Dags igen för THSS-tipset – 1:a pris värt 3000kr!

Deadline för THSS-tipset är ändrad till kl 20:00 fredagen den 18 augusti 2006.
En tipstävling där du ska försöka tippa rätt resultat i Tottenhams matcher, månad för månad. Fint månadspris till varje månadsdeltävlingsvinnare. Förutom äran vinner stormästaren i den totala vårsäsongstävlingen en resa till London! Prissumman är värd 3.000 kronor och innefattar hotellboende och matchbiljett (värde cirka 2.500, resterande femhundring blir ett lämpligt bidrag till flygresan.)
Let the games begin!

Nu är det åter dags för vårens succétävling, "THSS-tipset".
En medlemstävling, där vi skall utse 2006/2007 års tipsmästare. Där matchbiljett, boende samt medverkan vid utdelning av pris till (av THSS utsedd) årets lirare i Spurs står på spel. Dessutom ett gratis medlemskap i THSS säsongen 2007/2008.

Titelförsvarare sedan förra året är Göran Backman från Umeå som var helt överlägsen.

Vi kommer ha en etappsegrare varje månad som kommer att vinna en produkt från vår webshop. Du har alltså chansen att bli månadsmästare och vinna något, även om du eventuellt skulle missa att tippa någon månad och därför kanske minska dina möjligheter att vara med om slutstriden i totala vårsäsongstävlingen.

Det är enkelt. Varje månad, innan månadens första match startar så skall du tippa hela månadens resultat för Spurs i respektive match! OBS! Gäller bara de matcher som är kända och presenterade av tävlingsledningen i månadens början.

Du tilldelas 1 poäng för respektive följande rätt i tipstävlingen:
1p Rätt gissat antal resultatpoäng Spurs får i matchen (0, 1 eller 3 för förlust, oavgjort eller vinst) Detta gäller oavsett om det är serie eller cup.
1p Rätt gissat antal gjorda Spursmål
1p Rätt gissat antal insläppta mål av Spurs
1p En bonuspoäng om du tippat ALLT ovanstående helt rätt!

Vinnare blir den som har flest poäng under månaden.
Om flera har lika poäng så vinner den som har tippat rätt eller närmast, gällande Spurs gjorda mål.
Skulle det fortfarande vara lika så avgör antalet rätta poäng i match "1" o.s.v. till vinnare kan utses.

Tipset lämnar du under FORUM i det exklusiva "Endast för THSS medlemmar-forumet" (det forumet kan du endast se om du är medlem i supporterklubben samt inloggad på sajten med ditt användarnamn.) Där finner du en forumtråd med rubriken "THSS-tipset" + namnet på den månad den aktuella deltävlingen avser.

Styrelsen har utsett THSS ekonomichef Peter J Borg till exekutiv kontrollant/domare. Webredaktion och styrelseledamöter har rätt att deltaga på samma villkor som övriga spurs.se-besökare.

Välkommen att delta med ditt tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.