Transfer Deadline Day – LIVE, 31 augusti

Uppdatera följande artikel regelbundet under hela dagen för att se och läsa det senaste inom transferrykten och övergångar som endast berör Tottenham! Ett antal av oss i redaktionen sitter hela dagen och uppdaterar här!

IN: Vincent Janssen (AZ Alkmar), Victor Wanyama (Southampton), Juan Pablo Gonzalez Valasco (Brentford), Georges-Kevin Nkodou (OM), Pau Lopez (Espanyol, lån), Moussa Sissoko (Newcastle)

UT: Nabil Bentaleb, Ryan Mason, Nacer Chadli, DeAndre Yedlin, Alex Pritchard, Federico Fazio, Clinton N’Jie + ynglingarna Luke McGee, Dominic Ball, Christopher Paul, Emmanuel Sonupe, Armani Daly, Charlie Hayford, Grant Ward, Nathan Oduwa.

Sissoko

nkodou

Tjänstgörande sportredaktörer idag: FH (08:00-12:00), Mathias Bridfelt (12:00-18:00), Niclas Mahlm (18:00-01:00)

00:45, SAMMANFATTNING. Tottenham gör alltså tre värvningar på fönstrets sista dag och sex värvningar över sommaren samtidigt som man gör sig av med sju spelare, varav tre på lån. Ungdomsspelare exkluderat. Sissoko har en hel del att bevisa för mig personligen och jag hoppas verkligen att summorna det talats om är kraftigt överdrivna. Wanyama har ju redan visat att han är en förstärkning. Janssen har inte kommit rätt riktigt än, men är en nödvändig, kompetent och välkommen förstärkning. Velasco går rätt in i ungdomsakademin och är ett lovande löfte för framtiden. Nkodou istället för N’Jie känns konstigt för mig. Två väldigt lika spelartyper som byter klubbar med varandra och en ny spelare att arbeta in i laget. Pau kommer inte få spela särskilt mycket, men jag litar på att Poch känner spelaren väl efter tiden i Espanyol och vet vad han gör.

Förlusten av Chadli var naturlig i och med att han behöver mer speltid. Jag har aldrig känt någon överväldigande kärlek till honom, men han har onekligen bidragit med poäng då han spelat och varit viktig för oss. Mason är också tvetydig för mig. Jag gillar Mason, men förstår att han inte stannar. Detsamma gäller Pritchard, även om han inte hunnit göra något intryck. Yedlin är en solklar försäljning i mina ögon, Bentaleb kanske kommer tillbaks i form igen i och med utlåningen, samma hopp hyser jag dock inte för Fazio.

Jag tycker vi gör ett hyfsat fönster. Det är svårt att värva stora namn överlag, men ännu svårare att värva spelare som petar Alli, Lamela, Eriksen och svårast av allt är att värva stora spelare som accepterar att nöta bänk. Vi plockade in en extra anfallare, vilket vi skrikit om i över ett års tid och vi värvade indirekt en back i och med Wanyama. Sissoko och Nkodou kan kanske komplettera ovan nämnda trio och om de lyckas med det är detta fönster mer än godkänt.

Vad tycker ni?

Tack för idag och god natt.

/Niclas Mahlm, med under dagen var även FH och Mathias Bridfelt.

00:10, Moussa Sissoko är alltså klar för Tottenham. Enligt tidigare rykten har Tottenham matchat Newcastles krav på 30 miljoner pund, men den summan känns långsökt. Dels eftersom The Magpies inte har betalat för Townsend fullt ut, dels för att Levy skött förhandlingarna. Siffror lär (kanske) sippra ut så småningom. 27-åringen skriver på för fem år.  Är det ett bra köp?

00:03, MOUSSA SISSOKO KLAR! Mer info kommer.

00:00, Fönstret officiellt stängt. Vi avvaktar rapporter som kan dyka upp de närmaste minutrarna.

23:35, Newcastle har gjort klart med Chelseas Christian Atsu om ett lån över säsongen, vilket starkt talar för att Sissoko kommer röra på sig…

23:30, Nu rapporteras även att Everton dragit sig ur Sissoko-affären. Detta efter att Sissoko vägrat att svara på telefonsamtal från Koeman & Co. Deadline day mania!

23:20, Sissoko-ryktet vägrar ge vika. Nu påstås att Spurs matchat Newcastles krav på 30 miljoner pund samtidigt som engelska bettingsidor ger blygsamma 1,20 gånger pengarna på en flytt till White Hart Lane för fransmannen. Kan det bli verklighet? 40 minuter kvar.

22:55, Tyst som i graven nu kring Tottenham. Chansen för en till värvning är så nära noll man kan komma.

21:15, Sillypendeln svänger snabbt… Nu sägs Sissoko vara så gott som klar för Everton.

20:45, Vågar vi hoppas på mer? Det ser fortfarande lite tunt ut i offensiven. Pendeln svänger i frågan om Sissoko där Tottenham åter ryktas vara i förarsätet i frågan om övergång.

20:30, PAU LOPEZ KLAR! Ett säsongslångt lån från Espanyol. Phew.

20:00, Ungdomsspelarna Luke McGee och Nathan Oduwa lämnar Tottenham för Peterborough på ett säsongslångt lån. Nu står vi alltså med en hel målvakt i Vorm. Bäddar det för ännu en värvning tro?

19:25, I samma veva och affär som Nkodou går Clinton N’Jie åt motsatt håll. Clinton till Marseille alltså (lån).

19:20, GEORGES-KEVIN NKODOU KLAR! Shirt in hand och allt! Kul!

19:15, Enligt den ESPN-bundne korrespondenten Pete O’Rourkes Twitterkonto ska Pau Lopez vara klar. Än så länge inte mer än ett rykte alltså..

18:40, Inte mycket surr om Spurs för tillfället. Sissoko verkar inte bli av utan Everton ligger i förarsätet där. Enligt den högst otrygga källan ”a reliable journalist” (Ian Abrahams) ska dock Spurs vara sugna på en sista-minuten-affär med Charlton för ynglingen Ademola Lookman.

13:25, Schneiderlin stannar i Man Uts säger hans agent

12:35, Morgan Schneiderlin återförenas med Pochettino i Spurs? Daily Mail hävdar att Spurs nu lagt bud på honom. Extremt bra i Southampton, men försvunnit lite i Man Utd lately.

12:20, Eliaquim Mangala kommer inte. Manchester City’s mittback har nu rest till Valencia för att bli utlånad (genomför medicinsk undersökning nu).

11:50, Sissoko kommer inte, enligt Daily Mail kommer klubbarna inte överens om övergångssumman. NUFC vill ha 30m pund och Spurs villiga att betala max runt 18m pund.

11:45, Isco kommer inte, enligt Sky Sports verkar lånedealen mellan Real Madrid och Spurs ej komma att hända.

11:37, Nkoudou och Lopez: Som tidigare nämnt, mkt troligt att skriva på idag för Spurs är tvåfotade Olympique Marseilles-yttern George-Kevin Nkoudou och Espanyol’s reservmålvakt Pau Lopez.

11:13, Lösa rykten, IN: James Rodriguez (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Eliaquim Mangala (Man City), Maximilian Meyer (Schalke 04),  UT: Clinton Njie, Tom Carroll,

11:07, Moussa Sissoko – Newcastle United vill sälja honom för 30m pund, uppdelat på 5 x 6m. Spurs lär inte betala mer än runt 20m så detta kommer dra ut på tiden till ikväll…

10:03, Saido Berahinos kontrakt löper ut nästa sommar. Stoke och Crystal Palace sägs jaga den unge brittiska anfallaren. Tottenham verkar ha gett upp honom helt sedan Vincent Janssen anslöt. Vore dock häftigt att ha en anfallstrio bestående av Kane, Janssen och Berahino om man får drömma lite.

10:01, Jag vet inte hur vi skall känna inför Moussa Sissoko. Pochettino-typ? Absolut. Den typ av spelare vi behöver just nu? Tveksamt? Kanske? Jag vet inte. Vad tycker du? Kommentera nedan!

09:56, Mitt i Deadline-hysterin så sägs det att Christian Eriksen är väldigt nära förlängning av sitt kontrakt. Hoppas!

09:51, Newcastles Sissoko är det som dominerar nyheterna just nu gällande Tottenham. Newcastle vill ha minst 20 miljoner £. Tottenham sägs vara på en nivå i höjd med 16 miljoner.

09:13, Denna kommentar berör inte Tottenham men Arsenals Jack Wilshere skall tydligen ut på lån. Vi trodde det var till närmsta sjukhus då han alltid verkar vara skadad men tydligen är det Bournemouth eller Crystal Palace som gäller. Tänka sig.

09:10, Brittisk och tysk media tycks påstå att Schalke 04s supertalang Max Meyer är aktuell för Tottenham. Känns inte rimligt och inte ekonomiskt trovärdigt ur ett Tottenham-perspektiv men vad fan. Det vore ju riktigt häftigt. Den unge offensiva mittfältaren är endast 20 år gammal och har varit i Schalke sedan 2009. I deras seniorlag har han gjort 95 framträdanden och 16 mål. Med Pochettinos coaching skulle han kunna bli riktigt intressant. Återkommande spelare i Tysklands landslag och var med i OS i sommar likaså. Silvermedalj.

09:08, Pau Lopez, målvaktstalangen i Espanyol sägs vara så gott som klar för Tottenham. Bör bli officiellt idag om inget problem uppstår i sista momenten av övergången. Samtidigt kommer rykten om att Tottenhams tredjemålvakt Luke McGee är på väg bort på lån. Vilket sammanträffande…

09:03, Senaste från det ökända Spurs-forumet Spurs Community och deras ”ITK”-sektion? Det hittar ni här. Pochettino sägs ha träffat Isco och hans familj för att säkra spel i Norra London. Spelaren vill inte lämna Real Madrid egentligen men Real Madrid är av en annan åsikt.

En annan källa påstår att det kan bli både noll, en eller två spelare in under Transfer Deadline Day för Tottenham. En av dessa spelare sägs vara Newcastles Sissoko. Prislappen är man dock inte överens om. Newcastle vill ha betalt bra nog och formen i EM som Sissoko uppvisade ökade nog värdet en del likaså. Zaha sägs inte vara aktuell då Crystal Palace inte vill sälja.

09:00, Uppdaterat inlägget så nya inlägg här placeras högst upp, så slipper ni scrolla. Högst upp ser ni bekräftade övergångar.

08:46, Ska vi prata lite pengar? Vincent Janssen och Victor Wanyama har inkommit och N’Koudou nästan klar. Total kostnad skall enligt media uppgå till 39 miljoner £. Försäljningen av de spelare som sålts än så länge uppgår till samma belopp. Plus minus noll i dagsläget enligt media med andra ord. En spelare ut, en annan in är Tottenham och framför allt Daniel Levys melodi.

08:33, 6 år sedan har gått sedan Rafael van der Vaart anslöt från Real Madrid till Tottenham. Får vi se en liknande värvning idag? Isco, James Rodriguez kanske? Känns tufft och svårt att landa någon av dessa två även om media påstår annat. Vore väldigt roligt dock.

08:27, Georges-Kevin N’Koudou sägs vara klar för Tottenham efter månader av förhandlingar med ett Marseille som byter ägare, jagar ny tränare och har allmänna problem överlag. Igår twittrade N’Koudou en bild där texten ”To dare is to do” stod klart och tydligt. Officiellt inte klar, men inofficiellt? Absolut. Roligt!

08:28, Rapporter från media i Frankrike säger att Clinton N’jie inte vill lämna. Länge har Marseille och Lyon varit intresserade av att låna yttermittfältaren i och med att N’Koudou varit på väg till Tottenham. Vi hoppas Clinton stannar. Offensiva yttrar lär behövas denna säsong.

08:16, OK. Tottenham har varit väldigt aktiva. Kan vi summera det så? Vincent Janssen och Victor Wanyama har anslutit. Samtidigt som en väldigt lovande 17-åring från Colombia, Juan Pablo Gonzalez Velasco anslutit till akademin från Brentford.

I övrigt då? Pochettino och Tottenham städar och optimerar sin trupp. Vilket gjort att Nabil Bentaleb, Ryan Mason, Alex Pritchard, Dominic Ball, DeAndre Yedlin och Nacer Chadli lämnat seniortruppen.

Från akademin har Christopher Paul, Emmanuel Sonupe, Armani Daly, Charlie Hayford och Grant Ward lämnat.

Spontana reaktioner på det? Två tunga favoriter som lämnar i Ryan Mason och Nacer Chadli. Framför allt Mason som var stommen i laget under en stormig period lämnar ett tomrum efter sig. Frågan är dock, hur kommer Tottenham fylla upp tomrummet?

08:09, God morgon, Sverige! Redaktionen har precis öppnat och vi är igång. Först och främ skall vi summera vad som hänt i fönstret kortfattat och sen därefter se vad som kan hända. Får vi se Isco på Bricklayers idag eller blir det Charlie Adam på lån med hjälp av Harry Redknapp? Vem vet. Håll ut.

14 comments

  1. Känns rätt så bra! lite fundersam över Lopez? Lloris skada värre än befarat?

  2. Det allra bästa med transferfönstret var att vi inte bara fick behålla alla nyckelspelarna, utan att vi även slapp seriösa spekulationer om att någon av dessa skulle säljas. Spurs har lyckats sända ut signaler till de stora aktörerna att det inte längre bara är att plocka bland godsakerna. Arbetsro för Poch – tummen upp för det.

  3. Enligt Sportbladet ska Newcastel bekräftat ett bud på Sissoko värt 200m kronor.

  4. Håller helt med dig Jonas!
    Vi borde sitta i förarsätet….

  5. Har en fråga hur kan man som proffs välja Malaga förre Tottenham i Cl ???

  6. Blir inte klok på hur invecklad det ska vara för Spurs att ro i hamn en deal.
    Efter förra årets soppa med Berahino så har WB inga problem att köpa från Spurs (Chadli).
    Real Madrid har köpt Modric och Bale men vi lyckas inte ens låna än mindre köpa från de.
    Newcastle har precis köpt Yedlin och även Townsend i förra fönstret men nu ska det krångla med Sissoko på transferfönstrets sista dag. Lustigt att det går utmärkt att göra affärer på enbart det ena hållet när man sitter och förhandlar med dessa klubbar för att bara nämna några exempel:(
    Borde man inte ha lite trumf på såna klubbar när man är intresserade av köpa från klubbar man just förhandlat med?

  7. om det ska vara heltäckande borde väl Fazio stå med bland dom spelare som försvunnit.

  8. Tycker absolut Sissoko vore en bra värvning. Såg många matcher med Newcastle förra året och han är en bra, stor stark genombrottsspelare

  9. När man såg EM så var Sissoko en av dom spelarna som stack ut som man kan tänkas vilja ha. Oklart hur han skulle passa in i Spurs, men helt klart har han fysik och skicklighet och skulle lyfta trupp och konkurrens om startplatser

  10. franska landslaget har rapporterat att sissoko lämnat samlingen för att slutföra en transfer!! kom igen nu för faaaaan

  11. Känns som att både isco och sissoko vore välkomna… jag trodde vi skulle bredda truppen inför CL inte banta den!

  12. God morgon!

    Gärna Isco men en annan ytter känns nästan som ett måste nu när vi sålde Chadli.

    C O Y S!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.