Daws och Lennon förlänger

Spurs fortsätter, i enlighet med sin policy, att förlänga kontrakten med de spelare som anses komma att spela en betydande roll i klubbens framtid.

Den här gången är det försvarsklippan Michael Dawson och illern Aaron Lennon som belönats för sina fina insatser under säsongens gång. Dawson är numer uppknuten till klubben till 2011 och Lennon har fått sitt kontrakt förlängt till 2010. Rimligtvis rör det sig även om ett rejält lönepåslag för de båda. I Lennons fall kan man också anta att allt snack om hemlängtan och ett intresse att flytta tillbaka till nordvästra England nu med säkerhet går att avfärda. Och om Manchester United önskar följa upp sitt påstådda intresse i yttern lär de nu behöva plocka fram den stora plånboken för att locka Tottenham till förhandlingsbordet.

Tidigare har Spurs förlängt kontraktet med bland annat Paul Robinson, Jermaine Jenas, Jermain Defoe och Robbie Keane, medan förhandlingar sägs pågå med Ledley King och Michael Carrick. Under gårdagen annonserades även att lånet av Radek Cerny har förlängts till 2008.

Det är glädjande att se att, inte bara att Spurs knyter upp några av Englands största talanger på långa kontrakt, utan också att några av Englands största talanger gärna ser sin framtid i Tottenham Hotspur FC och inte har några problem med att skriva på dessa långa kontrakt. Borta är dagarna med korta kontrakt till trettioplusare som sett sina bästa dagar passera. Tack och lov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.