THSS-golfen i Enköping den 26 september

Vi hälsar dig THSS-vän välkommen till en heldag eller weekend i Enköping med golf och goda vänner. Precis som vanligt har vi bokat upp och fått ett bra pris på First Hotel Park Astoria i Enköping. Och du som inte golfar är välkommen att medverka som caddie eller supporter.

Golfen spelas för 6:e året och som vanligt går den av stapeln på Enköpings GK. Tidigare har vi 5 olika vinnare och vi räknar givetvis med att fjolårets vinnare Mark Falco kommer åter och försöker försvara sin titel. Allt hänger på om Spurs får hemmamatch denna lördag och han måste jobba på WHL.***

För dig som är golfare så kostar detta 350:- + ev hotell c:a 750:-/rum och natt. För 350:- får du greenfee, rangebollar, kaffe o macka på morgonen, korv och kaffe efter 9 samt en bira eller annan dryck och pyttipanna som middag på eftermiddagen innan prisutdelningen. Anmälan görs med namn, hemmaklubb, golfID samt handicap till peterjborg57@gmail.com. Viktigt att all information skickas in!

Ni som inte vill spela golf men ändå vill vara med under dagen kan köpa in sig på ovanstående exklusive golfen för c:a 250:-

Inbetalning görs till samma ställe där ni betalar medlemsavgiften. Bankgiro 912-0607, Swisch på nummer 123 155 7826 eller via kortfunktionen.

Om allt går som det ska kommer förutom Mark Falco***, även Micky Hazard, Graham Roberts samt Steve Sedgley plus eventuellt någon mer överraskning att medverka i tävlingen. De räknar med att bo på samma hotell som oss fredag till söndag.

Vi behöver hjälp av 2-3 funktionärer med Calle von Sydow som boss samt 4 – 60 caddies. Hör av er till ovanstående mailadress. Vi räknar givetvis att alla 60 platser vi har till golfen går åt, så tveka inte med er anmälan. Redan nu är 6 platser borttingade.

Vi kommer att spela poängbogey individuellt samt en lagtävling för 3-mannalag. Vi får hoppas att vi  lottas till en bra bortamatch på lördag em. klockan 16:00. Då blir allt perfekt!

Ni som kommer på fredag respektive stannar från lördag till söndag kommer att bli väl omhändertagna.

Välkomna till Enköping hälsar tävlingsledningen genom Peter J Borg. Frågor går också att ställa genom ovanstående adress.

COYS

Lite information om legenderna som förhoppningsvis dyker upp på Enköpings GK i slutet av september.
Marc Falco 1978-1987 174 matcher och 68 mål samt vinnare av THSS-golfen 2014!

Marc Falco

Micky Hazard 1978-1985 91 matcher och 13 mål (ungdomsfotboll 1976-1978)

Mickey Hazard

Graham Roberts 1980-1986 209 matcher och 23 mål

Graham Roberts

Steve Sedgley 1989-1994 164 matcher och 8 mål

Steve Sedgley

3 comments

  1. Peter J Borg

    32 Spelare anmälda, samt lite publik och caddys. 28 platser kvar.

  2. Peter J Borg

    Jag har precis räknat anmälningarna. I nuläget är vi 29 spelare, en caddie samt en publik. Detta ska minst dubblas, så sätt fart med anmälningar nu.

    COYS

  3. Peter J Borg

    Fortfarande är det gott om platser kvar till golfen. Passa på att anmäl dig nu.

    Mvh tävlingsledningen g.m. Peter J Borg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.