Inför Spurs – West Bromwich

Här sitter man på en söndagskväll och känner sig rätt snopen. Först så får man se sitt underbara Tottenham fullständigt pulvrisera Stoke och man hörde hur sången ekade hela vägen hem hit i Sverige. ”Leicester City, We´re coming for you”.
Hela veckan har gått och man har suttit och verkligen hoppats på att Leicester skulle kunna tappa poäng i Vardys frånvaro. Men icke. Utan Vardy i dagens match så spelar Leicester fantastisk fotboll och skickar en passning till alla Spursare att dom inte kommer vika ner sig så lätt. Nu är de kanske inte rätt fokus inför vår match mot West Bromwich och det är väldigt lätt hänt att man lägger fokus på fel match. Även vi supportrar måste ha fokus på en match i taget.

Vad har vi att se fram emot då?
Ett West Bromwich som behöver en poäng för att säkra kontraktet till nästa år. Ett lag som inte vunnit sen i Mars månad då dom lyckades slå Manchester United. Men nu har dom haft enormt svårt för att plocka poäng. 1 poäng på de sista 5 matcherna. Men det ska vi nog inte läsa in för mycket i. För resultaten har varit jämna. Bara Arsenal som vunnit med två mål. Resten har varit uddamålsförluster.
När vi kollar på motståndartruppen så finns det väl inte så mycket att hota med mer än Saido Berahino som nog varenda en Tottenhamsupporter haft stenkoll på sen alla transfervändor med den oslipade anfallaren. Finns även Tottenhambekanta spelare i Albions. Den rivige innermittälftaren Sandro spelar allt som oftast från start och behövs enormt i defensiven. Även Alex Pritchard är tillhörande West Bromwich men är för närvarande skadad tillsammans med Chris Brunt och James Morrison.

I Spurs trupp så finns det inte många förändringar att påpeka från måndagens match. Rättare sagt inga! Väldigt positivt och Pochettino kan välja och vraka bland manskapet. Om vi ska spå startelvan så tror jag den blir exakt på samma sätt som i Måndags mot Stoke.

Lloris
Walker Aldererweild Verhtongen Rose
Dembele Dier
Lamela Alli Eriksen
Kane

Slutresultatet blir 3-0 och stekhete Harry Kane gör ett hattrick.

COYS

Av Christopher Hansson Jacobsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.