U20-VM: Självmål stoppade England från seger, USA i målrik inledning

Tottenham har tre spelare på plats i U20-VM som pågår i Sydkorea. Cameron Carter-Vickers (USA) samt Kyle Walker-Peters och Joshua Onomah (båda för England).

Under gårdagen gjorde Cameron Carter-Vickers USA entré i turneringen mot Ecuador i gruppspelet och det blev målrikt. Även om USA såg ut att både förlora och vinna matchen i omgångar så slutade matchen efter 90 minuter och tilläggstid på resultatet 3-3. Carter-Vickers spenderade hela matchen på bänken.

För Englands del har man både hunnit med stabil 3-0 seger mot Argentina i turneringens öppningsmatch och tidigare idag spelade man 1-1 mot Guinea. England hade ledningen och såg ut att säkra 3 poäng igen men sen hände det som inte fick hända – En hårt slagen passningen från en nervös och stressad backlinje i England gjorde att slutresultatet blev 1-1, ett oturligt självmål som säkerligen lär orsaka mardrömmar för landslagsbacken.

Både Walker-Peters och Onomah satt på bänken under hela matchen mot Guinea – Onomah spelade dock 84 minuter mot Argentina i söndags.

U20-VM sänds i Eurosport och spelas i Sydkorea. Spelschema för lagen med Tottenham-spelare hittar ni här. Om du vill läsa mer om Tottenham-talangen Cameron Carter-Vickers så kan man göra det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.