Keane missar derbyt

Oturen grinar oss i ansiktet. Spurs vice-kapten och spelintelligente anfallare Robbie Keane är skadad.

Robbie Keane har drabbats av en inflammation i ena knäet. Skadan ådrog sig irländaren i ligamatchen mot Wigan, där han glädjande nog prickade in två mål.

Martin Jol informerar om läget: "Robbie Keane har en inflammation i knäet och jag tror inte det finns en chans till spel i derbyt."

Om övriga spelares krämpor ger Jol följande besked: "Young-Pyo Lee har opererats och blir borta i åtminstone tre månader. Anthony Gardner tränar återigen och bör kunna vara tillbaka om en vecka."

"Benoit Assou-Ekotto tränade med laget i morse, men är ännu inte helt 100 procent. Tom Huddlestone och Mido är tillbaka för fullt och är aktuella för truppen mot Arsenal. Paul Stalteri har fortfarande ont i höften och är osäker till spel."

"Ledley King mår bra. Han har vilat efter återkomsten mot Sevilla och är redo mot Arsenal."

Tråkigt att formstarke Robbie Keane missar derbyt i norra London. Istället får vi hoppas att Jermain Defoe tar chansen och blir matchhjälte. Positivt däremot att höra rapporterna om att vänsterbacken Benoit Assou-Ekotto tillfrisknat. Kamerunaren lär inte spela i helgen, men mot Middlesbrough finns han nog på plats i startelvan. Spurs behöver en naturlig vänsterback nu när Young-Pyo Lee är långtidsskadad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.