Spurs-spelare på landslagsuppdrag

Det var länge sedan sist men nu är det dags igen – Landslagsuppehåll och VM-kval till Ryssland, 2018.

Till Englands landslag ansluter Dele Alli, Eric Dier och Kyle Walker. Två spelare som inte ansluter är Danny Rose och Harry Kane som båda fortsätter vidare med sina skador. Rose beräknas vara redo för spel efter landslagsuppehållet i början av april när Spurs besöker Burnley. Kane, senare i april förhoppningsvis där Chelsea i FA-cupens semifinal, Crystal Palace på bortaplan samt Arsenal väntar i en tuff period.

Två andra spelare som är med i Englands landslagstrupp som vi måste nämna är den f.d. Spurs-anfallaren Jermain Defoe som gjort comeback i Englands färger. Otroligt roligt tycker vi och framför allt, välförtjänt! Även om det är en plats Defoe fått på grund av att Kane saknas p.g.a. skada så är vi otroligt glada att Southgate och britternas fotbollsförbund tagit med honom. En annan spelare vi också skall nämna som slagit sig in är den f.d. Spurs-mittfältaren Jake Livermore som tidigare lämnade Hull för West Bromwich.

Harry Winks har även han fått en plats i Englands landslag, dock i deras U21-variant. Skulle han kunnat ha tagit en plats i seniortruppen? Vi vill gärna tro så och att han definitivt skulle kunna utmana Livermore.

I U20-truppen ser vi även Joshua Onomah och Kyle Walker-Peters från Tottenham.

I U19-truppen hittar vi Marcus Edwards och målvakten Alfie Whiteman.

I övrigt är det egentligen som vanligt – Vertonghen, Alderweireld och Dembélé ansluter till Belgiens landslag och deras stjärnpackade samlingar där hela fotbollseliten från hela Europa ansluter.

Michel Vorm och Vincent Janssen anslöt till Hollands landslagssamling under gårdagen.

Christian Eriksen och Leicester-målvakten Kasper Schmeichel påbörjade landslagsträffen med Danmark med en gemensam middag igår.

Ben Davies lämnade White Hart Lane efter 2-1 segern för att direkt flyga till Wales landslagssamling.

Son drog nitlotten som fick sätta sig på ett flyg till Sydkorea. En som hade lite närmare till sin samling var Lloris som landade i Paris igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.