Frågetecken för Defoe

Efter den tunga förlusten senast mot hemmastarka Bolton på Reebok Stadium kommer nu nästa bakslag. Jermain Defoe har blivit skadad och kan troligen inte delta i morgondagens match mot Sheffield United på White Hart Lane.

Defoe fick idag behandling för sin skadade fot. Det var under matchen mot Bolton som han fick en bula på foten som verkar krångla. Defoe gjorde en ganska blek insats i premiären och kanske hade skadan en liten betydelse.

”Defoe är ett bekymmer. Han skadade foten mot Bolton men han är en fajter och kanske kan han vara med i truppen, vi får se i morgon (tisdag)”. Det säger bossen Martin Jol till den officiella hemsidan.

Troligen kommer Robbie Keane och Berbatov få starta i morgon. Redan innan det här beskedet om Defoes skada trodde de flesta att ”Berbs” och ”Keano” skulle starta och nu verkar det ännu mer givet. Om Defoe inte finns med i truppen kommer Lee Barnard att få sitta på bänken och vänta på sitt eventuella inhopp. Vore onödigt att låta Defoe spela halvskadad i en sån här match där vi ska plocka tre poäng utan att behöva Defoe. Barnard kan mycket väl göra bra ifrån sig.

Annars är det King som fortfarande är borta från spel. Teemu Tainio är dock tillbaka och tränar nu för fullt och kommer att finnas med i truppen enligt Martin Jol.
”Teemu är tillbaka, han tränade idag och kommer vara med i truppen”, säger vår tränare.

Vi har ingen dansk dynamit i laget eller någon svensk viking. Men finskt stål har vi. Kanske kan Tainio visa vägen mot seger? Även om han börjar på bänken så är det mycket möjligt att vi får se ett inhopp av finnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.