Clive Allen nöjd med reserverna

Tottenhams stolta reserver vann igår matchen mot West Ham med 3-1 och gick upp i topp tillsammans med Arsenal som är före på målskillnad.

"It was a very good night's work and I think the first half performance was as good as we've given for a long time," reflected Clive after the game. "The tempo and the way we created chances was excellent, while we never gave them a moment to find any sort of shape or pattern for themselves.

"My only disappointment was that we didn't come out with maybe four or five goals on the board.

En dröm är ju att Martin Jol ska uttala sig sådär efter varje match. Men det förstår ju alla att det inte finns en möjlighet till. Men vi kan väl glädja oss åt reserverna och Clive Allen. Det finns en uppsjö av spelare som knackar på dörren till a-laget. Reto Ziegler gör en toppmatch och ligger bakom i stort sätt varje anfall. Han är värd en chans i ett skadedrabbat a-lag. Rutin har han och viljan att lyckas i Spurs finns där också. Dorian Dervite är en back som vi ska hålla ögonen på. Målfarlig, snabb och placeringssäker. Kieran McKenna är en defensiv mittfältare som faktiskt jag har stora förhoppningar på. Bli inte förvånade om han får chansen efter jul.

Till slut förstår jag inte varför Lee Barnard inte får spela. Han är i a-laget, men lär knappast få spela. Han behöver matcher och jag vill inte att han ska bli utlånad. Så varför inte i reserverna?

Jag återkommer med mer rapporter från Tottenhams stolta reserver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.