Huddlestone ser en ljus framtid i Spurs

Spurs 20-årige mittfältsstrateg har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller fram till och med 2011.

Tottenham ser om sitt hus och belönar vår nya spelfördelare Tom Huddlestone med ett nytt guldkantat kontrakt på 4,5 år. Den snart 20-årige innermittfältaren har varit strålande under hösten och visat att han klarar av spel på högsta nivå i både ligan och cuperna. Huddlestone har startat i 14 av klubbens 19 senaste matcher och inte gjort någon besviken. Med sitt lugna, harmoniska och trygga uppträdande, effektiva och vackra passningsspel och sin kraftfulla fysik har Tom vunnit många anhängare och beundrare.

Martin Jol kommenterar sin gunstling: "Tom är en av engelsk fotbolls största talanger. Detta är goda nyheter, både för klubben som skriver ett långtidskontrakt och för Tom, som är ung och redan klarar av att spela tillsammans med erfarna landslagspelare, vilka i sin tur kommer att hjälpa honom att uppnå sin fulla potential.

Tom Huddlestone är entusiastisk: "Jag njuter av att spela i Spurs och hur saker och ting håller på att utvecklas. Jag är nöjd med mitt kontrakt och ser fram emot att vara en del av framtiden i Tottenham."

THSS är givetvis glada över att Spurs binder upp Tom Huddlestone över en längre period. Detta är en spelare som vet hur fotboll ska spelas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.