Opererad ljumske för unge Winks

När man trodde skadeläget för Spurs inte kunde bli värre.

Då bekräftar Spurs att Harry Winks har opererat sin ljumske och just nu kommer fokusera på att återhämta sig innan rehabprocessen tar vid.

Den engelska landslagsmittfältaren och den stora talangen Harry Winks har inte haft det lätt senaste säsongerna när det gäller just skador. Senaste veckorna har han varit på skadelistan och operationen innebär att nu med all säkerhet missar resten av säsongen och likaså missar säkerligen chansen att följa med England i Nation’s League och kvalet till EM.

Winks missade hela VM-febern i Ryssland med England på grund av skada.

Tanken som vi tror är att Spurs vill vara proaktiva – Man ser detta som det bästa alternativet för klubben och Winks. Ta smärtan nu och starta processen för återhämtning nu i stället för senare och se till att vara redo till säsongen 2019-20 i stället.

Hur som helst – Otroligt tråkigt för den unge talangen som vi alla lärt oss uppskatta. Ett namn för framtiden om han bara får hålla sig frisk och borta från skador som dessa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*