Supportersamling i Stockholm på lördagsderbyt

Stringfellow Pub i Stockholm öppnar extra tidigt för oss (kl 13:30) Spursfans på lördag 2 december, under förutsättning att vi är en stor samling på plats. Låt oss avnjuta derbyt tillsammans! Föranmäl dig i rätt matchsnack-forumtråd.

Stringfellow Pub, Torsgatan 48 vid St Eriksplan i Stockholm. Tunnelbanestation St Eriksplan, uppgång Torsgatan. Puben ligger snett till vänster mittemot tunnelbaneuppgången, på baksidan av SevenEleven. Telefon 08-327717

Alla THSS-medlemmar har ca 20% rabatt på öl-pintsen (ca 10kr per pint) och det finns special-Premier League-rabattmeny på mat och dryck.

13.30 öppnar puben på lördag (mot normalt 15.00).

Matchen sparkas igång exakt 13.45 men det högintressanta försnacket och bilder från tidigare års matcher börjar visas senast 13.30 på Canal+.

Meddela om ni ämnar dyka upp på Stringfellow (i [url/?sid=forum&pid=thread&id=98615&page=2]Matchsnack-forumtråden om träff inför A*senal-matchen)[/url] då vi behöver föranmäla hur många som kommer till den Spursfansvänliga ägaren.

Supportrar från Enköping och Katrineholm har redan flaggat för att de reser till Stockholm för denna match. Några från Eskilstuna, Örebro, Västerås, Uppsala?

Väl mött, med förhoppning om att fira en efterlängtad bortaseger över ärkerivalerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.