Uppdatering Medlemsresan HT-23

Idag har vi i THSS blivit informerade om att matchen mellan Tottenham-Fulham, som är årets medlemsresa HT-23, har blivit framflyttad till måndag 23 oktober kl 20 (Engelsk tid) pga TV tid. Vi i reseledningen vill informera om att medlemsresan kommer bli av! Alla som har fått biljett kommer bli kontaktade av THSS med förändringarna och vi hoppas såklart att ni som anmält er och fått biljett fortfarande hänger med på Medlemsresan! Så fort vi får någon mer information kommer vi gå ut med den till er som är anmälda.

Hoppas vi ses i London helgen 20-23 oktober!

COYS!

Reseledningen

Gunnar Petersson och Jenny Boström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.