Bekräftat – Nytt datum för matchen mot Crystal Palace

På grund av Spurs avancemang i FA-cupen så fick bortamatchen mot Crystal Palace flyttas då Spurs i stället tog sig an Millwall i cupens kvartsfinal.

Igår meddelade Premier League och Spurs att det nya datumet för Spurs match mot Crystal Palace sker onsdagen den 26 april.

Detta gör denna vecka otroligt intressant – Spurs kommer med andra ord spela semifinal på Wembley mot Chelsea på lördagen den 22 april. Därefter Crystal Palace på bortaplan på onsdagen och det följer man därefter upp med North London Derby mot Arsenal på White Hart Lane i slutet av samma vecka.

Det skall även tilläggas att även Arsenal har en match på onsdagen samma vecka så båda lagen får exakt samma förutsättningar för det mäktiga London-derbyt.

Tittar man på spelschemat i övrigt så kunde Spurs inte fått en bättre tid. Alternativet som fanns egentligen var bara att boka in det efter två bortamatcher (Burnley, Swansea) och att ha tre bortamatcher på rad är inte optimalt.

Härliga 7 dagar dock där det blir hela tre London-derbyn på kort tid!

Obs. Även matchen mot Leicester kommer schemaläggas till ett nytt datum då den matchen får flytta på sig till fördel för semifinalen mot Chelsea i FA-cupen. Nytt datum ännu inte bekräftat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.