Styrelsen


LEDAMÖTER

Fanny Scharp, Stockholm, Ekonomi
Gunnar Peterson, Ljungskile, Ordförande
Jenny Boström, Västerås, THSS-tipset
Mathias Bridfelt, Stockholm, Media & Marknad
Peter Ström, Örebro, Sekreterare 
Thomas Erlandsson, Varberg, Ekonomi/Medlemstransaktioner
Urban Blom, Uddevalla, Vice Ordförande

SUPPLEANTER
Jan Tolshagen, Örebro, IT (suppleant)
Mathias Winbladh, Västerås, Design & koncept (suppleant)

VALBEREDNING:
Daniel Strand, Falun
Lars Hansson, Borås
Per Ekman, Stockholm 

 

Fanny Scharp, Stockholm

Även om jag alltid haft Tottenham runt mig i och med pappas supporterskap, så var det inte förens vi tillsammans gjorde vår första resa till WHL när jag var 17 som jag blev helt hooked. Efter det så har Tottenham bara tagit större och större plats i mitt liv, från att flytta dit och plugga i några år för att kunna vara där mer, till att nu ha säsongsbiljett och åka över för i princip alla hemmamatcherna. För mig har att vara på plats och framför allt gemenskapen alltid varit det som drivit mitt engagemang, så det ska bli jättekul att även bli mer involverad här hemma i och med styrelsearbetet här. Till stor del uppvuxen i Stockholm, där jag också bor nu, även om vi med familjen bodde utomlands i ca 10 år i Frankfurt och Oslo också. Har en tendens av att känna mig hemma vart jag än kommer och älskar att lära känna nytt folk. Förutom jobbet på SEB så lägger jag mycket av min tid på resande, framför allt för groundhoppingen och Tottenham, men också för skidåkning och golfen. Alla tips på coola arenor eller lite ovanliga skidorter mottages tacksamt!

Gunnar Peterson, Ljungskile


Valdes in i styrelsen våren 2012. Vice ordf nov 2017- nov 2021 då han över tog Ordförandeskapet.

Född 1961 på klubbens ”The Double”- år  i Uddevalla.  Eftersom år som slutar på 1 betyder särskilt så var det 1971 som 10-åring jag blev Spurs-anhängare. Via en kämpamatch i gyttja på Tipsextra mot Liverpool (som vi förlorande). Med med spelare som Gilzean, Peters, Chivers, Perryman, Jennings m.m. var jag ändå såld. Så jag började följa klubben via TV och via engelska tidningar och böcker. Vilket jag gjort mer eller mindre aktivt sedan dess. Höjdpunkter har var på klubbens sommarturnér i Sverige på 80- och 90-talet. Då det ännu var så informellt att man nästan kunde gå in i omklädningsrummet och kunde träffa och prata med spelarna. Men också på senare år med att träffa (och prata) med legendarer, träffa supportrar från hela världen, besöka arenan (både WHL och nya), träningsanläggningen i Enfield m.m.

I vardagen jobbar jag som universitetslektor i informatik vid Högskolan Väst i Trollhättan. Gift med Annkie och vi har två barn. Till min lycka har jag fått alla inklusive svärsonen att också bli Spurs-supporters. Bor i Ljungskile på västkusten där jag varit aktiv i den lokala fotbollsklubben Ljungskile SK  på olika sätt i många år. Samt tycker om att resa, träna, båtliv och fiske samt att följa med i aktuella samhällsfrågor. Vid sidan av detta är det allt mer Spurs och THSS som numera är viktigt för mig.

 

Jenny Boström, Västerås

Kan inte minnas exakt när jag började heja på Tottenham, men när jag var 15 år och på Konfirmationsresa i Hastings var när det intensifierades och intresset har bara ökat sedan dess! När Tottenham var i Varberg 1999 var jag självklart där och fick träffa mina största favoriter Teddy Sheringham och David Ginola.
Jag är född och uppväxt i Tvååker (utanför Varberg), men som 20 åring 2001 flyttade jag upp till Västerås för att studera. Här träffade jag kärleken och blev kvar vilket nu har resulterat i två barn sju och fyra år gamla. Har dock svårt för att bada i mälaren, så på somrarna bor vi i sommarstugan i Varberg och njuter av havsbad.
Till vardags jobbar jag i Försvarsmakten med IT frågor och utöver mitt stora intresse för Tottenham är jag politiskt aktiv i Västerås där jag sitter i Kommunfullmäktige för Liberalerna. Så familj, jobb, fotboll och politik är mitt liv!

 

Mathias Bridfelt, Stockholm


Styrelsemedlem sedan starten 1 maj 2004.

Efter påtryckning från svenska Spurs-supportrar att inleda arbetet med att starta en supporterklubb jobbade jag hårt under vintern/våren 2004 för att THSS skulle bli verklighet. Jag ringde runt bland Spursfans över hela Sverige för att hitta en välbalanserad styrelse med geografisk spridning. Sedan dess har styrelsearbetet utvecklats och förädlats varje år.

Jag har varit en Spurs supporter sedan 1981.  Jag som tioåring satt med farsan och såg första FA-cupfinalmatchen mellan Spurs och Manchester City på SVT 9 maj 1981. Ricky Villa, Osvaldo Ardiles, Garth Crooks, Glenn Hoddle, Steve Archibald, Steve Perryman, Graham Roberts mfl. Ett lag som LIRADE fotboll med elegans finess och med fokus på att anfalla, anfäkta och anamma! Det var kärlek från första tunnelfinten. 

Jag hade en något mer passiv period som Spursfan under delar av 90-talet men fick nytt syre i lungorna från starten av 2000-talet och de senaste elva-tolv åren har varit intensiva. Mina starkaste upplevelser av mitt supporterskap de senaste åren är när vi i starten av supporterklubben 2004 såg alla vita Spurs-tröjor strömma in på torget mitt i Falkenberg (för Spurs v Falkenbergs FF). Supportrar från England, Norge, Danmark och från hela Sverige! Den varma känslan glömmer jag aldrig. Sedan kommer minnet av att tillsammans med ett tjugotal supportrar på Stringfellow Pub se Lennon & Co bryta 50 års förbannelser och ta en unik ligaseger över Chelsea. Att tillsammans med ca 120st Spurs-vänner på Retro Sportbar Stockholm se Spurs vända och vinna Ligacupfinalen mot Chelsea. Mina Champions League-resor till San Siro för FC Inter och AC Milan-matcherna samt den oförglömliga matchen mot FC Inter på White Hart Lane. Den mest fantastiska fotbollsmatch jag sett live på White Hart Lane tillsammans med North London Derby när vi vände 0-1 genom två Harry Kane mål.

Framtiden ser just nu optimistisk ut för THFC och THSS med mer stabil framgångskarusell för Spurs och att vi blir fler och fler svenska Spursfans som ses och träffas på matchsamlingar och reser utomlands för att se vårt kära stolta Spurs! Vi ses på någon sportbar eller på den heliga arenan framöver!

 

Peter Ström, Örebro

peter

Född i Stockholm det ädla året 1972 men sedan skolåldern stolt Örebroare. Bor i det lilla samhället Ekeby-Almby straxt öster om Örbro vid Hjälmaren med två barn och hund. Hunden heter för övrigt Harry Kane. Arbetar på Fortum och spenderar halva tiden i Örebro och andra halvan i Stockholm. Arbetar med fysisk portföljförvaltning av elproduktion och elförbrukning. Har tidigare arbetat inom IT-branschen. Fritiden spenderas alltför liten andel av till träning och för mycket tid till att titta på sport och brygga öl. Utöver vårat stolta liljevita lag är det naturligtvis sportklubben i fotboll och det lokala hockeylaget som följs.

 

Thomas Erlandsson, Varberg

 

Tillträdde i styrelsen våren 2013. Varit ekonomiansvarig största delen av denna period. 

Född 1964 och har hållit på Tottenham sedan 1974-75. Orsaken minns jag inte riktigt men kan ha varit finalen 1974 mot Feynoord. Mina favoriter var Pat Jennings och Steve Perryman senare vart det min stora idol Glenn Hoddle. På den tiden satt vi ofta och lyssnade på radio från BBC för att få resultatet och sedan gjorde vi egna tabeller.  Medgångssupporter kan man inte påstå att man var utan hjärtat avgjorde, 76/77 åkte vi nämligen ur divison 1. Jag bor i Varberg och har jobbat med ekonomi i olika former sedan 1994. Bott och jobbat utomlands i flera år. De senaste åren har jag drivit egna bolag och ett vandrarhem som såldes 2015. Numera jobbar jag med aktier, finansbolag, redovisning. Intressen förutom Spurs är resor och golf samt fiske. Har alltid varit en passionerad supporter och följt våra lijevita hjältar men sedan första resan med THSS så har intresset eskalerat. Sedan första resan så gör jag numera flera besök på WHL om året. Efter Gareth Bale’s show mot Inter blev det en tatuering, tack Bale :). THSS har gett mig mycket och det kändes naturligt att ställa upp i rollen som kassör.

Urban Blom, Uddevalla

Urban Blom valdes in i styrelsen november 2017.
Blev ordförande oktober 2019. Lämnade över ordförandeklubban november 2021 och är nu vice ordf. 

Född och uppvuxen i Uddevalla. Födelseåret var 1965 så jag tillhör dem som väntar på ”min” första ligaseger med Spurs. Har hållit på Spurs sedan slutet 70-talet. Detta intensifierades när jag började resa till London på 80-talet och när jag bodde i London några månader under 1994. Är utbildad redovisningekonom på ”Handels” i Göteborg men är sedan snart åtta år tillbaka VD på Eidar (Trollhättans allmännyttiga bostadsbolag) där jag tidigare var ekonomichef, senast annan arbetsgivare var Torsten Jansson och New Wave där jag både hade tjänst som ekonomichef och slutligen logistikchef för koncernen. Jag har också haft en hel del andra förtroendeuppdrag på senare år men håller på att banta ner dessa till förmån för bland annat THSS.

Jag är relativt nybliven sambo och jag har en son på snart 18 år som spelat i Oddevold sedan småbarnsåren, och som håller på Liverpool… utseendemässigt är han väldigt lik mig men annars hade jag nog funderat på om inte brevbäraren varit inblandad…., hans pappa har dock blivit en än mer engagerad Spursare på senare år…. Och den senaste femårsperioden har det nog blivit ca 8 matcher live per säsong. Tidigare åkte jag mycket på landslagets bortamatcher men har växlat över till Spurs nästan helt och hållet. Jag tycker det är underbart med den nya tidens teknik och tillgänglighet som gör att man i stort sett inte missar en match längre… kontinuitet är viktigt för mig, och stärker känslan av delaktighet.

Resor, träning, Tottenham och musik (indie/alternative) är mina stora passioner utanför jobb och familj, och där jag får utlopp för att vara lite mer barnslig än till vardags… hur nu Tottenham kan vara barnsligt förresten…. Dumt sagt… COYS

Jan Tolshagen, Örebro

Tillträdde i styrelsen november 2021 som suppleant. 

Mathias Winbladh, Västerås

Tillträdde november 2021 som suppleant.