Michael Dawson på Svennis stand-by-lista till VM

Efter att f.d. Tottenhamförsvararen Luke Young (numera Charlton) ådragit sig en vristskada på uppladdningslägret inför VM har nu Svennis kallat in Spurs innerback Michael Dawson som stand-by till VM-truppen.

Dawsons insatser den här säsongen, då han har varit en viktig kugge i Tottenhams Premier League-kampanj, har inte gått Sven-Göran Eriksson förbi. Michael var med i snacket om att ta plats i den spikade truppen, men Englands överflöd av duktiga mittbackar såg till att han missade det tåget. Nu för han alltså en livlina och har blivit tillsagd att finnas tillgänglig och i matchform i det fall att någon av Englands försvarsspelare skulle tvingas lämna truppen med skada eller något liknande.

I Englands trupp finns sedan tidigare Paul Robinson, Michael Carrick, Jermaine Jenas och Aaron Lennon med Jermain Defoe, likt Dawson, på stand-by. Tyvärr har en skada definitivt satt stopp på Ledley Kings förhoppningar om att få åka till Tyskland i sommar. Hade han varit frisk hade han varit given i 23-mannatruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.