Styrelsen

 


LEDAMÖTER

Gunnar Peterson, Ljungskile, Ordförande
Jan Tolshagen, Örebro, IT 
Jenny Boström, Västerås, THSS-tipset
Mathias Bridfelt, Stockholm, Media & Marknad
Mathias Winbladh, Västerås, Design & koncept 
Peter Ström, Örebro, Sekreterare 
Thomas Erlandsson, Varberg, Ekonomi/Medlemstransaktioner

SUPPLEANTER
Fredrik Lisberger, Boden, Ekonomi
Sebastian Aveholt, Sigtuna

VALBEREDNING:
Daniel Strand, Falun
Lars Hansson, Borås
Per Ekman, Stockholm 

Gunnar Peterson, Ljungskile


Valdes in i styrelsen våren 2012. Vice ordf nov 2017- nov 2021 då han över tog Ordförandeskapet.

Född 1961 på klubbens ”The Double”- år  i Uddevalla.  Eftersom år som slutar på 1 betyder särskilt så var det 1971 som 10-åring jag blev Spurs-anhängare. Via en kämpamatch i gyttja på Tipsextra mot Liverpool (som vi förlorande). Med med spelare som Gilzean, Peters, Chivers, Perryman, Jennings m.m. var jag ändå såld. Så jag började följa klubben via TV och via engelska tidningar och böcker. Vilket jag gjort mer eller mindre aktivt sedan dess. Höjdpunkter har var på klubbens sommarturnér i Sverige på 80- och 90-talet. Då det ännu var så informellt att man nästan kunde gå in i omklädningsrummet och kunde träffa och prata med spelarna. Men också på senare år med att träffa (och prata) med legendarer, träffa supportrar från hela världen, besöka arenan (både WHL och nya), träningsanläggningen i Enfield m.m.

I vardagen jobbar jag som universitetslektor i informatik vid Högskolan Väst i Trollhättan. Gift med Annkie och vi har två barn. Till min lycka har jag fått alla inklusive svärsonen att också bli Spurs-supporters. Bor i Ljungskile på västkusten där jag varit aktiv i den lokala fotbollsklubben Ljungskile SK  på olika sätt i många år. Samt tycker om att resa, träna, båtliv och fiske samt att följa med i aktuella samhällsfrågor. Vid sidan av detta är det allt mer Spurs och THSS som numera är viktigt för mig.

 

Jenny Boström, Västerås

Kan inte minnas exakt när jag började heja på Tottenham, men när jag var 15 år och på Konfirmationsresa i Hastings var när det intensifierades och intresset har bara ökat sedan dess! När Tottenham var i Varberg 1999 var jag självklart där och fick träffa mina största favoriter Teddy Sheringham och David Ginola.
Jag är född och uppväxt i Tvååker (utanför Varberg), men som 20 åring 2001 flyttade jag upp till Västerås för att studera. Här träffade jag kärleken och blev kvar vilket nu har resulterat i två barn sju och fyra år gamla. Har dock svårt för att bada i mälaren, så på somrarna bor vi i sommarstugan i Varberg och njuter av havsbad.
Till vardags jobbar jag i Försvarsmakten med IT frågor och utöver mitt stora intresse för Tottenham är jag politiskt aktiv i Västerås där jag sitter i Kommunfullmäktige för Liberalerna. Så familj, jobb, fotboll och politik är mitt liv!

 

Mathias Bridfelt, Stockholm


Styrelsemedlem sedan starten 1 maj 2004.

Efter påtryckning från svenska Spurs-supportrar att inleda arbetet med att starta en supporterklubb jobbade jag under vintern/våren 2004 för att THSS skulle bli verklighet. Jag ringde runt bland Spursfans över hela Sverige för att hitta en välbalanserad styrelse med geografisk spridning. Sedan dess har styrelsearbetet utvecklats och förädlats varje år.

Jag har varit en Spurs supporter sedan 1981.  Jag som tioåring satt med farsan och såg första FA-cupfinalmatchen mellan Spurs och Manchester City på SVT 9 maj 1981. Ricky Villa, Osvaldo Ardiles, Garth Crooks, Glenn Hoddle, Steve Archibald, Steve Perryman, Graham Roberts mfl. Ett lag som LIRADE fotboll med elegans finess och med fokus på att anfalla, anfäkta och anamma! Det var kärlek från första tunnelfinten. 

Jag hade en något mer passiv period som Spursfan under delar av 90-talet men fick nytt syre i lungorna från starten av 2000-talet och de senaste elva-tolv åren har varit intensiva. Mina starkaste upplevelser av mitt supporterskap de senaste åren är när vi i starten av supporterklubben 2004 såg alla vita Spurs-tröjor strömma in på torget mitt i Falkenberg (för Spurs v Falkenbergs FF). Supportrar från England, Norge, Danmark och från hela Sverige! Den varma känslan glömmer jag aldrig. Sedan kommer minnet av att tillsammans med ett tjugotal supportrar på Stringfellow Pub se Lennon & Co bryta 50 års förbannelser och ta en unik ligaseger över Chelsea. Att tillsammans med ca 120st Spurs-vänner på Retro Sportbar Stockholm se Spurs vända och vinna Ligacupfinalen mot Chelsea. Mina Champions League-resor till San Siro för FC Inter och AC Milan-matcherna samt den oförglömliga matchen mot FC Inter på White Hart Lane. Den mest fantastiska fotbollsmatch jag sett live på White Hart Lane tillsammans med North London Derby när vi vände 0-1 genom två Harry Kane mål.

Framtiden ser just nu optimistisk ut för THFC och THSS med mer stabil framgångskarusell för Spurs och att vi blir fler och fler svenska Spursfans som ses och träffas på matchsamlingar och reser utomlands för att se vårt kära stolta Spurs! Vi ses på någon sportbar eller på den heliga arenan framöver!

 

Peter Ström, Örebro

peter

Född i Stockholm det ädla året 1972 men sedan skolåldern stolt Örebroare. Bor i det lilla samhället Ekeby-Almby straxt öster om Örbro vid Hjälmaren med två barn och hund. Hunden heter för övrigt Harry Kane. Arbetar på Fortum och spenderar halva tiden i Örebro och andra halvan i Stockholm. Arbetar med fysisk portföljförvaltning av elproduktion och elförbrukning. Har tidigare arbetat inom IT-branschen. Fritiden spenderas alltför liten andel av till träning och för mycket tid till att titta på sport och brygga öl. Utöver vårat stolta liljevita lag är det naturligtvis sportklubben i fotboll och det lokala hockeylaget som följs.

 

Thomas Erlandsson, Varberg

Tillträdde i styrelsen våren 2013. Varit ekonomiansvarig största delen av denna period. 

Född 1964 och har hållit på Tottenham sedan 1974-75. Orsaken minns jag inte riktigt men kan ha varit finalen 1974 mot Feynoord. Mina favoriter var Pat Jennings och Steve Perryman senare vart det min stora idol Glenn Hoddle. På den tiden satt vi ofta och lyssnade på radio från BBC för att få resultatet och sedan gjorde vi egna tabeller.  Medgångssupporter kan man inte påstå att man var utan hjärtat avgjorde, 76/77 åkte vi nämligen ur divison 1. Jag bor i Varberg och har jobbat med ekonomi i olika former sedan 1994. Bott och jobbat utomlands i flera år. De senaste åren har jag drivit egna bolag och ett vandrarhem som såldes 2015. Numera jobbar jag med aktier, finansbolag, redovisning. Intressen förutom Spurs är resor och golf samt fiske. Har alltid varit en passionerad supporter och följt våra lijevita hjältar men sedan första resan med THSS så har intresset eskalerat. Sedan första resan så gör jag numera flera besök på WHL om året. Efter Gareth Bale’s show mot Inter blev det en tatuering, tack Bale :). THSS har gett mig mycket och det kändes naturligt att ställa upp i rollen som kassör.

 

Jan Tolshagen, Örebro


Tillträdde i styrelsen november 2021 som suppleant. Nyinvald som ledamot vid årsmötet februari 2023. 
Har IT-sektorn som sitt expertområde. Reser mycket till London och ser många Spurs-matcher varje år. 

Mathias Winbladh, Västerås

Tillträdde november 2021 som suppleant. Nyinvald som ledamot vid årsmötet februari 2023.
Har reklam och design som expertområde.

Fredrik Lisberger, Boden

Nyinvald som suppleant vid årsmötet i Februari 2023.
Född en kall februaridag 1971 på Akademiska i Uppsala.Uppväxt i den lilka byn Örsundsbro placerad mellan Uppsala och Enköping. Alltid varit intresserad av fotboll och blev helt fast under fotbollsvm -78. Argentina blev mitt lag.Kempes och Ardiles mina stora idoler. Kempes så pass mycket att jag bytte från att vara extremt högerfotad till extremt vänsterfotad. Mitt stora intresse för Argentina förde mig naturligt in i Tottenhamfamiljen när Ossie och Ricky anslöt. Resten är som man säger historia. Flyttade norrut till Boden 2001 där jag skaffade familj. Döttrarna spelar fotboll, handboll och dansar. Har från början varit en stor del av deras föreningsliv som tränare,lagledare och i olika styrelser i föreningarna. Pluggar till lärare och jobbar som lärare i svenska år 7 på en friskola i Boden. Kuriosa om mig är att jag varit trummis i ett Uppsala baserat band, Ingen diskussion är namnet. Började spela golf sommaren 2022 för att kunna delta på Tottenhamgolfen. 

Sebastian Aveholt, Sigtuna

Nyinvald som suppleant vid årsmötet i Februari 2023. En ung och lovande frisk fläkt som inte är rädd för någonting nytt och alltid vågar säga vad jag tycker å tänker! Född 96 på sommaren i Uppsala! Dit jag håller på att flytta tillbaka till då jag och tjejen bygger hus just nu i Funbo, en kvart utanför Uppsala. Jobbar mer en heltid som plåtslagare och håller alltid på med någonting då jag har väldigt svårt att sitta still och inte göra någonting!Sportintresset och då framförallt fotbollsintresset fick jag väldigt tidigt då min mamma var gymnastiklärare och både kompisar och grannar älskade att vara ute och spela fotboll, innebandy och hockey på kvällarna! Men de specifika Tottenham supporterskapet skulle jag nog säga att jag fick av min bästa polare när jag växte upp! Han sa alltid att Tottenham ska det va, dom är roligast att hålla på! Dom spelar bäst fotboll enligt mig.( å fy fan vilket helvete till känslospår han drog in mig på) såg någon match med honom! Sen jävlar var jag fast! Spurs hit och spurs dit, allt skulle vara spurs( från matchklädef till sängkläder till väggar fyllda med posters till till och med kulorna i julgranen. Sen när Pocchettino kom och byggde om laget så mycket så att man till och med kunde börja hoppas på en titel! Till känslan av att OJ Tottenham är fan ett stort lag! Men men de vet man ju, att va Tottenham supporter är ju ett liv där man alltid får upp förhoppningarna, som sedan trycks ner i förtvivelse. Nu brukar jag säga att min religion det är Tottenham. Tottenham är det som påverkar mina känslor mest i livet. Är man glad arg eller less det beror alltid på hur Tottenham spelade senast!