Eftersnack

Nöjda ansikten efter seger. Läs vad spelarna tyckte efter matchen.

Efter en högklassig insats på White Hart Lane fixade Spurs sina första poäng för säsongen. Även om motståndet var Sheffield United så fanns det mycket bra från matchen.

Matchens spelare enligt många, Robbie Keane, var lyrisk efter matchen. Speciellt från den första halvleken.
– ”Det var absolut en lyckad kväll. Den fotboll vi spelade var stundtals enastående – speciellt i första halvlek. Vi visade hur vi ville spela fotboll och ett tidigt mål hjälpte oss.”

Trots den tunga förlusten i premiären så menar den tillfällige kaptenen att de aldrig hänger sina huvuden. ”Keano” säger att laget måste göra som senaste säsongen och glömma det dåliga för att se framåt istället.
– ”Vi har bättre självförtroende, vi var lite nere efter Bolton, men vi lyckades kämpa oss tillbaka upp och göra en bra insats. Vi hänger aldrig våra huvuden, vi bevisade det förra säsongen och måste göra samma som i fjol.”

Målskytten Jermaine Jenas var också nöjd efter matchen och visste redan innan vad som krävdes.
– ”Vi visste att Sheffield United skulle komma hit och göra det jobbigt för oss så vi behövde snabbt komma in i matchen och göra det svårt för dem. Vi lyckades inte bara med det, vi var modiga, snabba på bollen och skapade chanser."

Laget laddar nu inför matchen mot Everton samtidigt som Jenas hoppas på fler mål från sin sida.
– ”Killarna i laget är förtjusta, vi kammade hem tre poäng och kan förbereda oss för nästa match nu. Jag kan förhoppningsvis komma igång nu och få till några fler mål.”

Det var inte bara spelarna som var nöjda. Martin Jol kunde äntligen få pusta ut lite efter den misslyckade matchen mot Bolton som är glömd hos de flesta nu.
– ”Jag är mer än belåten efter lagets insats. Vi gjorde inte tillräckligt mot Bolton och alla ville göra bättre. Det är vad vi gjorde.”

Jol var speciellt nöjd med innermittfältarna Davids och Jenas som gjorde ett bra jobb och som skapade oro hela tiden, framförallt i första halvlek.
– ”Vi visste att de skulle spela med fem försvarsspelare men vi hade tillräckligt med plats på mittfältet med två kvalitetsspelare – JJ och Edgar Davids – för att hålla press på dem.” Säger Jol till den officiella hemsidan.

Det var inte bara innermittfältarna som imponerade. Enligt Jol gav anfallsparet oss fans en riktig show, och visst var det så.
– ”Robbie Keane visste exakt hur han skulle spela med Berbatov med deras tre backar och det var väldigt tillfredsställande för oss att grabbarna gjorde vad vi ville och gav publiken en föreställning"

Till slut hoppas bossen på mer mål nästa match.
– ”Slutresultatet speglade inte matchbilden för vi borde ha gjort tre eller fyra. Det här är det enda vi har att jobba på, att göra många mål.”

Målkalas på lördag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.