Fans i Fokus: Filip Rydbeck

Nästa kille som vi tar pulsen på är Filip från Stockholm, mer känd som "orient" på forumet.

Namn/ålder?

Filip Rydbeck heter jag och är 20 säsonger gammal.

Bor/Familj?

Jag bor för tillfället hemma hos min mamma vid Gullmarsplan i Stockholm. Jag har dock förhoppningar om att hitta mig en egen lägenhet inom en snar framtid.

Jobbar med/ skola?

Nu till hösten börjar jag plugga Nutrition på Stockholms Universitet. Innan dess har jag jobbat med lite av varje, nu senast på SIKA Lastbilsstatistik.

När och varför började du hålla på Spurs?

Varför jag började hålla på Spurs var för att jag satt och spelade Football Manager för några år sedan och visste inte vilket lag jag skulle välja, till slut blev det Tottenham och jag föll för dem genom spelet, ironiskt nog. Sedan började jag följa matcherna IRL och sedan dess är jag fast. Detta måste ha vart runt 2006 då jag inte hade något större fotbollsintresse innan detta, förutom landskamper och mitt egna spelande.

Någon Favoritspelare i dagens lag?

Idag har vi ett väldigt härligt lag tycker jag, en av favoriterna är helt klart vår lille bolltrollare Luka Modric!

Har du sett någon match med Spurs live??

Jag har tyvärr inte haft den lyckan än, jag planerar dock att se en match denna säsong!

Andra favoritlag i världen?
Två lag som jag tycker är intressanta att följa är Udinese och Genoa. Jag gillar lagens filosofi!

Var brukar du se Spurs-matcherna?

Antingen blir det till att jäsa i soffan framför TVn eller så blir det på puben med några vänner.

Vad tycker du om THSS och spurs.se?

Jag tycker det är väldigt härligt att ha en hemsida för likasinnade där man kan vädra sina tankar och få insikt i andras åsikter. Dessutom är allting väldigt välorganiserat och jag uppskattar detta mycket!

Vad kan bli bättre?

Svår fråga, jag tycker det mesta är klockrent. Jag kan ärligt talat inte komma på något för tillfället.

Umgås du med någon på forumet?

Nej, jag är helt ensam

Idrottar du själv?

För tillfället så styrketränar jag bara men får även för mig att ta en tur i slingan då och då. När jag var yngre sysslade jag dock med en massa sporter, dock under kortare perioder med undantag för fotbollen.

Något annat intresse än Spurs?

Det skulle i sådant fall vara träningen som ligger mig varmt om hjärtat. Annars är det de vanliga, vänner och tjejer!

Drömdejt???

Martin Jol

Vad skulle du göra för middag till honom?

Fullkornspenne med pesto, ruccolasallad, halverade körsbärstomater, grädde och kycklingfilé i bitar.
Till detta ett gott rött vin.

Slutligen: Sia lite…köper eller säljer vi några fler lirare innan transferfönstret slår igen???

Det beror på om Jenas eller Bentley sticker, om sådant är fallet tror jag vi köper in någon okänd afrikansk mittfältare som Redknapp har fått nys på. Jag tror dock inte vi kommer varken köpa eller sälja något mer.

Tack Filip, för att du tog dig tid och svara på mina frågor, och jag hoppas dejten blir riktigt mysig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*