Tillfälligt avbrott

Samarbetet mellan THSS och O'Learys tar ett tillfälligt uppehåll med omedelbar verkan.

Under en längre tid har THSS-medlemmar kunnat åtnjuta 15% rabatt på mat och dryck på O'Learys restauranger/pubar i Sverige.

På grund av att en del kort nu har missbrukats och lånats ut av THSS-medlemmar till kamrater så har O'Learys krävt att THSS skall ha namnteckningar på sina kort. Årets THSS-kort har ingen plats för namnteckning vilket gör att detta krav är svårt att gå till mötes.

En möjlig lösning hade varit att låta ett tryckeri ta fram unika klisterlappar på vilka medlemarna skulle skriva sin namnteckning. Detta skulle kunna göras för en total kostnad av cirka 9000:-.

Styrelsen har diskuterat frågan och har beslutat att inte ta denna kostnad. Bakgrunden till beslutet är att säsongen snart är över och att vi istället kommer att satsa på att få till kort med namnteckningsyta till nästa säsong.

De 9000:- kommer bättre till nytta på andra håll inom föreningen. Vi vill från styrelsens håll poängtera att det inte finns någon schism mellan THSS och O'Learys. Samarbetet beräknas sätta fart igen till sommaren!

Vi beklagar givetvis det inträffade och hoppas att ni har förstående för vårt agerande.

THSS-styrelse
Jan Juhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.