THSS-resan 24-27/11 tar form

Dags för säsongens första THSS-medlemsresa 24-27/11. Sista anmälningsdag är 7/10.

Som många av er vet har vi brottats hårt med biljettfrågan inför hösten medlemsresa och den stora stötestenen är att THFC begär att de som åker över även är medlemmar i engelska THFC.

Vissa av er som anmält sitt intresse är medlemmar i THFC, vissa inte. Många är oroliga över att man kanske inte får åka med på grund av att man inte är medlem i THFC. För att lösa denna problematik så har vi från styrelsens håll tagit på oss att identifiera samtliga personer i THSS som ÄVEN är medlemmar i THFC och kan tänka sig att låna ut sitt THFC-medlemsnummer till THSS.

Detta kräver en förklaring. Den som lånar ut sitt THFC-medlemsnummer (och som samtidigt ej själv skall med på denna Wigan-resa) riskerar inga repressalier eller ilskna mail från THFC förutsatt att den person som lånar numret sköter sig på matchen. Det enda som kan ställa till med problem är om någon person som lånar ett THFC-medlemsnummer beter sig illa och blir utkastad från arenan. Vi har hittills inte haft några incidenter på våra medlemsresor och jag är övertygad om att vi inte kommer få det den här gången heller.

Ni som därför känner att det är OK att någon annan THSS-medlem lånar ert THFC-nummer uppmanas maila sitt THFC-medlemsnummer, fullständiga namn och nickname till styrelsemedlem Mathias Bridfelt på "pr@tottenhamhotspur.se". Även om ni inte tycker att det är OK skulle vi ändå uppskatta om ni kan maila ert THFC-nummer till oss för att vi skall kunna komplettera vårt medlemsregister för framtida resor. Vi är oerhört tacksamma för ert samarbete med att låta styrelsen använda ert THFC-medlemsnummer i kommunikationen med engelska THFC vid bokning av vår gemensamma resa till London.

Från styrelsehåll tror vi att vi kommer att få ihop tillräckligt många THFC-medlemsnummer för att kunna få ihop 40 st resepaket till matchen mot Wigan. I det fall att vi skulle sakna några nummer, så har vi gått hopp om att kunna lösa detta trots att THFC stängt dörren för nya medlemmar från England och resten av världen (p.g.a. för stort tryck på matchbiljetter i och med överdimensionerat medlemsantal jämfört med antal sittplatser på arenan).

Vi har redan nu fått in en hel del intresseanmälningar, men tiden går fort och vi behöver redan nu få klarhet i hur många vi faktiskt kommer att bli på resan. Ni som vet att ni kommer resa om vi får matchbiljetter ombeds betala in 400:- som förskotts-anmälningsavgift till THSS plusgirokonto: 960057-8.

I det fall att vi ej får biljetter till matchen eller om du hamnar utanför listan med de som får biljetter så återbetalas detta belopp.

Det är viktigt att ni skickar ett mejl till "ekonomi@tottenhamhotspur.se" och "info@tottenhamhotspur.se" direkt efter det att ni betalat in anmälningsavgiften. På anmälningsavgiften skall även ert namn och THSS-medlemsnummer anges.

[color=blue]Totalpriset för resan 24-27/11 kommer att bli 2100:-. Följande ingår:
• Matchbiljett Tottenham – Wigan 25/11.
• 3 hotellnätter (fredag – måndag. Vid andra önskemål kontakta "info @ tottenhamhotspur.se"). Hotellet blir med 90% sannolikhet Regent Palace.
• Buffé/Middag med överraskningsgäster.
• Pubrunda (dryck under pubrundan ingår ej)

I det fall att matchen flyttas från Lördag till Söndag kommer inga förändringar att ske vad gäller hotellbokningar. Observera att flygresa som vanligt inte ingår i paketpriset eftersom så många reser från flera olika flygplatser med olika prisinivåer. Ryanair erbjuder ofta mycket billiga resealternativ.[/color]

THSS kommer att få besked om hur många biljetter vi får till matchen senast 18/10. Då först kan vi alltså lämna besked hur många biljetter vi faktiskt får och även vilka som får åka med. Vi förstår att det kan uppfattas som opraktiskt nära inpå resan, men samtidigt så är det så att medlemmar i engelska THFC inte själva kan köpa matchbiljetter förrän 23/10. Vi i THSS har alltså förtur på biljetter till arenan!

Sista anmälningsdag till resan är 7/10. Anmälningsavgift betalas in till THSS plusgirokonto: 960057-8 (THSS c/o Peter Borg).

Eventuella frågor om resan skickas till "info@tottenhamhotspur.se"

Vänliga hälsningar,

THSS styrelse genom ordförande Jan Juhlin

Uppdaterad info om hittills anmälda och betalande resenärer finner ni inte i denna nyhetsartikel, utan under vänstermenyn RESOR på sajten. Klicka sedan på undermenyn Reserapporter.

Om ni inte hittar, här är en direktlänk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.