Hattrick för Captain Keano

Keane lyckades göra tre mål för Irland. En annan kapten ledde också sitt lag till seger, Tom Huddlestone.

Tom Huddlestone var kapten för Englands U-21 och visade vägen till en 1-0 seger. Wayne Routledge imponerande också han under matchen, men blev utbytt i den 78de minuten.
Matchens enda mål gjordes av Justin Hoyte.

Målvakten David Button var också uttagen till England, men till U-19. De mötte Schweiz och vann med 3-2. Button stod bara första halvlek, sen bytte han av med den andra målvakten som också fick speltid.

Reservlagets spelare Kieran McKenna spelade för Nordirlands U-21. De förlorade med 2-1, trots att Nordirland ledde med 1-0. McKenna missade de sista 18 minuterna tack vare att han drog på sig sitt andra gula kort och blev utvisad.

En spelare som däremot lyckades mycket bra var Robbie Keane. Irland skulle spela sin sista match på Lansdowne Road, sen blir det inget mer där. Därför var det en speciell kväll för samtliga spelare på planen, för att säga adjö till planen.

-”Den här matchen betyder mycket. Det var inte länge sen jag kollade på när laget spelade och jag drömde om att få vara med Lansdowne Road”, sa Robbie Keane innan matchen mot San Marino.

Nu var Robbie Keane där, på Irlands sista match på stadion. Matchen slutade med 5-0 efter att Robbie Keane gjort ett äkta hattrick i andra halvlek. Första målet i matchen gjorde en viss Andy Reid på frispark.

Paul Robinson spelade hela matchen för sitt England mot Holland i en match som slutade 1-1. Målen gjordes av Rooney och Van der Vaart som kvitterade sent. Dawson och Defoe fick aldrig chansen att visa upp sig, de höll bänken varm istället.

Andra spelare som var på uppdrag var Berbatov, Fulop, Ghaly och Zokora (mot Sverige). Mer utförlig rapport om dessa herrar kanske dyker upp senare.