Jols tankar om försäsongen

Inför söndagens premiär borta mot Sunderland har Martin Jol valt att sammanfatta sommaren och konstaterar att Spurs gått igenom hela försäsongen utan förlust.

Jol konstaterar att denna försäsong har inneburit en förlustfri svit med idel segrar och att det självklart är positivt. Han konstaterar även att denna sommar innebär att Spurs har tre sommrar i rad utan förlust och att man därför inte kan dra allt för stora växlar av denna försäsongs resultat..

Han konstaterar även att nyförvärven har haft en bra period med laget. Tyvärr så har ju Bale blivit skadad men är snart tillbaka, medan både Kaboul och Bent har spelat som om de varit i klubben i flera år där den sistnämnda har redan hunnit med att producera 5 mål.

Jol nämner även att alla forwards har haft en bra försäsong men att målet är att fler skall bidra till målskörden. I detta har våra forwards en viktig roll, menar Jol.

Avslutningsvis kommenterar Jol att det kommer att bli en tuff första match borta mot nykommlingarna Sunderland men hoppas på en bra match och en stark början på säsongen 2007/2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.