Eftersnack från matchen mot Everton

Än en gång är det Martin Jol och Michael Dawson som uttalar sig efter matchen. Och än en gång berättar de om sin besvikelse efter en riktigt dålig match från Spurs sida.

På hemmaplan trodde de flesta att vi skulle bli riktigt svåra att knäcka. Att matcher som mot Everton bara kunde sluta på ett sätt. Men det fanns tydligen fler sätt. En minst sagt usel match av Spurs och 2-0 till Everton var helt rättvist. Besvikelse från fansen, men också från spelarna och bossen.

Dawson menar att fansens stöd är fantastiskt och att vi supportrar måste fortsätta som vi gör. Samtidigt som han säger att de är tråkigt att de spelar på det här sättet inför fansen.

– ”Det är en stor besvikelse och vi är alla nedtryckta i skorna igen en vecka efter att vi kände likadant i Bolton.”

– ”Vi är besvikna å fansens vägnar. De är otroliga vecka ut och vecka in, och vi uppskattar milen de åker för att följa med oss och stödet de ger. Vi behöver det. Det är upp till oss att vi ska lyckas prestera.”

Äntligen har någon insett att det är de på planen som ska prestera också. Inte bara de på läktaren som sjunger och hejar på sitt lag, i vått och torrt. Michael Dawson fortsätter och säger att det inte händer så ofta att Tottenham tappar poäng hemma på White Hart Lane.

– ”Ingen tycker om att förlora här hemma, det händer oss inte många gånger på Lane och att förlora så här tidigt in på säsongen…Vad kan jag säga? Vi är alla besvikna.”

Coachen Martin Jol berättar att det inte fanns någon plats på högerkanten när de försökte spela Lennon. Kanske är det dags att inse att det behövs fler alternativ att spela till i matcherna. Kanske kan en renodlad vänsterbreddare vara lösningen?

– ”Vi försökte få ut bollen till Aaron Lennon men det var inte lätt för det fanns inga ytor. I vilket fall, om du hör det blåses av för första målet kan du ta igen det men det andra målet var en riktig besvikelse.”

Jol glömmer inte heller att nämna fansen efter matchen och ger oss alla supportrar beröm.

– ”Spelarna var nere efteråt, väldigt besvikna men inte för egen del och för att vi förlorade tre poäng – vi kommer igen – men besvikna för publikens skull. De vill alltid att vi ska göra bra ifrån oss och det kunde vi inte den här gången.”

– ”Jag tycker att vi har de bästa fansen i världen och vi vill inte svika dem. Det var helt enkelt inte vår dag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.