Dawson redo för strid

I morgon är det äntligen slut på nedräkningen. Det är dags för Tottenhams premiär. Domarens signal till avspark har aldrig varit mer efterlängtad. Och Michael Dawson ser verkligen fram emot att få mäta sina krafter mot Bolton.

Innerbacken Michael Dawson har under dagen gått ut och sagt att han och resten av laget är redo att möta Bolton på Reebok Stadium, med allt vad det innebär.
Tillsammans med Davenport har det gått riktigt bra i försäsongen, då King nu är skadad. Och det mesta talar för att just Davenport blir ”Daws” bundsförvant i mittlåset.

Som sagt är Dawson redo för den strid som kommer att krävas i denna hårda match och säger till den officiella hemsidan:
-”Vi vet allt om Bolton. De har några nya spelare men de kommer att spela med samma formation och samma stil och det kommer att bli kamp. Vi vet att vi måste vara på topp av vår fysiska och mentala styrka, men vi är redo för det!”

Michael tycker att de nya i gänget har kommit in i gruppen och menar att försäsongen har varit lyckad.
-”Vi har arbetat hårt hela försäsongen och allt för att vara redo inför den första matchen på säsongen och nu ligger den bakom hörnet.
Vi har haft en lyckad försäsong, vi har spelat bra, de nya killarna har blivit en del av oss och det ska vi ta oss med in i säsongen.”

Efter förra årets förlust mot Bolton, då Nolan avgjorde med ett kanonskott, menar Dawson att det inte var rättvist och att Tottenham var det bättre laget.
-”Vi spelade bra mot Bolton i fjol och förlorade oturligt efter ett läckert mål av Kevin Nolan. Vi kände att vi fick ett felaktigt mål bortdömt och fotboll kan vara en grym sport ibland.”

För övrigt så var Dawson uttagen till Englands senaste landskamp som spelades i veckan. England vann med 4-0 över regerande Europamästarna Grekland.
-”Det var roligt att få vara i McClarens tankar och få vara med i A-truppen”, menar Dawson och visst är det troligt att det inte blir sista gången den förre Nottingham-spelaren får trä på sig Englands tröja.

Förhoppningsvis visar ”Daws” sin bästa sida i matchen på lördag och visar McClaren att han är att räkna med i framtiden. Samtidigt som han kammar hem tre poäng till norra London. Nu är Dawson redo för strid och kamp, precis som vi supportrar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.