Stoke VS Spurs (1-3)

Dan före dopparedan ställdes vi mot Stoke City i Carabaocups kvartsfinal. Vi kastade oss vidare in till semifinal i ligacupen där vi vann mot Brentford. Nu ser vi fram emot finalen mot City och håller tummarna om en ny titel.

Men tillbaka till matchen, vi dominerade första halvlek och Gareth Bale gjorde matchens första mål efter 22 minuter (0-1), hans tredje mål efter hans comeback till Tottenham. Dele Alli sköt två dunder skott mot mål men räddades av Lonergan. En bra första halvlek men förväntningarna på en större ledning fanns absolut.

Andra  halvlek började med ett byte, Bale ut och Son in, kan kanske Son ge oss en plats i semifinalen? I 53:e minuten kvitterar Jacob Brown (1-1), typiskt Tottenham eller vad säger ni? Spurs svarade inte alls på Stokes kvittering utan spelade helt utan några lägen. I 70: onde minuten gjorde vår vänsterback Ben Davies mål och vi tog ledningen igen (1-2). Harry Kane tog sedan tillfället i akt och gjorde ett kanon mål som säkrade vår plats i semifinalen ytterligare (1-3).

Spurs får jobbet gjort och det är såklart det viktigaste men det finns alltid mer att göra. Borde vi ha gjort mer mål eller säkrat en plats till semifinalen tidigare? Istället för att låta Stoke utmana ödet.

Hur spurs framtid ser ut det återstår att se!  COYS

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*