Ordförandens tankar

Efter en trevande start på 2016 med tre matcher utan segrar har våra hjältar taktat igång ordentligt. Fyra raka segrar med 13 gjorda mål, helt fantastiskt! Jag kan inte minnas att jag någonsin känt mig så trygg som jag är idag när vi spelar. Det är rörligt, kreativt och vi spelar ”The Spurs Way Football” på riktigt. Detta gör vi med ligans yngsta trupp och en hel hög ”Three Lions” kryddat med rödgulsvarta (heja Brynäs) bolltrollare, målskyttar och försvarsjättar. Om någon går sönder ja då plockar vi in en österrikare, sydkorean eller Bellman. Vid sidan om planen så bjuder spelarna på sig själva och det känns som att Pochettinos roll i det hela inte går att ducka. Vart det ska sluta ska jag inte gå in på här men nog är kommande månader spännande! Mycket spännande!

 

Inom THSS rullar saker och ting på otroligt bra, i paritet med lagets. Styrelsen känns stabil och vi har i och med att flera projekt stängts kunnat fokusera mer på framtiden. En del i detta är en undersökning som vi kommer att utföra där vi hoppas att ni alla ställer upp. Vi vill veta mer om vad det är som gör att ni är medlemmar och vi vill veta varför ni som inte ännu gått med tagit detta beslut. Vi jobbar med upplägg och frågor för att kunna ta till vara på svaren så bra som möjligt. Vi återkommer med information när vi är färdiga, medlemsgrupperingen inom styrelsen är ansvariga för detta.

 

Jag önskar en trevlig helg och ser fram mot en spännande match mot ett hungrigt Watford imorgon. Såg en del av deras match mot Chelsea i veckan och blev imponerad, men som en vän sa ”Chelsea har ju inte förmåga att rulla boll”.

 

COYS // TTID!

 

Johan Sjöström

Ordf THSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*