Tottenham på plats i Barcelona

Vi hann knappt börja läska oss i den mäktiga vändningen på Selhurst Park efter 3-1 vinsten mot Crystal Palace innan man såg i sociala medier att Tottenham-spelarna befann sig i ett flygplan. Något som väckte en del frågetecken. Att det kan vara en del längre avstånd när man skall spela bortamatch är ett känt faktum men att flyga till matchen i ett Londonderby känns lite väl Woolwich-aktigt.

Paniken blev ännu värre på söndagen när Harry Kane själv la ut en bild från vad vi tror är ett hotellrum där han tog en bild på sceneriet utanför fönstret med texten ”Good afternoon” tillsammans med spanska flaggan.

Hundratals inlägg svarade Kane direkt, ”Skriv inte på något!”, ”Lämna oss inte!” och liknande.

Dock visade Tottenham själva i sociala medier senare att hela truppen förutom Alex Pritchard som är kvar i England och slutför sin rehabilitering är på plats i Barcelona för ett träningsläger.

Syftet med resan till Barcelona och träningen på Espanyols gamla arena Estadi Olimpic Lluis Companys är att ladda batterierna inför FA-Cupmötet mot Colchester på lördag (13:45, Viaplay samt Viasat Fotboll).

Samtidigt som det blir lite välbehövlig vila och nöje inför ett tuffare spelschema som tar vid i Februari med Europa League och förhoppningsvis fortsatt deltagande i FA-Cupen tillsammans med ligan.

Rawhide

p4

p3

p2

One comment

  1. Bra planerat av THFC staben med ett somrigt break på några dagar nu – vad spelarna behöver är sol värme och lite inspiration från något annat än London och träningsanläggningen. BRA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.