gång. Det verkar som något har börjat grott och jag ser fram emot att se detta intressanta växa till sig och blomma ut, det vill säga framtida titlar och stora vinster.

    COYS

  380. Eriksens skott i ribban, Costas skott som styrs i mål. Vi har inte flytet idag.

  381. japp..tack för kaffet!

  382. Walker skadad och ett skitmål, jävla röven….

  383. Onödig frispark. Jämn match dock. Inget klart ännu. Inte bra om Walker får gå av.

  384. Intressant med Cahill på det mitt. Ska han punkta Kane kanske? Fabregas som off central mitt. Inte oväntat en bussliknande formation.

    • Överraskande med Cahill position. Kanske punkta eller helt enkelt försöka täppa till ytan framför MB.

  385. Chelsea: Cech; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Cahill, Ramires; Willian, Fabregas, Hazard; Costa. Subs: Courtois, Filipe Luis, Ake, Oscar, Cuadrado, Drogba, Remy.

  386. Bra med Lloris i målet!
    Han betyder ju ett mål färre jämfört med vorm, som ändå är hyfsat bra.

  387. Äntligen Söndag och Final!
    Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Townsend, Eriksen, Chadli; Kane.

    subs: Vorm, Davies, Fazio, Dembele, Lamela, Stambouli, Soldado
    Ganska väntad elva. Townsend får chansen.

  388. Johan Sjöström

    Vi behöver ju speed. Det är ju vad Poch ide handlar om. Hög press och snabba omställningar. Jag är inne på att köra en snabb striker/fw. Varför inte testa Townsend som spets (i de fall Kane ska vilas)? Djupled. Snabbhet. Vi slår ändå inte några inlägg….. Eller?

    • Håller med till 100%, när det är så uselt bakom Kane så måste man ju våga laborera lite.
      Sen vet jag inte riktigt vad man ska säga om Lamela, tycker att han är alldeles för klen och trampar för mycket boll för att det ska funka i PL.

  389. INFÖR cupfinalen: Det känns lite oroligt att Eriksen verkar var lite ur form. Det kommer inte räcka att ”ställa ut Kane” på Wembley för att vinna. Det kommer krävas elva topp-prestationer!

  390. Vi kan inte fortsätta ha 2 totalt värdelösa anfallare bakom Kane. En klubb med ambitioner likt Spurs har inte råd att slänga bort säsong efter säsong med usla anfallare likt målsumparen Solado och slöröven Adde….
    HELVETE!!!!!!!

    • Så här är det. Vi startade säsongen utan någon kvalificerad anfallare för en klubb med topp4-ambitioner. Sedan fick vi Kane, lite från ovan. Vi har fortfarande bara EN anfallare. Pinsamt.

  391. Peter Ström

    Det känns ju i alla fall skönt att man kan lita på sitt lags kontinuitet i dåliga matcher varvat med ljusglimtar. Slitas mellan total förtvivlan och små korta framgångsperioderr är det som definierar oss yids.
    På söndag dricker vi öl och skriker glåpord. Har vi lite tur så vinner vi, annars dricker vi mer öl…
    COYS!

    • Så sant som det är sagt! Tottenham skulle inte vara Tottenham utan dessa plattmatcher som varvas med hjältedåd! Undrar hur det skulle kännas utan denna ständiga nerv-bergodalbana? #COYS #SpursAtWembley

  392. Är Soldado verkligen det bästa alternativet bakom Kane, det kan ju omöjligt vara så.
    Hur många chanser ska karln få??

    • Johan Sjöström

      Enig. Varför inte köra Townsend som fw? Djupledsspel i en annan dimension. Vi slår ju ändå inga bra inlägg. En tanke.

  393. Thomas Erlandsson

    Varför spela EL om man inte satsar? Två cuper i England och sedan tufft schema i PL. Prioritera istället för att spela reserver för laget verkar inte tjäna på att spela alla cuperna.

    • Risken är ju att det blir Europa League nästa år igen om vi nu skulle råka vinna på söndag. Om det nu inte mot alla under blir en Champions League-plats… Svårt att föreställa sig något av alternativen efter att ha sett Spurs i kväll…

    • Det sjuka är ju att alla andra i fotbollsvärlden SKRATTAR ÅT OSS. Ingen klubb satsar så envist idiotiskt på en spelare som ständigt underlevererar på det han är köpt att göra – mål. Sorgligt att se.

  394. Tre misstag, två bjudningar av varsin mittback och sedan en supermiss av Soldado.

  395. Det är så jävla jobbigt att hålla på det här laget och att varje match på riktigt tro helhjärtat på vinst. Jag må vara världens mest naiva människa men det kommer vara likadant på söndag. Detta trots att det egentligen bara är i 2 matcher den här säsongen där de överraskat positivt…

    • Japp…men vilka matcher det var!

    • Håller med så då e vi minst två…
      Och jag blir så grymt besviken efter förlust speciellt efter såna här insatser då allt saknas förutom misstag. Pinsamt e ju en underdrift.
      Fast på söndag då….

  396. Fy fasen vad dåligt allt är.

  397. Waaahahahaha..tack för kaffet!

  398. In med lite ny energi nu!

  399. clowner!!

  400. Thomas Erlandsson

    Nej nu sällar jag mig till lamela och Soldado ogillarna. Dags att bli av med dem efter säsongen. Ingen ide att satsa på dem alls.

    • Soldado kommer aldrig lyckas i Spurs men vill inte ge upp hoppet på Lamela ännu.

      • Thomas Erlandsson

        Nej så tyckte jag innan med men ser inte det som behövs tyvärr. Passar bättre i Italien eller Spanien. Jag har försvarat honom innan men tror inte mera på honom.

  401. Jesus Soldado, hur lyckas du?……

  402. Thomas Erlandsson

    Nej tröttnat på Soldado nu kan dom sälja skiten

  403. hur i hela helvete kan de sumpa en sådan chans?

  404. Ingen höjdare hittills. Vill se lite mer energi.

  405. Thomas Erlandsson

    ja gillar man sopats finns de att hitta här. ofta väldigt bra kvalité utan reklam

    http://www.livefootballol.com/sopcast-channel-list.html

  406. Thomas Erlandsson

    B-laget känns det som, vilar engelsmännen som vill vinna cupen:) bra dåligt tja jag vill gärna se en titel

  407. Peter Ström

    Och hur tusan skall man kunna se matchen?

  408. Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Stambouli; Chadli, Eriksen, Lamela; Soldado.

  409. Riktigt snygg layout! Men hur skapar man en ny tråd? Eller ska matchsnack hållas i respektive inför-artikel?

    • Gunnar Peterson

      Trådar måste läggas upp av användare med administratörbehörighet. Från början är nu några av de mest använda upplagda men fler kommer efter hand att läggas upp. Om du saknar någon/några hör av dig bara.

      • Jag funderade mest på om alla matcher kommer vara samlad i en och samma tråd (matchsnacktråden) eller om det kommer finnas ”undertrådar” (Fiorentina (b) 26/2) som på gamla forumet

        • Gunnar Peterson

          Alla matchsnack (i alla fall till att börja med) under samma överrubrik. Sedan genom att någon lägger upp ett inlägg som om Fiorentina idag så genom att övriga sedan kommenterar på detta blir det under samma. Detta är inte precis som tidigare forum men vanligt på många andra liknande sajter idag och vi prövar så. För att senare se om vi behöver ändra. Nu tar vi La Viola i Florens ikväll (2-2 räcker). COYS!

  410. Tjusigt, tjusigt sa vargen

  411. Jocke Nyström

    Bentaleb och Walker får vila sig i form till söndag! Hoppas på Soldado och Kane på topp.

  412. Vad tror vi om startelva mot Fiorentina? Kan vi ställa upp med förstaelvan både på torsdag och söndag?

    • Känns det inte som att Poch kommer starta med NÄSTAN samma starka startelva men ev byta ut 2-3 spelare? Davies och Chadli och Lamela (?) får spela i Florens? På Wembley är Rose Dembele och Eriksen givna va..

      • Kan nog bli så. Om jag får välja att vinna en match får det bli söndagens 😉 #SpursAtWembley

    • Johan Sjöström

      Lloris
      Davies – Fazio – Verts – Walks
      Townsy – Paulinho – Bentaleb -Chadli
      Dembele
      Soldado

  413. Kanonbra. Verkar fungera bra!

  414. Jaha, en helt ny sida… Har all info från den förra sidan försvunnit nu? Tänker bl a på matchsamlingar inför cupfinalen… Isåfall var det väl inte så bra att byta utseende just nu? Och går det inte att logga in med sitt gamla log-in nu?

    • Ja trist att info från senaste veckorna gick förlorade, usch. DU Martin – visst är det på Franke’s Bar på Munkebäcksg 10 i Göteborg som du och många Spursfans samlas på söndag? Eller har jag missuppfattat stället?

      • Frankes är rätt, men adressen är Alströmergatan 3b. Ca 100 m från Glenn. http://Www.frankesbar.se

        • bra tack med info, flera spursfans på tottenhamhotspur.se-forumet frågar nu!

        • Hej, Lakfors här som skickade ett pm till dig innan den vältajmade uppdateringen av sidan. Kallas numera Lakruz och undrar om man behöver anmäla sig till söndagens spektakel.
          Är ju sagt innan ny medlem så har ingen koll på hur det funkar men hoppas jag kan se denna match med likasinnade.

          • Hejsan
            Har redan bokat in dig inför matchen på söndag. Vi blir nog runt 25 pers. Vi ses på söndag!

  415. Thomas Erlandsson

    Testar lite och det funkar ju 🙂

  416. Snart är vi igång med nya forumet! /Matt, styrelsen THSS:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.