Malbranque nöjd över sitt första mål

I senaste matchen mot Charlton gjorde Steed Malbranque sitt första mål för Tottenham.

När det stod 2-1 mot Charlton och det fortfarande var match så presenterade sig Malbranque på allvar genom att göra sitt första mål för klubben. Det var inget skitmål heller, istället var det ett riktigt fint mål där Berbatov stod för framspelningen.

– Det var ett fint mål eftersom Berba passade bollen via hans huvud, sedan tog jag ner bollen och sköt direkt. Jag var nöjd med det, förklarar Malbranque.

– Det var mitt första mål för Spurs och jag är väldigt glad över att ha gjort det, och är samtidigt glad över segern, fortsätter nyförvärvet.

Malbranque brukar göra lite mål under säsongen och hoppas nu självklart att det kommer bli mer från hans sida.

– Jag brukar göra mellan sex till åtta mål i normala fall och jag satsar på det i år igen, om inte mer. Men det viktigaste är att laget vinner. Om vi vinner och jag inte gör mål så är det inget problem för mig.

Malbranque glömmer så klart inte att nämna fansens stöd som han fått i början av sin nya karriär.

– Jag ville fira mitt första mål med fansen eftersom dem är ett mycket bra stöd för klubben. Jag vill vara med dem, säger Malbranque om fansen.

Efter den tunga förlusten i derbyt mot Arsenal så ville inte bara fansen ta revansch, utan även spelarna kände att de hade så mycket mer att ge.

– Efter matchen som vi spelade mot Arsenal så ville vi ta sex poäng på de två matcherna efter, och vi fixade det med. Nu klättrar vi mot toppen, där vi hör hemma, avslutar Malbranque.

Martin Jol är inte sen ut med att berömma Malbranque för hans prestationer och inställningen hos spelaren.
Jol tycker också att Malbranque förtjänade sitt mål.

– Jag var glad för hans skull, han har jobbat hårt och har riktigt bra mentalitet. Steed vill spela för Spurs och det är viktigt, han vill spela på den här stadion och han älskar supportrarna.
Förhoppningsvis har fansen en positiv känsla gentemot mot honom också. Han kunde ha valt att spela för någon annan klubb, men han ville spela för en klubb som Spurs.
I framtiden kommer han att bli en mycket viktig spelare för oss, berättar bossen Jol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.