Ziegler åtevänder…

…och Phil Ifil lånas åter ut till Millwall.

20-årige Reto Ziegler har under säsongen varit utlånad till 1. Bundesliga-klubben Hamburger SV och tanken var att lånet skulle vara säsongen ut. Spurs har dock åberopat den klausul i kontraktet som sade att klubben hade rätt att återkalla spelaren under januari månad.
Ziegler har haft en relativt knackig tid i Tyskland och har bara deltagit i åtta matcher för HSV.

Spurs har själva ännu inte bekräftat återkallandet av Ziegler, men eftersom HSV bekräftar det, får uppgifterna anses vara korrekta.
Om Ziegler blev återkallad för att ta en plats i Jol´s trupp, eller om det ligger någon sanning i ryktena om att Ziegler skulle fortsätta säsongen på lån i Wigan återstår att se, men tillkortakommandena på Spurs vänsterkant har varit uppenbara under säsongen, så det mest troliga är att Jol vill ha med den schweisiska landslagsmannen i truppen.

19 år gamla Philip Ifil återvände från Millwall tidigare i år och spelade en match för Spurs reserver. Nu anser Spurs att man har godtagbart med alternativ på högerbackspositionen i Paul Stalteri och Steo Kelly och tycker nog att Ifil´s utveckling mår bättre av att spela Championship-fotboll vecka in, vecka ut än att spela med Spurs reservlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.