WOLVERHAMPTON, ENGLAND - NOVEMBER 03: Lucas Moura of Tottenham Hotspur celebrates with team mates Harry Kane, Moussa Sissoko, Erik Lamela and Ben Davies after scoring their team's second goal during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux on November 3, 2018 in Wolverhampton, United Kingdom. (Photo by Lynne Cameron/Getty Images)

Inför Tottenham – PSV Eindhoven

Efter lördagens sena match mot Wolverhampton är det nu dags för en ny Europakväll på Wembley. Holländska PSV kommer på besök, ett PSV som vi för 2 veckor sedan på något märkligt sätt misslyckades med att vinna över. Det var en match där vi ägde typ hela matchen, men till sist lyckades vi hitta ett sätt att inte vinna på.

Lite så har det sett ut i årets Champions League. Tycker vi har gjort ganska bra matcher hittills. Men de marginaler vi faktiskt haft med oss i ligaspelet har verkligen varit emot oss i Champions League. Det har varit drömmål, turmål och en hel del individuella misstag som ställt till det för oss. Samtidigt har vi missat en hel dela chanser framåt. När man kokat klart den soppan så får man 1 ynka poäng. Vi ligger riktigt pyrt till i gruppen, minst 7 poäng på de återstående 3 matcherna lär krävas för att vi ska ha en liten chans att ta oss vidare.

Läget i laget då? Lloris är ju avstängd efter utflykten senast i Holland. Foyth, Janssen och N´koudou är inte registrerade i CL-truppen och Dier, Dembele, Vertonghen, Rose och Wanyama saknas pga av skador. Janssen och N´koudou befinner sig ju långt inne i den berömda frysboxen, så där kan man väl inte tala om avbräck, men övriga är alla potentiella startspelare. I försvaret och på det centrala mittfältet finns där inte många alternativ kvar.

Personligen hoppas jag få se en elva som liknar den mot West Ham i Ligacupen. Tycker det var en av de bästa matcherna för i år, iallafall offensivt. Men tror inte Poch roterar så mycket i en så viktig match. Istället tror jag vi ställer upp enligt följande:

Gazza
Aurier Toby Sanchez Davies
Winks Sissoko
Lucas Eriksen Alli
Kane

Gazza är enligt mig ohotad andramålvakt nu. Rakt igenom stabila insatser när han fått chansen. Trippier får vila efter ännu en defesivt svag insats. Resten av backlinjen har ju ingen direkt konkurrens till denna match. Samma gäller för det det centrala mittfältet. Offensivt är det väldigt sällsynt att Lamela startar 2 matcher i rad, samt att Eriksen och Alli inte startade mot Wolves. Lucas har varit för bra hittills i år för att petas och som anfallare startar Kane.

Hoppas och tror att vi kommer få se en riktigt fartfylld och rolig match. Tycker att vårt anfallsspel blir bättre och bättre, imorgon kommer det lossa rejält. Ska vi säga en fin 4-1 seger? Hattrick av Kane och en riktig rökare av allas vår Sissoko. En Sissoko som faktiskt gjort det bra de sista matcherna, låt oss hoppas att han hittar sin landslagsform även i vårt kära Spurs.

COYS!!

Christian Berg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*