Bekräftat – Shaq Coulthirst lämnar Tottenham

Ytterligare en yngre spelare lämnar Tottenham. Kenneth McEvoy lämnade i början av transferfönstret Tottenham och vid lunch idag meddelade Tottenham via sociala medier att även Shaq Coulthirst lämnar klubben efter att en överenskommelse skett mellan Tottenham och Peterborough United.

Coulthirst är en anfallare som gjorde sin debut för Tottenham på White Hart Lane den 13 december, 2013, i en 4-1 seger mot Anzhi Makhachkala. Coulthirst ersatte Roberto Soldado efter att man spelat 78 minuter.

Coulthirst är en produkt av Tottenhams egna akademi och skrev sitt första professionella kontrakt med klubben i juni, 2013.

Likt Harry Kane har Coulthirst varit på lån hos ett antal klubbar i ligor under Premier League. Klubbar så som Leyton Orient, Torquay United, Southend United, York City och senast Wigan Athletic.

Anfallaren har även representerat Englands U19 under 2013 där han gjorde två framträdanden och ett mål.

Shaq Coulthirst är 21 år gammal sedan slutet av förra året och ansluter till Peterborough som ligger på en sjätteplats i League One.

Spontan reaktion från oss – Vi är lite förvånade över denna transfer. Coulthirst kändes likt McEvoy som en spelare som skulle kunna slå sig in i ordinarie trupp inom en snar framtid.

Prislappen för Coulthirst är undisclosed. Inte avslöjad.

Vi önskar honom lycka till med sin nästa utmaning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.