Allt faller igen: Villa – Spurs, 2-1

Slutsignalen ringer ut från domarens vissla till publiken på plats på arenan samt spelarna och alla miljoner TV-tittare runt om i världen.

Harry Kane ser besviken ut och börjar applådera, med blicken mot publiken.

Är det en avtackning vi ser och ett farväl i den sista hemmamatchen innan han lämnar Tottenham undrade många anhängare av Spurs. Sedan följde resten av laget med, inte hela laget men ett antal spelare. Likt man gör varje säsong vid varje sista hemmamatch varje säsong.

Spurs insats på planen under match är under all kritik. Det är energifattigt, stelt och krampaktigt trots en livlig inledning och ett tidigt 1-0 mål av Steven Bergwijn som var en riktigt festmåltid till mål! Rakt på, in i gröten och sen trycka av med full kraft! Hoppas han får ett EM som gör att han glömmer denna säsong. Holländaren är uttagen till truppen som skall spela i sommar trots en säsong i Mourinhos Spurs som varit iskall.

Efter att Kane och kamrater tagit ett varv på planen så ber PA-systemet på plats att fans skall dröja kvar så hela laget kan komma ut igen och göra sitt ”lap of honor” för att tacka för säsongen. Som man gör varje säsong i den sista hemmamatchen.

Många struntar och går ändå.

60 pund för en match med publik som många klubbar knappt tagit betalt för då det är första riktiga ligamatchen med publik. Frustrationen är hög.

Efter en stund ropar PA-systemet ut igen: Tack för denna säsong, håll er friska och så syns vi nästa säsong.

Fansen som är kvar undrar: Vart är det här laget som skulle komma ut samlat och tacka av?

Missnöjet dokumenterades väl i sociala medier och åsikter om ENIC, Levy, biljettpriset till dagens match med mer ekade högt.

Till slut kommer laget ut, knappt ett hundratals anhängare kvar i areanan.

Hela denna fadäs är likt matchen och Spurs just nu en summering av läget.

Jag förstår om Kane vill gå. För det här är en klubb där inget fungerar nu.

Ridå.

Leicester borta nästa och vi ser ut att kunna missa Europa i alla former samt landa bakom Arsenal.

Mörkret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*