Julhälsning från THSS ordförande

Snart har vi avverkat ytterligare en halv säsong, spelet det har varit ömsom julmust och ömsom vatten men säkert är att vi har något stort på gång.

Många skador har helt klart stört oss under en vad jag anser fantastiskt vacker höst, uttåget ur Champions Leauge var inte kul på något sätt det håller nog alla med om men den turneringen finns kvar även nästa säsong om nu det kan vara till någon tröst.

På målvaktssidan har vi en uppsättning som får de flesta konkurrenter att verkligen avundas oss, en fundering som många med mig har är hur bra den där Pau Lopez är som vi på nått märkligt sätt under sommaren fick loss.

Försvarsmässigt är den ordinarie uppställningen av yttersta klass, när vi saknar några av dem så är den fortfarande ganska OK ja den är ialllafall inte helt kass.

Rose, Alder, Verts och Kyle W är en back four som jag tror kan vara den bästa vi någonsin kunnat ställa upp med, dom gjorde det bra mot United men den förlusten ordentligt sved.

Mittfältets defensiva delar har muskler, snabbhet och kraft fördelat på en uppsättning vi ska vara väldigt glada för såklart, när Dembele i sin vad det ser ut som på tv sävliga takt tar sig förbi ett gäng motståndare med sin ”graciösitet” är det faktiskt fullständigt underbart.

Tittar vi vidare på mitten så är ju Dier och Wanyama pojkar man älskar att ha i sitt lag, sen har vi ju Harry Winks som är fin i sin spelstil och hans utveckling under Poch gör mig knäsvag.

Framåt har det varit ganska så ordentligt mycket si och så, att försvara sig är ganska enkelt mot ett lag som väljer att inte springa utan istället för allt för ofta väljer att jogga eller tillochmed gå.

Skador på Kane och Lamela kryddat med formtapp på Dele, Eriksen och framförallt Sissoko har påverkat vårt spel, nu hoppas vi lagom till jul att tomten kommer med paket fyllda med form till våra spelare och att Harry håller sig hel.

Son tog för sig en del när det som mest behövdes men har sedan pendlat i sina prestationer kan jag tycka, lyssna nu Son du ska utmana, ta dig förbi och bollen i nätet trycka.

Förutom laget så snurrar THSS på fint med tröj- och mössaförsäljning, roliga giveaways, tipstävlingen bara för att nämna några saker vi gör, som jag alltid säger så behöver vi alltid förslag från er medlemmar om det är något annat ni vill att vi ska fundera på och hjälpa till med innan vi klubbar och kör.

Matchsamlingar äger rum både här och där i vårt avlånga land och det är alltid lika roligt att från dessa träffar se en bild eller två, vi tycker det är lika fantastiskt med dessa träffar även om dom ibland kan bli små.

Styrelsen vill passa på att med dessa rader önska er alla en God Jul, ett gott slut och ett Gott Nytt År, hoppas vi alla ses på Friends Arena när Tottenham spelar final där i vår!

COYS / TTID

Johan Sjöström, Ordförande, Tottenham Hotspur Supporters Sweden (THSS)  @tottenhamsweden    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*