Oscar Jansson gästar årsmötet i Örebro 10 nov

Vi har nöjet att meddela att ÖSK’s Allsvenskan-målvakt Oscar Jansson, som tillhörde Tottenhams Akademi 2009-2012, är på plats vid supporterklubbens årsmöte lördag 10 november i Örebro. 

Årsmötet börjar 17.00.  

Direkt efter mötets formella avslutande så är Oscar Jansson tillgänglig för frågor och Mathias Bridfelt från supporterklubbstyrelse kommer göra en fråga/svar-stund på scenen om hans tid i Spurs. 

Det bjuds på en dryck var (öl/läsk eller liknande) – alla närvarande medlemmar får en drinkbiljett att nyttja i baren vid ankomst. 

Styrelsens Peter Ström (Örebroare) har dessutom förhandlat fram ett specialpris för alla som vill äta middag på plats: Till maten: ”THSS paketpris:  1 Boston Celtic + 1 Öl = 199:-.”.  Vi kommer ta upp gruppbeställning på detta precis före årsmötets start före 17.00, för att förenkla för köket. 

Plats: OLeary’s, Drottninggatan 12, 702 10 Örebro.

Ni som vill komma får gärna anmäla er med ett mail till arsmote(at)tottenhamhotspur.se eller på facebook-eventet för årsmötet så att vi får en uppfattning om hur många som kommer. Det är såklart helt okej att komma utan föranmälan!

*För att få närvara vid årsmötet behöver du vara aktiv medlem i supporterklubben innevarande säsong 2018 1 juli – 2019 30 juni. Du kan bli medlem i entrédörren oxå! Men vill du redan nu fixa det, så kolla hur du gör här.

OBS! Har du tankar om THSS eller förslag på bra idéer om vad vi mer kan göra för er medlemmar och Spursfans i Sverige? Skicka gärna in dina motioner till:  motioner@tottenhamhotspur.se i god tid!

ÅRSMÖTESAGENDA

1.    Val av årsmötets ordförande och sekreterare

2.    Val av en justeringsperson som tillsammans med ordförande skall justera protokollet

3.    Fastställande av dagordning

4.    Beslut om huruvida kallelse till årsmötet ägt rum i enlighet med stadgarna

5.    Styrelsens föredragning av verksamhetsberättelse och bokslut för föregående verksamhetsår

6.    Föredragning av revisionsberättelsen

7.    Beslut om ansvarsfrihet för styrelsen

8.    Föredragning av styrelsens sammansättning och förslag rörande nyval och omval till styrelsen

9.    Val av styrelse

10.  Val av suppleanter

11.  Val av revisor

12.  Föredragning av motioner och i förekommande fall, beslut

13.  Övriga ärenden

 

Supporterklubben har sedan 2004 arrangerat årsmöten i olika städer – bland andra Malmö, Göteborg, Enköping, Eskilstuna/Örebro, Jönköping och Stockholm.

Vi ses i Örebro!

Gunnar, Mathias, Peter, Stig, Sverker, Thomas, Urban i Styrelsen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*