Tottenham summer camp

I veckan har det varit full fart på Vallentuna IP (en fantastiskt fin fotbollsanläggning utanför Stockholm) där 190 barn och ungdomar mellan 8-15 år medverkat på Tottenham summer camp i högsommarvärmen. Det är Coachen Events som anordnat fotbollsskolan och det är fjärde gången det genomförs med tränare från Tottenham hotspur.

foto: Coachen events

När barnen anlände på måndagen så delades de in i fyra olika grupper beroende på ålder, team Richarlison, team Son, team Kulusevski och team Kane. Varje grupp hade en ledare från Tottenhams ungdomsakademi samt minst två hjälptränare från Sverige som fick hjälpa till med översättning från engelska till svenska och arrangera de olika övningarna.

Tränarna som medverkade från Tottenham gjorde verkligen ett fantastiskt jobb och var riktigt proffsiga.

foto: Coachen Events

Molly tränar de yngre barnen i Tottenham samt åker runt till olika skolor för att få fler barn i rörelse. Utöver sitt jobb i Tottenhams akademi hon jobbar även som Primary teacher. Hon har tränat Tottenhams barn och ungdomar i fem år.

foto Coachen Events

Alfie jobbar med Tottenhams Development program inom akademin. Han har varit tränare i ett år i Spurs, och tränar tonåringarna.

foto: Coachen Events


Chris har varit med länge och leder tjejakademin i Tottenham, vilket han har gjort i över 15 år. Han har även bistått damlaget som assistent coach efter att även de sparkade tränaren under våren. Chris berättade att över 3000 (!!!) flickor anmält sig till Tottenham Academy inför nästa år så hårda uttagningar väntar under och efter sommaren. Chris meddelade att han väldigt gärna ser fler svenska supportrar även på dammatcherna.

foto: Coachen Events

Ose var tungviktarn i gänget. Han har varit ledare i över 20 år i Tottenham Academy och som ni då förstår även tränat självaste Harry Kane. Detta var väldigt populärt bland barnen på träningslägret! Ose tränar äldre tonåringar i Tottenham Academy.

foto: Coachen Events

Undertecknad hade barnen med på träningslägret och passade även på att själv medverka som Assistant Coach. Det var ett härligt gäng som var assistant coaches och inte bara undertecknad som var Tottenham-frälst. Förhoppningsvis blir några fler av dem dessutom medlemmar i THSS framöver. 😊

foto: Coachen Events

Ett stort tack till Ann Bäckman och Ola Blomkvist på Coachen Events för en fin genomförd Tottenham Summer Camp och för proffsiga coacher.

foto: coachenevents.se

To the coachers: Thank you for your proffisionality and kindness towards both kids and assistant coaches. We hope that you had a lovely time and we hope to see you all in Sweden again! Hopefully we will see you all in London!

COYS!

Jenny Boström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.