Styrelsen

Hej Spurs-supporter! Vi hoppas få träffa er personligen på THSS-samlingarna runt om i landet under säsongen eller på någon av våra THSS-Resor. Observera att mejladresserna är utskrivna med @-tecknet ersatt av ”AT”. Detta för att skydda oss mot spamming.

Mer utförlig presentation om styrelsen längre ner på sidan.

styrelsen-thss-2016-till-2017

STYRELSEN:

LEDAMÖTER:
Johan Sjöström, Stockholm
Ordförande
info AT tottenhamhotspur.se

Thomas Erlandsson, Varberg
Ekonomichef
ekonomi AT tottenhamhotspur.se

Sverker Otterström, Stockholm
Vice Ordförande /Rese- & Biljettgruppen
info AT tottenhamhotspur.se
resor AT tottenhamhotspur.se
biljetter AT tottenhamhotspur.se

Robin Dronsfield, Örebro
Webbredaktionschef / Medlemsgruppen
samling AT tottenhamhotspur.se

Mathias Bridfelt, Stockholm
PR- och Marknadsansvarig
press AT tottenhamhotspur.se

Gunnar Peterson, Ljungskile
IT-gruppen
support AT tottenhamhotspur.se

Stig Henriksson, Stockholm
IT-gruppen
support AT tottenhamhotspur.se

SUPPLEANTER:

Peter Ström, Örebro
IT-gruppen
support AT tottenhamhotspur.se

Peter J Borg, Enköping/Torrevieja
thssgolfen AT tottenhamhotspur.se

VALBEREDNINGEN:
Lars Hansson
Johan Öberg
Daniel Strand

valberedning AT tottenhamhotspur.se

 

 

Johan Sjöström, Ordförande

johan

Nuvarande ordförande i THSS. Boende i en av Stockholms södra förorter. Bördig från det pengarluktande Skutskär och har även varit bosatt i Sundsvall under dryga 5 år. Knegar på Telia Company och har så gjort de länge och väl nu. När jag inte jobbar så blir det att ta hand om fru, dottern och son. När man får frisedel från jobb och familj så är sysselsättningen normalt sport, för visst är också biljard och golf idrotter? Är en otroligt dålig förlorare och man kan väl kanske säga att valet (om det nu är ett val) att följa Brynäs i hockey och Tottenham i fotboll inte alltid är de bästa. Men om man bortser från de stunder då både blodtrycket och skriken är på tok för höga så är kärleken till Tottenham något som ger mig väldigt mycket. Det ger inte bara vänner för livet, en möjlighet att få vara med och påverka en förening på snart mer än 1 300 medlemmar och resor till London. Det ger även den där totala avkopplingen från allt annat som snurrar så snabbt förbi oss i livet. De två timmar man helt släpper allting annat och bara fokuserar på de liljevita är terapi. Som ordförande ska jag göra vad som står i min makt för att ni medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av medlemsavgiften och jag ser fram mot att få se många matcher tillsammans med er på THSS härliga matchsamlingar. COYS!

Thomas Erlandsson, Ekonomichef

Thomas Erlandsson bild styrelse profil_thumbTillträdde i styrelsen våren 2013. 

Född 1964 och har hållit på Tottenham sedan 1974-75. Orsaken minns jag inte riktigt men kan ha varit finalen 1974 mot Feynoord. Mina favoriter var Pat Jennings och Steve Perryman senare vart det min stora idol Glenn Hoddle. På den tiden satt vi ofta och lyssnade på radio från BBC för att få resultatet och sedan gjorde vi egna tabeller.  Medgångssupporter kan man inte påstå att man var utan hjärtat avgjorde, 76/77 åkte vi nämligen ur divison 1. Jag bor i Varberg och har jobbat med ekonomi i olika former sedan 1994. Bott och jobbat utomlands i flera år. De senaste åren har jag drivit egna bolag och ett vandrarhem som såldes 2015. Numera jobbar jag med aktier, finansbolag, redovisning. Intressen förutom Spurs är resor och golf samt fiske. Har alltid varit en passionerad supporter och följt våra lijevita hjältar men sedan första resan med THSS så har intresset eskalerat. Sedan första resan så gör jag numera flera besök på WHL om året. Efter Gareth Bale’s show mot Inter blev det en tatuering, tack Bale :). THSS har gett mig mycket och det kändes naturligt att ställa upp i rollen som kassör.

Mathias Bridfelt, PR- & Marknadsansvarig

mathias
Styrelsemedlem sedan starten 1 maj 2004. Efter påtryckning från svenska Spurs-supportrar att inleda arbetet med att starta en supporterklubb jobbade jag hårt under vintern/våren 2004 för att THSS skulle bli verklighet. Jag ringde runt bland Spursfans över hela Sverige för att hitta en välbalanserad styrelse med geografisk spridning. Sedan dess har styrelsearbetet utvecklats och förädlats varje år.

Jag har varit en Spurs supporter sedan slutet 70- början 80-talet. Jag som tioåring satt med farsan och såg första FA-cupfinalmatchen mellan Spurs och Manchester City på SVT 9 maj 1981. Ricky Villa, Osvaldo Ardiles, Garth Crooks, Glenn Hoddle, Steve Archibald, Steve Perryman, Graham Roberts mfl. Ett lag som LIRADE fotboll med elegans finess och med fokus på att anfalla, anfäkta och anamma! Det var kärlek från första tunnelfinten. Tyvärr blev ju vi skandinaviska tevetittare snuvade på den legendariska omspelsfinalen där Spurs vann sin sjätte raka FA-cupfinal (med 1900-talets snyggaste mål av Ricky Villa) då den inte sändes i TV. Men man har ju sett målen i efterhand hundratals gånger….

Jag hade en något mer passiv period som Spursfan under delar av 90-talet men fick nytt syre i lungorna från starten av 2000-talet och de senaste elva-tolv åren har varit intensiva. Mina starkaste upplevelser av mitt supporterskap de senaste åren är när vi i starten av supporterklubben 2004 såg alla vita Spurs-tröjor strömma in på torget mitt i Falkenberg (för Spurs v Falkenbergs FF). Supportrar från England, Norge, Danmark och från hela Sverige! Den varma känslan glömmer jag aldrig. Sedan kommer minnet av att tillsammans med ett tjugotal supportrar på Stringfellow Pub se Lennon & Co bryta 50 års förbannelser och ta en unik ligaseger över Chelsea. Att tillsammans med ca 120st Spurs-vänner på Retro Sportbar Stockholm se Spurs vända och vinna Ligacupfinalen mot Chelsea. Mina Champions League-resor till San Siro för FC Inter och AC Milan-matcherna samt den oförglömliga matchen mot FC Inter på White Hart Lane. Den mest fantastiska fotbollsmatch jag sett live på White Hart Lane tillsammans med North London Derby när vi vände 0-1 genom två Harry Kane mål.

Framtiden ser just nu optimistisk ut för THFC och THSS med mer stabil framgångskarusell för Spurs och att vi blir fler och fler svenska Spursfans som ses och träffas på matchsamlingar och reser utomlands för att se vårt kära stolta Spurs! Vi ses på någon sportbar eller på den heliga arenan framöver!

Gunnar Peterson, IT-gruppen

gunnar
Tillträdde i styrelsen våren 2012.

Jag är född i Uddevalla på klubbens stora ”The Double” år  1961.  Eftersom år som slutar på 1 alltid haft stort betydelse så var det som 10-åring 1971 som jag blev Spurs anhängare. Självklart för den tiden var det via Tipsextra och jag kommer ihåg att det var tack vare en match på hösten mot Liverpool som gjorde mig intresserad och facinerad av de liljevita. Med ett gäng lirare som Gilzean, Peters, Chivers, Perryman, Jennings m.m. så var jag såld. Så jag började läsa engelska tidningar och böcker för att få veta mer om klubben. Efter det var jag fast. Några höjdpunkter har varit då klubben varit på sommarturnér i Sverige på 80- och 90-talet. Inte minst en gång i Lysekil då det var så informellt att man nästan kunde gå in i omklädningsrummet och fick träffa och prata med alla spelarna. Civilt jobbar jag som lärare i informatik och biträdande prefekt på Högskolan Väst i Trollhättan. Gift med två barn och har lyckats att få både fru och barn att inse storheten med världens bästa fotbollsklubb. Bor i Ljungskile vid havet norr om Göteborg och har varit aktiv i Ljungskile SK  under åren 1993-2011. Med allt från ungdomsledare, ordförande för ungdomssektionen samt både vice ordförande och sekreterare i huvudstyrelsen under ett flertal år. När det gäller mitt aktiva engagemang för Spurs så har det gått lite upp och ner i olika livsfaser men jag har aldrig släppt det. Idag är det nog mer än någonsin så jag ser fram emot att jobba för er alla medlemmar i THSS.”

Sverker Otterström, Vice Ordf. Rese- & Biljett-gruppen

svucka
Tillträdde i styrelsen december 2013.

Jag är en östgöte som såg dagens ljus en dryg månad efter att Tottenham Hotspur vann Ligacupfinalen 1971 mot Aston Villa med 2-0. Men det var inte det som födde mitt intresse för världens vackraste liljevita lag utan det var troligtvis vinsten i FA-cupen 1981 och med all säkerhet vinsten i FA-cupen 1982 då min första Spurströja var den guldfärgade som användes när Tottenham vann mot QPR!

Min stora idol när jag växte upp och spelade fotboll i BK Derby var Glenn Hoddle och hans svepande långbollar som alltid hamnade på rätt adress. Jag hade inte många kompisar som höll på Tottenham och därför blev jag extra glad när jag hittade THSS i samband med den första THSS-golfen som gick av stapeln i september 2010 mitt under brinnande gruppspel i Champions League.

I starten av säsongen 2013/2014 fick jag frågan om jag ville ta hand om biljetthanteringen och att hålla kontakten med THFC vilket jag tackade ja till utan att behöva fundera en sekund! Jag har även fått nöjet att vara med i resegruppen och det finns inget bättre än att åka över till London med alla underbara THSS medlemmar och tillsammans heja fram Spurs till vinst på White Hart Lane! Jag hoppas att vi ses på någon av våra medlemsresor! COYS!!!

Robin Dronsfield, Medlemsgruppen

robin
Tillträdde i styrelsen om suppleant hösten 2014

Paul Stewart nickade in det första målet för Tottenham efter min födelse i augusti 1989. Det är ju omöjligt att hävda att jag var spursare redan som nyfödd, men så fort jag växt till mig och blivit 5 år så blev jag en supporter.

Jag är en halvengelsk värmlänning som har haft Tottenham som min en och enda klubb sedan dess och det är en av mina äldsta relationer vilket jag ämnar att hålla fast vid. Mig har man hittat i Örebro en tid nu, men är tillbaka i Karlstad. Och är jag inte där är jag kanske i min favoritstad i hela världen, London, som jag besöker 2-3 ggr om året för att  bland annat bevittna Tottenham Hotspur.

Stig Henriksson, Ledamot

stig
En presentation av Stig Henriksson publiceras här inom kort.

 

 

Peter Ström, IT-gruppen

peter

Född i Stockholm det ädla året 1972 men sedan skolåldern stolt Örebroare. Bor i det lilla samhället Ekeby-Almby straxt öster om Örbro vid Hjälmaren med sambo, två barn och nyligen införskaffad hund. Hunden heter för övrigt Harry Kane. Arbetar på Fortum och spenderar halva tiden i Örebro och andra halvan i Stockholm. Arbetar med fysisk portföljförvaltning av elproduktion och elförbrukning. Har tidigare arbetat inom IT-branschen.
Fritiden spenderas alltför liten andel av till träning och för mycket tid till att titta på sport och brygga öl. Utöver vårat stolta liljevita lag är det naturligtvis sportklubben i fotboll och det lokala hockeylaget som följs. Extra glad blir man när ÖHK slår Brynäs. Under vissa tider på året ägnas en hel del tid till att sitta i skogen på en stol och frysa eller om man har tur så får man gå omkring och skrika istället och hålla sig varm. Om det skulle bli någon tid över kan det även hinnas med lite offroadåkning med bil och reparationer av densamma.

 

Peter J Borg, THSS-Golfen, Tottenham Golfklubb mm.

peterborg
Återinvaldes i styrelsen om suppleant hösten 2016. (Var ekonomiansvarig i styrelsen 2004-2012 ca)

Född 1957. Var nästan 4 år då Spurs vann ligan senast samtidigt som man tog dubbeln. Som yrke har jag varit ICA-handlare sedan 1982. Karriären avslutades dock 31 december 2015. Är nu väldigt ofta ute och reser samt golfar när jag inte kollar på Spurs live (eller på tv). Jag var med och startade THSS 2004 tillsammans med bl.a Mathias Bridfelt. Slutade den banan 2012 för att nu komma åter somsuppleant. Tidigare har jag varit väldigt aktiv i reseledningen samt medlemsvärvare. Jobbade då spm kassör. Idag är THSS golfen en av de delar som värmer mest. Jag har varit över och sett Spurs mer än 160 gånger och en av de roligaste matcherna var när vi vann borta mot West Ham med 4-3 i 95:e minuten efter mål av Stalteri. Men det är många bra matcher man minns.