Jol fullt fokuserad på Spurs

Engelska tidningar gör gällande att PSV Eindhoven försöker locka över Martin Jol, om nu Guus Hiddink skulle få för sig att lämna holländska toppklubben i sommar. Att återvända hem till Holland är däremot inte alls något som intresserar Jol.

Alla spekulationer sattes igång efter att Sven-Göran Eriksson lämnade in sin avskedsansökan hos FA. Ett av namnen som tänkbar ersättare till Svennis är Guus Hiddink. För tillfället dubblerar holländaren som manager för PSV och förbundskapten för Australien.

Om nu Hiddink antar utmaningen som engelska landslagets överhuvud blir jobbet som tränare i PSV vakant. Detta har medfört att tabloiderna och diverse webbsajter adderat Martin Jol i soppan.

Men detta är ren nonsens enligt Martin Jol:

"Feyenoord, Ajax och PSV är samtliga tre storklubbar som frekvent spelar i Champions League. Jag är dock inte intresserad av jobbet. Jag koncentrerar mig på Tottenham. Detta är min första klubb som manager och jag älskar den här klubben."

"Min ambition är att stanna kvar här och förhoppningsvis förbättra spelet och uppnå resultat. Inom de närmaste åren kan vi bli lika bra som de fyra största klubbarna i England."

Vackra ord från vår holländske nallebjörn. Låt oss hoppas att han förverkligar sina drömmars mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.