Fans i Fokus: Peter Hecktor

När vi väl hamnat i Brålanda så stannar vi kvar där för ännu en intervju…

Namn/Ålder

Peter Hecktor, fyller 21 i mars.

Bor/Familj

I en lägenhet i Brålanda tillsammans med min katt som har damp samt en flickvän som är här då och då.

Arbetar med/Skola

Föreningskonsulent på Sportlotteriet.

När började du hålla på Spurs, och varför?

För ca 5 år sedan då min Spurs-tokiga kusin (Perry_Man) tvingade mig att se på Spurs och anmälde mig till THSS. Sedan dess har intresset bara växt så nu kan man knappt sova på nätterna när det går dåligt för Spurs..

Favoritmatch med Spurs?

Ligacupfinalen mot Chelsea och Tottenham-Charlton 5-1 när Berbatov och Defoe hade lekstuga.

Vem är din favoritspelare och varför?

I Spurs får jag säga Luka Modric´och Ledley King. Luka för sin speluppfattning och Ledley för sitt hjärta och stabilitet i försvaret. Aaron Lennon ligger också varmt om hjärtat.
Utanför Spurs så är det klart Berbatov, oj oj sicken fotbollsspelare.

Lag och spelare du ogillar?

Manchester United är det vidrigaste som finns. Fy f'n vad jag hatar dom och Sur Alex. Spelaren jag ogillar mest är såklart Ronaldo. Största fuskaren som har vandrat på en fotbollsplan. Spelare som Rooney och Van Persie ligger inte heller varmt om hjärtat direkt.

Vilka spelare värvar vi innan transferfönstret stänger?

Tror vi värvar en spelare till, någon fysisk karaktär. Ingen aning vem men Harry efterlyser ju stora spelare. Tror inte att Appiah kommer nu när Palacios skrev på.

Har du rest med THSS till London någon gång?

Ja, 2006. Spurs-Reading 1-0, vackra minnen! =)

Brukar du träffa någon på forumet? Någon du skulle vilja träffa?

Min kusin (Perry_Man) såklart, annars ingen. Hade gärna tagit ett par öl med King26 och Borje_Spurs, vi brukar tyckta samma om saker och ting. Steven_Boo va också en trevlig prick i London trots sitt svart-gula AIK hjärta 😉

Andra intressen?

Lirar trummor i ett rock coverband. Fruktansvärt skoj!

Andra favoritlag?

IFK Göteborg och Leksand (Ja jag vet, det är synd om mig).
Det är inte ett dugg synd om dig, endast sällsynt begåvade människor håller på Leksand.

Hur slutar Premier League den här säsongen? Topp-4,botten tre och Spurs placering vill jag ha

Man U vinner på nått jävla sätt, fråga mig inte hur men klart dom vinner. Chelsea blir tvåa men Liverpool tätt bakom sig. Tror faktiskt Aston Villa kniper en 4:e plats i år, Martin O´Neil är en grym tränare.
West Brom, Stoke och ev vi åker ur, hoppas jag får fel.

Slutligen…Vilken person i världshistorien vill du bjuda på middag? Motivera gärna...

Hasse Blomqvist, helt klart. Har aldrig sett en bättre fotbollsspelare live. Såg honom inomhus i en turnering och hans magi gjorde mig tandlös. Jag var 11 år då och tog 5 autografer på hela kvällen. Hade han varit hel så hade han varit i landslaget idag, jag lovar. Förresten kan jag inte laga mat så den middagen kommer aldrig bli av ändå…

Tack Peter, hoppas vi ses på en ELITSERIE-match i Ejendals arena snart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*