Pochettino talar ut i fransk radio om PSG, Michy Batshuayi med mer

Vi har knappt hunnit smälta 1-1 mot West Bromwich innan det dyker upp nyheter som är mer intressanta än det resultatet. Tottenhams argentinska manager Mauricio Pochettino har talat med fransk radio, nämligen RMC Sport.

RMC Sport är en fransk radiokanal och då hamnar fokus givetvis på Frankrike och PSG. Ett lag där Pochettino både spelat men även varit kapten för i ett antal år. Gällande PSG och hans managerdrömmar sa Pochettino följande.

– Jag har alltid sagt att jag skulle vara mycket nöjd med att ansluta till en klubb som PSG där jag varit kapten. Det är en del av mina drömmar. Så varför inte. Jag försöker se alla deras matcher och framför allt i Champions League. 

Utöver hans drömmar som manager pratades det även om spelare som är intressanta för Tottenham som spelar i Frankrike just nu. Michy Batshuayi i Marseille har kopplats ihop med Tottenham länge och även Lyons Samuel Umtiti likaså.

– Självklart är Franska ligan en källa av stora spelare. Dessa spelare anpassar sig väldigt bra till England. Ja, han är en väldigt intressant spelare (Umtiti) med en fantastisk potential som skulle kunna hamna i England. Han är en av spelarna vårat rekryteringsteam följer. 

Gällande belgaren och anfallaren Michy Batshuayi sa Pochettino följande.

– Vi söker en anfallare i sommar. Denna spelare är ung och har mycket talang. Logiskt är han med på många lags listor. Vi har folk som gett oss information om honom. Han har potential. Vi får se. Vi har andra spelare att titta på också. 

Källor, 

101 Great Goals

Evening Standard

Le Parisien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.