Två veckor kvar av transferfönstret

Enligt Aftonbladet letar Spurs ny målvakt och siktet är inställt på en av La Ligas bästa målvakter, Espanyols 21-årige keeper Pau Lopez. Pochettino ryktas vara beredd betala 4,3 miljoner pund.

Med Hugo Lloris borta ca fyra veckor pga skada på knäsenan kan man anta att Pochettino vill påskynda affären, för att ha ett alternativ till Michel Vorm.

Ett annat rykte säger att Spurs är intresserade av Stephane Sessegnons lillebror Ryan, 16 år, just nu i Fulham. 32 miljoner kronor sägs Pochettino vilja betala för den unge vänsterbacken.

Både Sunderland och Hull rycker i 23-årige DeAndre Yedlin, som förra säsongen var utlånad till just Sunderland.

Leicesters landslagsman Danny Drinkwater kopplas ihop med Tottenham efter att ha förkastat en höjning av veckolönen från 30 000 till 80 000 pund. Ryktas att Leicester nu är beredda att höja veckolönen till närmare 100 000 pund. Möjligen kan Spurs bjuda över?

Evening Standard rapporterar att förhandlingarna mellan Marseille och Tottenham om den offensive mittfältaren Kevin Nkoudou fortfarande pågår och att dialogen inte är avslutad.

Enligt Gazzetta World är Juventus beredda att möta Christian Eriksens löneanspråk efter att Eriksens förhandlingar med Tottenham har gått i stå.

Återstår att se vad som blir verklighet av ovanstående spekulationer.

Skrivet av Tomas Jansson

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.