Inför Spurs – Charlton

Efter tre matcher i ligan utan vinst är det nu dags för Charlton Athletic hemma på White Hart Lane.

Charlton har haft en märklig säsong. De började som vanligt starkt med tre raka vinster för att sedan i november tappa allt. Starten för deras stora höstsvacka var det vi som gav dem genom att hämta upp ett 2-0 underläge till vinst med 2-3. Den matchen minns vi gärna. Charlton ligger just nu på en elfteplats i the Premiership, en position delad med Everton. Charlton har dock två matcher mindre spelade.

Under hösten har vi kunnat spela med den starkaste elvan vi haft att tillgå, nu ser det lite annorlunda ut. Ett tecken på det är att Johnnie Jackson och Goran Bunjevcevic är uttagna i truppen till den här matchen. Davids och Tainio kommer testas sent efter skador, så förhoppningsvis är någon eller båda spelklara till avspark. Danny Murphy, mittfältsnyförvärvet från Charlton, får enligt överenskommelse i kontraktet inte delta i detta möte.

Vilka strikers Martin Jol väljer att matcha får vi se men jag hoppas på Keane och Defoe, eftersom Rasiak lever inte upp till kraven vi har på en bra targetplayer. Mido är fortfarande i Afrika och vi kan bara hoppas att vi löser honom från Roma till nästa säsong. Vi får hoppas att han kommer tillbaka i samma goda form han hade när åkte. Vi har sett skillnaden mellan Spurs med Mido och Spurs utan har med all tydlighet framgått. Vi har inte vunnit sen han försvann.

Vi är väldigt starka hemma och Charlton är bra borta. Det bäddar för en intressant drabbning där jag hoppas och tror att vi kan ta tre poäng. Som det känns just nu behöver vi alla medgångar vi kan få för efter Leicester-matchen har det inte sett bra ut.

Nu är jag dock optimist och tror på att vi tar dom ganska klart.

Spurs (4-4-2):

P Robinson
P Stalteri – A Gardner – L King – S Kelly
A Lennon – J Jenas – M Carrick – T Tainio
R Keane – J Defoe

Avbytare: R Cerny, S Kelly, T Huddlestone, J Jackson, G Rasiak.

Charlton (4-5-1):

T Myhre
L Young – J Fortune – T El Karkouri – H Hreidarsson
D Ambrose – R Kishishev – A Smertin – M Holland – J Thomas
D Bent

Avbytare: S Andersen, C Powell, J Spector, B Hughes, M Bent.

Tomas Berg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.