Inför Spurs v Bournemouth

Uttåget ur Europa League är ett faktum efter att ett större, starkare, snabbare och bättre Dortmund rättvist slog ut oss och det som finns kvar av säsongen är åtta ligamatcher. Åtta matcher där det inte finns några förbehåll, inga bortförklaringar, ingen anledning att inte satsa allt. Det finns bara en sak att gå för nu. Vi ska plocka in fem poäng på Leicester. Enda sättet att göra det är att gå för seger i varenda match. Först ut är Bournemouth på White Hart Lane imorgon.

Bortalaget kommer från tre raka vinster och har i princip redan säkrat spel i Premier League kommande säsong. Tottenhams form är mer tveksam, om man inkluderar dubbelmötet med Dortmund, med endast en seger på fem matcher och Pochettino måste se till att hålla truppen ”very, very focused”.

Bournemouth saknar Wilson, Mings och Stanislas medan Arter är tveksam. Davies ådrog sig en huvudskada i veckan och gör Vertonghen och Clinton sällskap på Tottenhams skadelista. Dessutom viss tveksamhet om Dier är matchredo pga en ”knock” han ådrog sig i senaste Europa League-matchen. Om Dier vilas ersätter Mason troligen honom på mitten. 

Tottenham kommer ställa upp med starkast möjliga lag och med tanke på uttagningen i torsdags tror jag att det kommer se ut så här:

Lloris

Walker – Alderweireld – Wimmer – Rose

Dier – Dembele

Lamela – Eriksen – Alli

Kane

Vi vann höstmötet i Bournemouth med 5-1 efter bland annat tre mål av Kane. Vi behöver, vi måste och vi kommer vinna matchen imorgon också. Mitt resultat: 3-0.

Det finns inga distraktioner kvar nu. Det finns ingen anledning att rotera eller vila eftersom vi spelar en match i veckan kommande åtta veckor. Det finns bara en sak kvar att slåss för den här säsongen. En sak kvar. Det största. Det är så nära, inom räckhåll. Nu jävlar kör vi!

COME ON YOU SPURS!

/Niclas Mahlm

One comment

  1. Magnus Gustavsson

    Så onödigt att spela med Dier i europa och med alde och vimmer och Lloris och Lamela men får hoppas alla är friska och krya till denna matchen och tar 3 poäng och så hejar vi på Palace och Everton idag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.